Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

     Likovi i senke

 

Skulić

 

M.B.

 

Poznajete li Miodraga Skulića? Kakvo pitanje! Oni koji učestvuju u javnom životu pamte ekonomistu Miodraga K. Skulića, kao promotera slobodnih ideja.

Godine 1983. na zahtev Gradskog komiteta SK Beograda sprečena je distribucija njegove knjige Uzroci ekonomske krize u Jugoslaviji. Kakva kriza, kakvi uzroci, rekli su važni drugovi.

Bio je gospodin Skulić prijatelj Danice i Vuka Draškovića, Vojislava Šešelja i njegovih kumova Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića...

U 72. godini života, Miodrag Skulić se pre tri nedelje našao u ćeliji Okružnog zatvora u Beogradu! Tri meseca ranije objavio je knjigu  pod naslovom "Ivice, reci narodu istinu, ili idi", u kojoj je predstavio stanje u kojoj se Srbija nalazi. Stanje ekonomskog, moralnog i demografskog propadanja.

Nije se našao gospodin Skulić u zatvoru zbog Ivice Dačića. Zamerio se Aleksandru Vučiću.

Miodrag K. Skulić je dugogodišnji prijatelj Raje Rodića, koji, izlaskom iz zatvora, pokušava da povrati imovinu, i list Kurir čiji je osnivač, iako je osnivač lista, njegovom sinu su naredili da Raja u zgradu ne može da uđe. Kao vrstan ekonomista, Skulić je pokušao da savetuje Raju kako da povrati opljačkanu imovinu. Ali dnevne novine Kurir su postale danas bilten Aleksandra Vučića. Njihov urednik ima jutarnji prijem sa Draganom Vučićevićem, urednikom Informera, kod Vučića. On ih huška protiv koga treba da laju. Nalozi se izvršavaju mada Vučić nije darežljivi u napojnici. Hiljadu evra plaća. Ostalo daju drugi, iz svoje kase.

Gospodin Skulić je na stranicama Tabloida napisao nekoliko tekstova o pljačkanju u Srbiji. A predhodna vlast, uz pomoć Nikolića i Vučića, poput roja skakavaca, sve je uništila i opelješila. Ko dirne u Vučićeve biltene, potpisao je smrtnu presudu. U 72. godini života, narušenog zdravlja i invalid, ekonomista Skulić je "uhićen" na neodređeno vreme.

Optužen je da je svojevremeno bio predsednik Upravnog odbora Srbookopa, te da je glasao za odluke o privatizaciji.

Oni koji poznaju gospodina Skulića, založiće i ruku i glavu, da je reč o prepoštenom čoveku, koji je bio prijatelj sa svim profesorima Ekonomskog fakulteta u Beogradu, a nikada nije intervenisao da njegova kćerka preko veze položi ispit, niti je za šest godina, koliko je bila na birou, molio važne ljude da je zaposle u državnu službu. Gospodin Skulić je lični zatočenik Aleksandra Vučića. Učinićemo sve da ga on zameni u ćeliji.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane