Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

De`urna

 

Dežurna

 

Ima li kraja mandatu direktora policije i njegovoj mafiji

 

Veljović-doživotno

 

Kriminalizacija srpske policije dosegla je do stanja nepodnošljivosti. Njome upravljaju paralelni centri moći i nemoći na čijem čelu je Aleksandar Vučić. Funkciju direktora policije i dalje vrši nestatusni Milorad Veljović, običan penzioner koga Vučić koristi kao nižeg službenika za privremeno-povremene honorarne poslove. U međuvremenu, Veljoviću se ova uloga dopala, pa postao istinski vođa srpske državne i paradžavne mafije. Mada je Vlada Srbije raspisala konkurs za novog direktora policije, Veljović je uredno konkurisao, kao da tek počinje karijeru! Osilio se, pa preti i ministru Dačiću "Otići ću penziju kada tebe uhapsim". Srbija srlja u otvorenu diktaturu koju zavode Miodrag Rakić i Milorad Veljović.

 

 major Goran Mitrović

 

 

Ministar unutrašnjih poslova i premijer Ivica Dačić potpisao je  1. novembra rešenje kojim Miloradu Veljoviću, nestatusnom direktoru policije, prestaje radni odnos po sili zakona, zbog odlaska u penziju. Policijski službenici odlaze u penziju, po sili zakona, kada navrše 53 godine života. Gospodin Veljović rođen je 1958. godine, i odavno je trebalo da ode iz službe.

   U junu prošle godine Miloradu Veljoviću istekao je petogodišnji mandat, i sa navršene 53 godine života trebalo je da se oprosti od aktivne službe. Iza njegovog direktorovanja ostale su  vlade Vojislava Koštunice i dva mandata Mirka Cvetkovića.

   U junu prošle godine tadašnji diktator Boris Tadić naredio je premijeru Mirku Cvetkoviću da se Miloradu Veljoviću produži mandat "do izbora novog direktora". Očekivalo se da će Veljović biti smenjen na prvoj sednici nove Vlade, čiji premijer je Ivica Dačić. Ali...

   Organizovana kriminalna grupa Milorada Veljovića, koja brutalno vlada Srbijom već sedmu godinu, predstavila se srpskom predsedniku Tomislavu Nikoliću. Ponudila je novac, poklone i stavila mu do znanja da je predsednik Nikolić kod njih, godinama, bio na merama.

   I ljigavi sprski predsednik daje podršku Veljoviću i insistira kod Ivice Dačića da ga ostavi još malo na vlasti, da i za Vučića odradi prljave poslove, a onda da ga pošalju u Zagreb, za oficira za vezu između srpske i hrvatske policije! Podsećanja radi, kada je izabrana vlada premijera Zorana Milanovića, ona je na konstitutivnoj skupštini smenila tadašnjeg direktora policije, koji je sa Veljovićem i njegovom policijskom kamarilom, bio umešan u kriminal do grla, međutim...

   Bezbednosno informativna agencija obavestila je 31. oktobra potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da je pre tri dana ''deo Ministarstva unutrašnjih poslova izdao nalog da mu se prisluškuje telefon, a da predsednika Srbije Tomislava Nikolića prisluškuju duže vreme..."

   Nalog za prisluškivanje Aleksandra Vučića izdat je, kako je naveo izvor iz BIA, po zahtevu "interesnih grupa", uz pomoć nekoga iz "vrha policije". Kako je navedeno, Vučiću je pojačano obezbeđenje, a Tužilaštvo je pokrenulo istragu.  I Nikolić je  rekao za RTS  31. oktobra da mu se prisluškuje telefon.

   - Mi smo tu upali u 'zmijsko gnezdo', među ljude koji koriste visoke funkcije u mnogim službama da gospodare životima, među ljude koji su se drznuli da prisluškuju najpre mene, pa onda i Aleksandra Vučića. To će morati da se istraži do kraja, tako u Srbiji ne može da se živi - rekao je Nikolić.

   Vučićeva službeni glasnici (listovi Informer i Kurir) danima su opisivali ''ugroženost predsednika Republike i Aleksandra Vučića". Navodili su imena policijski funkcionera koji su izdali nalog za prisluškivanje, a najčešće Rodoljuba Milovića, načelnika Uprave kriminalističke policije. Direktor polcije Veljović bio je u to vreme u bolnici. I on se oglasio da će ''pohapsiti sve iz policije koji su prisluškivli dvojicu naprednjaka''.

Aleksandar Vučić je nekoliko dana zamlaćivao srpske građane obećanjima da će sve raskrinkati, da će navesti imena onih koji su i njega i Tomu, bez naloga suda prisluškivali.

Umesto da razmišljaju o sopstvenoj nesreći i siromaštvu u kojem živi, podpredsednik vlade i ministar odbrane. Onda je Miodrag Rakić pozvao Vučića i izgrdio ga - "Lepi, nemoj da kenjaš, znaš da Velja ima tonu dokaza o tebi".

   Predsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić doneo je 1. novembra rešenje kojim je utvrđeno pravo Milorada Veljovića na penziju, a na osnovu člana 167 stav 1 tačka 3 Zakona o policiji.

   Predsednik Srbije Tomislav Nikolić obaveštava premijera da Vučić nije saglasan da se napokon, okonča mandat Miloradu Veljoviću! Ima da traje, dok Vučić ne odluči drugačiji. Ipak, Vlada Srbije raspisala je konkurs za direktora policije, na koji se penzionisan Milorad Veljović ponovo javio, zapretivši Nikoliću i Vučiću da će ih strpati u zatvor. To isto je obećao i Ivici Dačiću, kada je pokušao da mu uruči rešenje o penzionisanju. "Otići ću penziju kada tebe uhapsim" - odbrusio je Veljović.

   Da li srpski predsednik i njegovo čedo Aleksandar Vučić znaju da diplomatski kor u Beogradu redovno komentariše činjenicu da srpska vlada ne može da smeni direktora policije kome su istekli svi mandati. Zar ćemo u Evropsku uniju sa direktorom policije koji je, dok je partijska mafija Borisa Tadića opelješila Srbiju za više od 50 milijardi evra, i on sam stvarao svoju policijsku mafiju, zgrćući milione evra i stambenih jedinica.

   Za vreme dok je na čelu srpske vlade bio premijer Mirko Cvetković, šef kabineta Borisa Tadića je obavljao poslove  sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost. Iako je posao sekretara bio čiste tehničke prirode, Rakić je, po odobrenju Tadića, primao izveštaje službi bezbednosti i policije, i preslišavao direktore  BIA, VBA i policije. Da podsetimo: Veljovića je Rakić satima držao da čeka ispred svog kabineta. Od njega je tražio da prisluškuje sve ljude iz javnog života, biznismene, novinare.

   Umesto da otkriva korupciju i saseca je u korenu, Milorad Veljović je rad policije podredio interesima Miodraga i Borisa Rakića. Ko je od privrednika odbio da plati Rakiću i Tadiću reket, odmah je pozivan u policiju, da mu se objasni šta ga čeka.

"ok je Veljović uterivao strah biznismenima, Rakić je sakupljao novac, a zapadne obaveštajne službe tvrde da je na inostranim računima Boris Tadić sabrao najmanje tri milijarde evra. Za to vreme se i Veljović bogatio. Njegov sin Stanko godinama troši svake noći na splavovima i kultnim kafićima po hiljadu evra. Veljovićevu porodicu čuva 50 policajaca! Ko to plaća?

Kriminalizacija srpske policije dosegla je do stanja nepodnošljivosti. Načelnik Uprave kriminalističke policije Rodoljub Milović, Veljovićeva desna ruka, i ako boluje od Koksaki virusa, već u podne je u stanju teškog pijanstva. Veljović je hteo da ga se oslobodi nakon što je utvrđeno da je sa zakonskim osnovom tražen listing telefonskog broja koji koristi Vučić, ali se i Milović odbranio hiljadama snimljenih disketa i izveštaja o Vučiću, Nikoliću i njihovom okruženju.

   Srpska policiji je i gladna i gola, i bosa. Sa mizernim platama. Policijske organizacione jedinice su posvađane međusobno, i nahuškane jedna na drugu, po sitemu zavadi pa vladaju.

Srbija je toliko daleko od Evropske unije, jer direktor srpske policije osigurava puteve transporta desetine tona droge preko Kosova za zemlje unije. Veljović i njegova kamarila kontrolišu distribuciju narkotika u Srbiji, transporte oružja i belog roblja, a naplaćuju danak u novcu većini biznismena,  a niži službenici reketiraju vlasnike kafića, samostalnih radnji, bakalnica...

   Srpska policija je jedna od retkih policija koje pišu lažne izveštaje, ili čiji direktori bestidno lažuću javnost, vređajući njihovu inteligenciju...

Na dan privođenja Miroslava Miškovića, u jutarnjim satima se oglasio direktor srpske policije,saopštenjem da je privedeni biznismen, u  ozbiljnim godinama i teško narušenog zdravlja, zapretio, navodno Aleksandru Vučiću da neće dočekati veče, i učešće u emisiji na RTS-u, u kojoj je predstavio svoje namere da se žrtvuje za nas! Istog jutra Milorad Veljović podnosi i krivičnu prijavu protiv Miškovića, zbog ugrožavanja sigurnosti Vučića, ali je tužilaštvo, kao smešnu i jadnu, odbacuje. Urednici Tabloida  razgovarali su sa policajcem koji je učestvovao u privođenju gospodina Miškovića, i on je užasnut lažima direktora policije. Čak je i Vučiću bilo neprijatno zbog Veljovićevog  lažnog istupa, te je izjavom da je verovatno g. Mišković bio samo besan, pokušao da  amortizuje laži direktora policije.

   Prema Rakićevom naređenju, Aleksandar Vučić traži od Nikolića da ostavi Veljovića na mestu direktora policije i u narednom, petogodišnjem mandatu!

U srpskoj policiji je sve više samoubica. Za očekivati je da neko od policajaca, koji su odlučili da okončaju život, zbog nepodnošljivog stanja u službi u kojoj rade, cev upere i u one koji njome sumanuto rukovode.

Desi li se da Veljović ponovo dobije mandat, biće to potvrda da Srbija srlja u otvorenu, policijsku diktaturu, koju nam uspostavljaju dva pedera-skota. Miodrag Rakić i Milorad Veljović.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane