Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

 

Tabloid je pozvan

 

Prilog tvrdnjama da  je srpska policija u rasulu

 

Doživotni načelnici

 

Imajući u vidu da ste jedini list koji se ne ustručava da napiše ono što drugi ne smeju, i koji je posvećen razotkrivanju istine i objavljivanju onoga o čemu drugi ćute, ovim dopisom želim da Vam ukažem na zloupotrebe pojcdinih aktuclnih rukovodilaca Policijskih uprava za K i M, protiv kojih se vode više krivičnih postupaka za krivična dela zloupotrebe službenog položaja pred osnovnim sudovima Republike Srbije, kao i za njihovu ogromnu koncetraciju moći i vlasti.

Voleo bih da se nakon izvršenih provera ovaj dopis objavi, kako bi narod Srbije mogao da se upozna kakvi ljudi rukovode u kosovskim policijskim upravama, i da li je takvim načelnicima koji su pod krivičnin istragama, mesto na tako odgovornim funkcijama. Aktuelni načelnik Koordinacione uprave za KiM, gospodin Dragan Terzić, obavlja istovremeno četiri funkcije u različitim gradovima, na popriličnoj geografskoj udaljenosti od Beograda preko Kuršumlije do Novog Pazara i to : funkciju načelnika Koordinacione uprave za Kosovo i Metohiju, rukovodioca Štaba za KiM, načelnika Policijske uprave za Novi Pazar, i funkciju pomoćnika direktora policije. Voleo bih kada bi mogao neko da nas ubedi da li je moguće da je pomenuti natprirodno sposoban da istovremeno može obavljati toliki broj odgovornih funkcija, ili je u pitanju neka druga pozadina, u koju ne želimo da se upuštamo. Osim po ogromnoj koncentraciji moći i vlasti, Terzić je poznat i po tome, što je Nezavisni policijski sindikat Srbije takođe više puta javno iznosio, i po krivičnom postupku za teži oblik zloupotrebe službenog položaja koji je pokrenut od strane Osnovnog javnog tužilaštva u Prokuplju, a koji i dalje, najverovatnije po fijokama.

Na čelu PU za Đakovicu, izmeštene u Jagodini, nalazi se šezdesetogodišnji načelnik, Milan Stanojević, koji je još pre deset godina ispunio uslov za penzionisanje i protivu koga se pred Osnovnim sudom u Jagodini vode četiri krivična postupka, za više krivičnih dela. I to po optužnom predlogu KT br.644/11. za dva produžena krivična dela zloupotrebe službenog položaja iz člana 359/1 KZ R Srbije, krivični postupak K. br 90/12 za Krivična dela zlostavljanje i mučenje. krivični postupak K.br.565/12 zbog zloupotrebe službenog položaja i Ktr.br.678/12 za KD lažno svedočenje.

 I pored ovih brojnih krivičnih postupaka i davno ispunjenih uslova za penzionisanje, i po osnovu godina starosti, i po osnovu radnog staža, njemu se od 2003. neprestano svakih šest meseci odlaže penzionisanje, na taj način što se urađeno rešenje o penzionisanju Uprave za Ijudske resurse MLJP-a Republike Srbije na osnovu pribavljene saglasnosti svemogućeg gospodina Dragana Terzića, stavlja van pravne snage. Taj isti načelnik nema ni položen stručni ispit za rad u državnim organima, ali je očigledno da je kao takvo kadrovsko rešenje potreban Draganu Terziću, iako je za rad u policiji davno zašao u pozne godine života, i verovatno je najstariji radnik MUP-a sa ovlašćenim statusom. U njegovoj Policijskoj upravi dešavale su se, i dešavaju se brojne zloupotrebe sa  koruptivnim elementima, a 2007. godine hila su i hapšenja nekih službenika zbog  primanje mita, koji su kasnije i pravnosnažno osuđeni, o čemu Vam dostavljam i jedan od izveštaja Sektora unutrašnje kontrole MUP-a i nalog Koordinacione uprave za KiM. U tom izveštaju se osim zloupotreba i primanja poklona, takođe navodi da je davno ispunio uslove za penzionisanje, a ko ga i zbog čega drži treba utvrditi. Inače, ovaj čovek u Jagodini važi za velikog zemljoposednika i vlasnika više nekretnina. Isti pred očima zaposlenih u svojoj kancelariji prodaje svojim potčinjenima, strankama i advokatima koji zastupaju lica albanske nacionalnosti, med i ostale proizvode od meda, pa je kancelariju pretvorio u prodavnicu zdrave hrane. U upravama za KiM izgleda da je sve normalno i moguće.

Prema Zakonu o policiji i Uredbi o disciplinskoj odgovornosti u MUP-u, propisano je da svako pokretanje krivičnog postupka prati i disciplinski postupak za tešku povredu službene dužnosti, koji se automatski pokreće, ali obojica načelnika su iznad zakona i nikada protiv njih nije pokrenut disciplinski postupak, a u izveštaju koji Vam dostavljam naloženo je da se protivu Milana Stanojevića pokrenu disciplinski postupci, ali to nikada nije urađeno, jer uživa zaštitu nadležnih starešina. Svi ovi navodi su tačni i mogu se proveriti u svakom trenutku pred nadležnim organima. Jedino bih molio da se moj identitet zaštiti kako ne bih pretrpeo odmazdu i strašne posledice, jer su pomenuti poznati kao osvetnici, a s obzirom da imaju jaku koncentraciju moći i vlasti, plašim se za moj dalji opstanak na poslu i uopšte životnu egzistenciju.

S poštovanjem u nadi da će se moj dopis nakon provere i objaviti, radnik Koordinacione uprave za KiM, PU za Đakovicu iz Jagodine.

(Ime i adresa poznati redakciji)

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane