Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

 

Tabloid je pozvan

 

Ultimatum naprednjacima:  ili će demokratska pljačka biti procesuirana, ili idem!

 

Obećanje sa telefonske sednice

 

Gradski odbornik u skupštini  grada Zrenjanina Svetlana Đajić  poslala je pismo redakciji Tabloida u kome ekskluzivno objašnjava kako je došlo do toga da u roku od nekoliko dana napusti Srpsku naprednu  stranku, na čijoj je listi učestvovala na  izborima, i da se odmah zatim vrati u istu stranku. Pismo objavljujemo u  celosti.

 

.....

 

Pre dve godine smo mi, aktivisti SNS, na Fejsbuku pokrenuli projekat Naprednjačke jedinice za borbu protiv kriminala i korupcije, članovi su bili administratori stranačkih profila iz cele Srbije, a ja sam imenovana za koordinatora rada Naprednjačkih jedinica za Vojvodinu.

Prikupljali smo dokumenta o demokratskoj pljački Vojvodine, o čemu je i vaš list pisao, a sva dokumenta smo dostavljali na ruke Aleksandru Vučiću. Svakog dana u moju kuću su dolazili opljačkani radnici od Vojvodinaputa do Jugoremedije.

   Po Novom Sadu i Zrenjaninu se i dan danas kao ptice na slobodi šetaju sve demokrate koje su opljačkale ovaj narod, smeju se, uživaju, puni opljačkanih para - od Elezovića pa do Đilasa.

Moje napuštanje odborničkog kluba SNS u skupštini grada Zrenjanina nije bilo motivisano materijalnim razlozima, već se radi o odluci članova Naprednjačkih jedinica. Naime, na sastanku Naprednjačke jedinice koji je sazvao koordinator za Zrenjanin Jovan Simonović, 18. novembra 2012. u 10 časova, u prostorijama Okružnog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu, jednoglasno je doneta odluka da napustim odborničku grupu SNS. Ova odluka se odnosila i na druge odbornike SNS koji su istovremeno i članovi Naprednjačke jedinice na Fejsbuku. Bila sam dosledna i ispoštovala volju kolega.

   Na sastanku Naprednjačke jedinice održanom u Novom Sadu dana 21. novembra 2012. godine u 12.30 sati, u Dunavskoj ulici gde je sedište Gradskog odbora SNS, u kabinetu Predsednika Miloša Vučevića, a na inicijativu koordinatora jedinice za Novi Sad Đorđa Višekrune (sastanku je prisustvovao i ministar Goran Knežević, a telefonski se uključio i Aleksandar Vučić), nakon dobijenih garancija i rokova do kada će biti uhapšeni glavni akteri demokratske pljačke Vojvodine, jednoglasno je doneta odluka da se vratim u odbornički klub SNS u Zrenjaninu.

   Dakle, kao što možete da vidite iz ovih odluka, mi se borimo, kao i vaš list, za poštenu i naprednu Srbiju i treba da nas podržite u toj zajedničkoj borbi, kao što mi vas podržavamo, kupujemo vaš list na trafikama i snabdevamo ga informacijama sa terena.

 

Sa poštovanjem

Svetlana Đajić

odbornik u gradskoj skupštini Zrenjanina

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane