Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Alati za srpski jezik

Uvodnik

 

(Pr)osudite sami

 

U ovoj godini

 

Milovan Brkić

 

   U ovoj godini Barak Husein Obama krenuće u nove pohode, namazan ratničkim bojama. Njegova administracija podigla je sve Arape i muslimane na noge, podstičući ih da se vrate šerijatskom pravu, a da potom krenu u sveti rat, na nevernike. Meta će biti hrišćanska bela Evropa, Rusija i njihovi saveznici.

   U ovoj godini će opet biti krvi na Balkanu. Do kolena. Husein Barak Obama nastaviće da stvara Veliku Albaniju, da pod istom zastavom ujedini sve Albance iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, a verovatno i iz Grčke. Nema nikakve sumnje da Bela kuća snažno podstiče nemire u Makedoniji, Preševu, Kosovu i u Grčkoj. Tamo gde je krvi, tu cveta američka ekonomija! Ameri prvo bombarduju, pa naredbodavci dolaze da im pokupuju i otmu imovinu, kao što je bio slučaj i na Kosovu, gde Medlin Olbrajt, Vesli Klark i druga gospoda krvavih ruku sada ima svoje kompanije, a u Srbiji su uzeli smederevsku železaru, i duvansku industriju u Nišu...

   U ovoj godini očekuje nas uvođenje viza za zemlje Evropske unije!

   U ovoj godini će, nesmanjenom žestinom, i kada nam uvedu vize, Ivica Dačić, i skoro sve političke partije, govorljivo, iz sveg glasa, obećavati građanima da će nam Evropska unija dati datum za početak pregovora o ulasku u članstvo. Uvođenje viza je, kazaće, greška, ali ima nade da nas učlane, i sa viznim režimom. To je pusta želja, ali će se, sve dok postojimo kao država, u bilo kom obliku, politička elita kleti u Evropsku uniju, kao spas za naše građane. Druge alternative oni nemaju.

   U ovoj godini, odmah iza Božića, nastaviće da skaču cene. Divljački. Naročito hrane. A nje neće biti dovoljno.  U ovoj godini u Srbiji će se dramatično povećavati broj gladnih, i smrtno gladnih građana. U ovoj godini bićemo mnogo siromašniji nego u prethodnoj, osim u izveštajima premijera Dačića i Gospodara Srbije Aleksandra Vučića. Oni će tvrditi suprotno. Kazaće nam koliko su nam porasle plate.

   U ovoj godini Vlada Srbije zadužiće nas za još nekoliko milijardi, koje će potrošiti na kupovinu novih blindiranih vozila, opreme za prisluškivanje građana i za obezbeđivanje svoje imovine i poslova. U ovoj godini biće izbora, sigurno, bez obzira što nas predsednik Nikolić uverava da ih neće biti. U ovoj godini će Aleksandar Vučić i Miodrag Rakić pokušati da svoju ljubav prenesu  i u narodnu skupštinu Srbije i Vladu Srbije. Oni planiraju da njihove dve partije formiraju koalicionu vladu. Vučić premijer, Rakić, kao novi predsednik Demokratske stranke dobiće omiljeni resor unutrašnjih poslova. U ovoj godini groblja će poneti. Umiraće se masovno. U ovoj još gadnijoj godini, zauvek ćemo ostati bez Kosova.

   U ovoj godini će Aleksandar Vučić, za duži period, osigurati imovinu mafije iz Demokratske stranke koja je opljačkala Srbiju za najmanje 50 milijardi evra. On je svojim akrobacijama i sprdnjom sa navodnom borbom protiv korupcije, svesno pokrio najveće lopove na čelu sa bivšim predsednikom Srbije. Njihovi računi u inostranstvu neće biti zamrznuti.

   U ovoj godini imaćemo još zavisnije pravosuđe i još zavisniju policiju. Iskreno priželjkujem, da u ovoj godini dođe do pobune gladnih i prezrenih koje mori glad. Kako bi se radovao prizorima vešanja mafijaša, nekih ministara i stranačkih lidera na Terazijama.

   U ovoj godini sve je neizvesno, pa i život svakog građanina.

 

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag