https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

 

Tabloid je pozvan

 

Ultimatum naprednjacima:  ili će demokratska pljačka biti procesuirana, ili idem!

 

Obećanje sa telefonske sednice

 

Gradski odbornik u skupštini  grada Zrenjanina Svetlana Đajić  poslala je pismo redakciji Tabloida u kome ekskluzivno objašnjava kako je došlo do toga da u roku od nekoliko dana napusti Srpsku naprednu  stranku, na čijoj je listi učestvovala na  izborima, i da se odmah zatim vrati u istu stranku. Pismo objavljujemo u  celosti.

 

.....

 

Pre dve godine smo mi, aktivisti SNS, na Fejsbuku pokrenuli projekat Naprednjačke jedinice za borbu protiv kriminala i korupcije, članovi su bili administratori stranačkih profila iz cele Srbije, a ja sam imenovana za koordinatora rada Naprednjačkih jedinica za Vojvodinu.

Prikupljali smo dokumenta o demokratskoj pljački Vojvodine, o čemu je i vaš list pisao, a sva dokumenta smo dostavljali na ruke Aleksandru Vučiću. Svakog dana u moju kuću su dolazili opljačkani radnici od Vojvodinaputa do Jugoremedije.

   Po Novom Sadu i Zrenjaninu se i dan danas kao ptice na slobodi šetaju sve demokrate koje su opljačkale ovaj narod, smeju se, uživaju, puni opljačkanih para - od Elezovića pa do Đilasa.

Moje napuštanje odborničkog kluba SNS u skupštini grada Zrenjanina nije bilo motivisano materijalnim razlozima, već se radi o odluci članova Naprednjačkih jedinica. Naime, na sastanku Naprednjačke jedinice koji je sazvao koordinator za Zrenjanin Jovan Simonović, 18. novembra 2012. u 10 časova, u prostorijama Okružnog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu, jednoglasno je doneta odluka da napustim odborničku grupu SNS. Ova odluka se odnosila i na druge odbornike SNS koji su istovremeno i članovi Naprednjačke jedinice na Fejsbuku. Bila sam dosledna i ispoštovala volju kolega.

   Na sastanku Naprednjačke jedinice održanom u Novom Sadu dana 21. novembra 2012. godine u 12.30 sati, u Dunavskoj ulici gde je sedište Gradskog odbora SNS, u kabinetu Predsednika Miloša Vučevića, a na inicijativu koordinatora jedinice za Novi Sad Đorđa Višekrune (sastanku je prisustvovao i ministar Goran Knežević, a telefonski se uključio i Aleksandar Vučić), nakon dobijenih garancija i rokova do kada će biti uhapšeni glavni akteri demokratske pljačke Vojvodine, jednoglasno je doneta odluka da se vratim u odbornički klub SNS u Zrenjaninu.

   Dakle, kao što možete da vidite iz ovih odluka, mi se borimo, kao i vaš list, za poštenu i naprednu Srbiju i treba da nas podržite u toj zajedničkoj borbi, kao što mi vas podržavamo, kupujemo vaš list na trafikama i snabdevamo ga informacijama sa terena.

 

Sa poštovanjem

Svetlana Đajić

odbornik u gradskoj skupštini Zrenjanina

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane