Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zavo|enje

Zavođenje

 

Slučaj pohotnog profesora-napasnika i mladog pesnika

 

Oliver i Dušan u kupatilu

 

M. G.

 

Ubrzo pošto je osnovana Srpska napredna stranka, Dušan (pravo ime i prezime poznati redakciji) uspeo je da stupi u kontakt sa vrhom stranke i da ponudi svoje usluge. Dušan je tada honorarno je radio za dnevni list Politiku, pa je zaposlen u dnevniku Pravda.

Kao student književnosti i već oprobani pisac, Dušan je napravio brzu i uspešnu karijeru na novom poslu. Jednog dana mu se obratio Oliver Antić, redovni profesor pravnog fakulteta u Beogradu i čovek od poverenja Tomislava Nikolića. Mladom novinaru je ispričao kako redovno sa oduševljenjem čita njegove članke i kako mu je drago da neformalno stranačko glasilo ima jednog tako kvalitetnog saradnika. Kada je čuo da se Dušan bavi poezijom i da je izdao jednu knjigu ljubavnih pesama odmah ga je pozvao da se nađu kod njega u stanu i da "razmene knjige". 

  Ono što je vremešnom profesoru prava zapalo za oko nije stil Dušanovih članaka, već izgled i ponašanje ovog momka. Dušan je gej, to ni ne krije, ima gustu, dugu, plavu kosu i plave oči. Baš po meri Antića koji je na fakultetu poznat po tome što odmerava studente i to one što je moguće mlađe.

  Našli su se u stanu u jednoj od zgrada u blizini Pravnog fakulteta. Dušanu je vrata otvorio lično Antić odeven samo u bademantil. Seli su zajedno u jednu sobu, profesor je doneo neku knjigu koju je potpisao još uvek od kupanja mokrim rukama i dao je Dušanu. Zatim je nasuo dve čaše crnog vina, ustao i otvorio jedna vrata iza kojih je bilo kupatilo sa velikom kadom punom penušave, tople i mirišljave kupke.

  "Još su stari Grci imali običaj da važne razgovore obavljaju u bazenima", objašnjavao je Antić držeći čašu vina u ruci, "Dođi da se kupamo zajedno."

  Po verziji koju priča Dušan, on se u tom trenutku izvinio da ima neodložne obaveze i napustio stan. "On bi mogao deda da mi bude", govorio je kasnije sa gađenjem.

  Međutim, Tabloidov izvor ima drugačiju verziju događaja. Po njemu obojica su se tog dana zajedno i goli brčkali po profesorovoj kadi razmenjujući nežnosti. "Da je zaista tako bilo dokazuje kasnije ponašanje profesora Antića", tvrdi naš izvor.

  Da li je Dušanova verzija tačna, ili je on posle nekog vremena dosadio ostarelom Antiću koji je već bio u čvrstoj vezi sa svojim asistentom, današnjim ministrom pravde Nikolom Selakovićem, nije poznato. U svakom slučaju, Dušan ubrzo gubi posao u Pravdi i to bez bilo kakvog objašnjenja.

  Ostavljen na ulici, bez ikakvih prihoda, Dušan je opet pozvao vrh stranke, sa molbom da ga ponovo zaposli u svojoj novini. "Šta ti misliš, da smo mi Naprednjaci vlasnici Pravde", javi se profesoru Antiću!".

  Danas je Oliver Antić i dalje profesor na pravnom fakultetu za koga se priča da svoje studente posmatra ili kao plen ili kao poslednje đubre, a postao je i savetnik predsednika Srbije. Dušan je i dalje bez posla, Vučić mu se od onda nije više javio.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane