Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Sumnjiv popis poljoprivrede- Srbi opet zamor~i}i Evropske unije

 

Sumnjiv popis poljoprivrede- Srbi opet zamorčići Evropske unije

 

I Turci su nas prebrojavali

 

Verovali ili ne, u zemlji Srbiji je počeo novi popis, i to samo godinu dana posle redovnog popisa stanovništva koji je inače toliko „dobro" bio urađen da se već posle šest meseci na majskim parlamentarnim izborima nije ni približno znalo koliko stvarno ima glasača i to u jednoj maloj zemlji sa jedva nešto preko sedam miliona stanovnika.

Ovoga puta u pitanju je popis poljoprivrede. Počeo je najpre nigde drugde nego baš u Beogradu, u najurbanizovanijem i najnaseljenijem delu zemlje.

Na državnoj televiziji „čuveni" direktor Republičkog zavoda za statistiku dr Dragan Vukmirović (pročuo se kao Predsednik Republičke Izborne Komisije na pretposlednjim pokradenim parlamentarnim izborima, te je za nagradu postao direktor RZZS) izjavi da će popis sa 40 odsto da finansira Evropska Unija.

Aman, pa dokle bre više! Stanovnici Srbije bukvalno su postali zamorčici Evropske Unije! Već više od deset godina posmatraju nas i analiziraju uzduž i popreko, po širini i po dubini. Od nasilnog prevremenog menjanja mnogobrojnih ličnih dokumenata, sa čipovima ili bez njih, pa sve do najdetaljnijeg evidentiranja imovinskog stanja, do poslednje voćke i do poslednje kokoške.

Šta stoji iza novog popisa nije teško pretpostaviti. U svakom slučaju za narod ništa dobro. Popisi i evidentacije nikada nisu bili u cilju čovekove slobode, niti radi njegovog boljeg i lakšeg života, već su uvek bili u cilju njegove kontrole i njegovog što većeg poreskog opterećenja. Još u srednjem veku, kada su osvojili Srbiju, Turci su odmah uradili popis njenog stanovništva.

Samo po sebi nameće se i pitanje, ako već moramo da sprovodimo tako česte popise, šta je onda sa zvaničnim državnim podacima? Neće valjda donošenje bitnih državnih odluka da se zasniva na  podacima iz popisa jer je kod njih velika sumnja u validnost sakupljenih podataka koji zavise kako od iskrenosti onoga ko se popisuje tako i od obučenosti, sposobnosti, urednosti, vrednoće i takođe iskrenosti onih koji popisuju. Dakle, i ovim popisom poljoprivrede kao i bezbroj puta do sada, baciće se ogromne pare bez potrebe, za džabe, ni za šta. Ali, na našu nesreću, uporni vlastodršci današnje Srbije, i domaći i strani, polako ali sigurno, korak po korak, privode kraju skeniranje našeg naroda, našeg životinjskog i biljnog sveta, naših zemljišta, voda i rudnog bogatstva i drugog.

Od nekada Velike Tajne, Srbija će uskoro postati Ogoljena Istina na veliku radost njenih mnogobrojnih neprijatelja.

 

Aleksa Mijailović

 

Rušanj - Beograd

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane