Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli kriminal

Beli kriminal

 

Kadrovi Kliničkog centra Srbije: alkoholičari, kriminalci, saradnici ubica i policijski špijuni

 

Ko talasa u kući užasa?

 

Vodeća stranka vladajuće koalicije, slučajno ili namerno, (p)ostavila je na ključna mesta u najvećoj zdravstvenoj ustanovi u Srbiji opskurne i mračne ličnosti, ljude povezane sa podzemljem i "nadzemljem", narko bosovima, beskarakterne nestručnjake od kojih neki doslovno upravljaju ključnim polugama srpskog zdravstva.

 

Piše: Insajder L-8

 

Prozivka od strane direktora Urgentnog centra u Beogradu, Zlatibora Lončara, na račun direktora Kliničkog centra Srbije (KCS) Miljka Ristića izrečena u emisiji Aleksandre Gazivode na televiziji B92, predstavljala je uvod u bespoštednu borbu za fotelju direktora KC Srbije, za koju se u martu raspisuje konkurs.

Sve je počelo Ristićevim pričama o rekonstrukciji nove zgrade KC Srbije, koje je Lončar nazvao "nebulozama i glupostima" kojima se zamajava i javbnost i vlast, a skreće pažnja sa tekućih problema, koje on, za razliku od Ristića, rešava u Urgentnom centru!

Direktor KC Bežanijska Kosa, dr.Vladimir Kovčin i Aleksandar Milošević direktor KBC Zvezdara u toj emisiji su se držali povučeno, iako su daleko veći stručnjaci i daleko više kvalifikovaniji od Lončara. Međutim, treba ih i razumeti, jer  Lončaru nije opasna ličnost zbog pripadnosti Srpskoj naprednoj stranci, već zbog kriminalne prošlosti i sadašnjosti.

Treba podsetiti da je Lončar bio aktivni saradnik Dušana Spasojevića, u zlatno doba zemunskog klana, i od njega lično dobio automobil marke Audi 6 po kome je bio prepoznatljiv na parkingu u Urgentnom centru. Zajedno sa čuvenim anesteziologom Risom, učestvovao je u likvidacijama nedotučenih kriminalaca u Klničkom centru Srbije, ali je imao i jedan propust zbog koga se Spasojević jako naljutio na svoju "belu ekipu". Reč je o ubistvu Sredoja Šljukića-Šljuke, posle koga je njegov telohranitelj jedva preživeo i bio smešten u Urgentni centar, ali je tadašnji direktor te ustanove, profesor Brana Stefanović znao šta ga tu čeka, pa je izvestio MUP i obezbeđenje je pojačano.

Lončar i ekipa nisu mogli da dopru do Šljukinog telohranitelja, iako su na jednom dežurstvu bili blizu toga da ga ubiju. Posle toga je telohranitelj prebačen na VMA jer je bilo pitanje momenta kada će mu se naći "mehurić u veni" ali, na opšte iznenađenje svih, tamo je umro posle samo sedam dana, i to u momentu kada se vidno oporavio, komunicirao i kretao! Ukratko rečeno, sustigli su ga dugi prsti bele mafije!

U policijskoj akciji "Sablja", Lončar biva zatvaran ali je odmah "zaigrao na patriotsku kartu" i sve je ispričao policjacima generala Sretena Lukića, te tako postao policijski saradnik. Nakon toga se javno hvalio da radi za Službu koja ga navodno postavlja za direktora UC, iako o tome nema nikakvih dokaza. SNS priznaje da je Lončar njihov kandidat, ali BIA i MUP se ne izjašnjavaju povodom njegovog legitimisanja kao agenta, iako je poznato da je jurio za generalom Lukićem po KC Srbije, barem isto toliko koliko i Predrag Peško, u momentima kada je Lukića operisao sadašnji direktor Miljko Ristić.Tada se jasno videlo da je posle pada zemunskog klana cela ova kriminalna ekipa iz KC Srbije odmah priletela nadležnim starešinama MUP-a da im se dodvorava i nudi svoje usluge.

Zbog političkih i ličnih prljavština predsednika Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića koje je on imao sa zemunskim klanom, zapravo sa njegovim snabdevačima droge, bila je, ali je brzo propuštena idealna prilika da država do kraja ispita šire veze političara i kriminalaca u državnim strukturama, pa tako i u zdravstvu. Mnogi su to koristili za lažne marketinge, pa se tako Đorđe Bajec javno hvalio da ga je "tukao zemunski klan", a u stvari su ga prebili sinovi jedne spremačice koju je maltretirao u paketu sa sinom profesora Miljka Ristića i drugih radnika UC, prema kojima se ponašao kao SS major u Aušvicu.

Lončarovi napadi na Miljka Ristića kroz prozivke za nebuloznu politiku razvoja u KC Srbije treba da doprinesu odluci o njegovom imenovanju za direktora KC Srbije, i to će biti prvi put da direktor KC Srbije nije profesor, primarijus ili docent, što jednostavno po Statutu mora da bude bar jedno od to troje. Jer, četvrto ne postoji ni u kakvom zakonskom obliku!      Međutim, SNS nije neki pobornik poštovanja zakonskih normi, jer su im najveći kriminalci i alkoholičari Kliničkog centra Srbije ušli u redove, a da pri tom još uvek imaju nekoliko članskih karata drugih partija! Da je SNS htela, lako bi sve to proverila preko matičnih brojeva (JMBG). Naravno, to se nije desilo, jer je iz samog vrha stranke naređena strategija rada sa ovim šljamom iz zdravstva, spremnim na sve. SNS ima informacije o količini pljački ali i osobama koje ne sme da dira, ali...

Kakva kriminalna ekipa rukovodi KC Srbije jasno se vidi i iz činjenice kakva su previranja bila prilikom smene Vojka Đukića pre skoro pet godina, godine kada je i krv mogla da padne. Tadašnji ministar Tomica Milosavljević je prvo pokušao da na to mesto postavi svog pulena, docenta Krstića, ali nije uspeo, jer je Vojislav Koštunica odbranio Đukića na pritisak direktora svoje stranke, ali, ubrzo, Milosavljević sprema profesora Stošljevića za mesto direktora, koji ima "određene veze" u podzemlju. Tomica ga upućuje kod Predraga Peška da učvrsti tu vezu i Pešku se svidelo što Stošljević ume dobro da potegne (to iz boce, i ne pije iz čašica kao ni Peško). Piće po piće, reč po reč, i Peško je došao "na poentu" pa je ovako objašnjavao Stošljeviću šta i kako treba da radi:

" ... Gledaj ovamo...oni su gadni...slušaj...ništa ne govori...samo ćuti i sjedi tu...ja ću sve da pričam...". Međutim, ubrzo, Stošljevića na bazenu Banjica presreću dva ogromna ćelava telohranitelja, približavaju se tik uz njega i ponavljaju monotonim glasom: "..odustani, odustani,  odustani...".

Užasnut scenom, Stošljević ih moli da obavi razgovor, poziva Tomicu Milosavljevića i priča mu u kakvoj je situaciji a ovaj mu odgovara: "...ma nije to Peško, to je onaj govnar Rade Vučićević iz TEC, njemu ne odgovara da preuzmemo Klinički...".

Tako istina nikada nije otkrivena, jer je Stošljević odustao, video je kako je vrag odneo šalu i ostao u Zavodu za poremećaje govora gde je izgubio mesto direktora zbog angažovanju u KCS  i zbačen na mesto nekog savetnika.

Sledeći kandidat je bio Bajec i ta priča je poznata ali nedvosmisleno kao i ova dovodi do zaključka da mafija vlada srpskim zdravstvom i da sve ove silne afere koje se pominju sigurno neće rešiti ljudi poput Lončara, koji se vezuju za zemunski klan.

Zbog čega je SNS takve ljude postavio na najodgovornija mesta u zdravstvu? Brojni su dokazi o tome da stručnjake isteruju a lopovi postavljaju. Prošli mesec pravna služba KC Srbije je na zahtev osnovnog suda, vratila na radno mesto jednog mikrohirurga uz obrazloženje da je reč o stručnjaku koji je dobio protivzakonit otkaz. Odmah je skočio šljam sa članskim kartama SNS po Kliničkom centru Srbije da se buni što je taj hirurg vraćen na posao, pa su direktno Lončar, Srba Knežević i ostala SNS ekipa napadali Miljka Ristića i Jovana Atanasijevića kako su mogli da ga vrate na posao i šta se njih tiče odluka suda?Toliko o tome koliko SNS želi da poštuje pravni sistem...

Ministarstvo zdravlja će vrlo brzo biti potpuno isključeno iz uticaja u KC Srbije kao što je bilo u vreme Vojka Đukića i Đorđa Bajeca, koji nisu sarađivali sa ministrom, pa će banda iz Kliničkog centra ovog puta sa članskim kartama SNS moći potpuno odrešenih ruku da pljačkaju. Trenutno je najvažnije da se trgovina organima koja je iz UC išla preko Klinike Anlave u vreme direktorovanja Lončara zacementira u Urgentnom centru, jer je VMA preuzela biznis sa organima a koliko su tamo pošteni videlo se po ubistvu Šljukinog telohranitelja, ali i kako su sa VMA poleteli da trguju organima čim je Urgentni centar pre desetak godina pao pod istrage, pa se lanac i kombinacija prekinula.

Prljavi igrači u zdravstvu u svakoj vlasti vide moguću kombinaciju, ali ova sa SNS im nekako najviše odgovara, pa čak i deluje kao da su u nju uložili sredstva, samo da bi na čelo zdravstvenih ustanova došli sve sami provereni kriminalci, sa članskim kartama SNS, koji će srpsko zdravstvo uvesti u potpunu kriminalizaciju, i to bespovratno.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane