Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

 

Do koske

 

I kadije su bolje od srpskih delilaca pravde

 

Sudije od Manulaća

 

U očekivanju da Miodrag Rakić dozvoli da Narodna skupština Srbije, napokon, razreši dužnosti  predsednicu Vrhovnog  (i) kasacionog suda Natu Mesarović, koja je i predsednica Vrhovnog saveta sudstva, nereizabrane sudije i javni tužioci, po odluci Ustavnog suda Srbije, vraćaju se na posao. Pravosuđe, i pod novim ministrom pravde, tone sve dublje, a pravda u Srbiji više ne postoji. Kako iz sudnica oterati one koje je dovela banda Miodraga Rakića

 

M. Brkić

 

Sunovrat srpskog pravosuđa nastavljen je postavljenjem Nikole Selakovića, asistenta Pravnog fakulteta u Beogradu, sa nepunih 30 godina i bez položenog pravosudnog ispita,  za ministra pravde.

Ovaj, među pravnicima ugledni homoseksualac dobio je od svoje partije i njenih vođa zadatak da ne talasa, i da ne pravi probleme. On se, za sada, dobro drži. Ne daje glasa od sebe, ali se daje kome treba.

Prošle godine, u 17 nastavaka, Tabloid-List protiv mafije objavio je serijal pod naslovom -  "Svi donovi srpskog pravosuđa": prava mafija sedi u državnim institucijama, opisujući, pojedinačno, sve sudije, tužioca i članove Visokog saveta sudstva i Državnog veća tužilaca i srpske političare iz Demokratske stranke koji su pravosuđe doveli do nokdauna.

U devetom nastavku, u broj 256, pod naslovom - "Tužioci, filmski pregaoci", opisali smo kako je dekan Pravnog fakulteta u Nišu, inače član Visokog saveta sudstva početkom februara 2012. godine primio u radni odnos izvesnu Sanju Novaković (devojačko Bojović). Gospođa Novaković je, inače, supruga predsednika gradske opštine Palilula u Nišu Igora Novakovića, koji je ujedno i predsednik Okružnog odbora SPS-a u Nišu.

Sanja Novaković je na Pravnom fakultetu primljena bez konkursa, ali pod jednim jedinim uslovom dekana Dimitrijevića: da suprug Sanje Novaković, Igor Novaković, lobira kod svojih u SPS-u da podrže izbor dekana Dimitrijevića u Visoki savet sudstva, kao i da Novaković to malo progura i kod Boška Ristića Manulaća sa kim je, barem po njegovim rečima, u bliskim odnosima... Što je i tačno, jer je supruga predsednika Novakovića do zasnivanja radnog odnosa na Pravnom fakultetu u Nišu radila u Niškom vodovodu "Naisus" čiji je direktor barem na papiru Aca Mitić, desna ruka Boška Ristića, koji je, takođe, bio član Visokog saveta sudstva koji je razorilo sudstvo.

Sanja Novaković je jedina u istoriji niške gimnazije "Stevan Sremac" ponavljala razred, a nakon završetka srednje škole, koju je završila na jedvite jade, upisuje Pravni fakultet u Nišu, pa kako nije mogla na njemu da se snađe, prelazi na drugi privatni pravni fakultet. Ali, ni tu nije dobro išlo, te ona "lovi" Igora Novakovića, a on je odvodi u Beograd gde diplomira, naravno uz pomoć novca, ali na trećem pravnom fakultetu.

"Naš dekan Dimitrijević je dovodi na fakultet i dobija radno mesto gde je zadužena za odnose sa javnošću! Pa da li to negde postoji u jednom normalnom i demokratskom društvu?", pitali su se za Tabloid profesori i studenti ovog fakulteta.

Gospođa Sanja Novaković se smrtno uvredila. Od dvesta prozvanih ličnosti u ovom serijalu, ona jedina podnosi tužbu protiv Tabloida, novinara i odgovornog urednika. Traži da joj platimo 400 hiljada zbog duševnih bolova. Tačno je da je ponavljala prvi razred gimnazije, ali tvrdio da nije jedina u istoriji gimnazije ponavljala, a priložila je i potvrdu Pravnog fakulteta u Nišu, koju je sama sročila, iz koje se vidi da je studije upisala u 199/2000 godine, a osmi semestar tek školske 2005/2006 godine. Kada je diplomirala, to nije za javnost.

E, zna Sanja da u Nišu sve sudije ljube ruku Bošku Ristiću Manulaću, i njenom dekanu. Oni su ih izglasali.

Sudija Višeg suda u Nišu Marina Đukić usvaja Sanjin zahtev i osuđuje odgovornog urednika Milovana Brkića i magazin Tabloid da joj solidarno plate 300 hiljada dinara zbog duševnih patnji i 66 hiljada dinara na ime troškova postupka.

Advokat Sanje Novaković nije znao ni tužbu da sastavi, pogrešno je označio naziv preduzeća koje izdaje ovaj list, ali sudiji Đukić to ne smeta.

U presudi koja nam je uručena data je i pouka da se možemo žaliti Apelacionom sudu u Nišu, u roku od tri dana, ali da žalba ne zadržava izvršenje rešenja!

I sudija Višeg suda u Nišu Milena Jovanović osudila je izdavača, novinara i odgovornog urednika ovog lista da Predragu Nikoliću, sinu Bube Morine, platimo 200 hiljada dinara na ime odštete za duševne bolove.  Njega je povredilo pominjanje njegovog imena da je prevario više građana, od kojih je uzimao desetine hiljada evra, kao pozajmicu! Pred Višim sudom u Nišu protiv Nikolića se vodi postupak zbog krivičnog dela prevare, čiji ukupan iznos prelazi 200 hiljada evra!

Ni sudija Đukić i Jovanović nisu tužene novine i novinare pozivale na raspravu!

U ovim predmetima zastupa nas advokat Nemanja Stevanović iz Beograda, koji je predsednik Upravnog odbora Politike A.D. i savetnik je podpredsednika Vlade Aleksandra Vučića. On očima još ne veruje da je  moguće da u Srbiji postoje ovakve sudije. A postoje, i ima ih još mnogo.

U Višem sudu u Subotici sudi nam sudija Marija Rakić, koja se nakon razvoda propila, a kćerka joj je registrovana narkomanka, i mafija lako rukovodi i njom i postupcima.

U Višem sudu u Požarevcu, po tužbama najviših rukovodilaca Ministarstva pravde  Srbije, sudi nam sudija Svetlana Savić, rođena u Zabeli, čiji su rođaci podnosioci tužbe. Pa ko će kome da učini, ako ne svoj svome!

Spisak ološa koji presuđuje u sudovima u Srbiji impresivan je. Njih je na te položaje dovela mafija kojom je rukovodio Miodrag Rakić, bivši šef kabineta  bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića. Njih je, nažalost, amnestirao Aleksandar Vučić. Srpske sudije su, danas, gori od turskih kadija.

Kako oterati ove zlotvore iz sudnica?

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane