Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

Likovi i senke

 

Bez pomilovanja

 

A. Nađ

 

Vlada Vojislava Koštunice donela je Zakon o rehabilitacije neopravdano osuđenih lica. Golootočani, politički zatvorenici i oni kojima je izrečena kazna, suprotno zakonu i krivici, mogli su da traže od sudskog veća tadašnjih okružnih sudova da u postupku utvrde da su prethodne presude bile nezakonite i da se ukidaju pravne posledice ranije osude.

Da ironija bude veća, tadašnji ministar pravde Zoran Stojković je, kao sudija Okružnog suda u Beogradu, osudio više disidenta na zatvorske kazne, zabranio je distribuciju knjiga...Veće  Okružnog suda u Subotici, kojim je predsedavao sudija Danko Mandić, rehabilitovalo je i Radivoja Milutinovića, poznatijeg kao Muja Lopov.

Gospodin Milutinović je svojevremeno bio osuđen na kaznu zatvora od 20 godina, koju je i izdržao. Osuđen je zbog navodnog kriminala u privredi, u vreme kada je dnevnoj politici bio potreban neko kao dokaz da se vlast obračunava sa devijacijama u privredi.

I dok je gospodin Milutinović uzalud tražio da mu se nadoknadi šteta, izgubljeni poslovi, imovina, izgubljene plate, radni staž, bez posla je ostao sudija koji je predsedavao većem koje je rehabilitovalo bivšeg Muju Lopova!

Sudija Višeg suda u Subotici Marija Rakić odbila je zahtev Radivoja Milutinovića za naknadom štete, uz obrazloženje da je sam doprineo svojoj osudi, priznanjem da je izvršio krivična dela! To što je sudsko veće, koje je rehabilitovalo Milutinovića utvrdilo da je on bio izložen teškom ponižavanja i maltretiranju u istražnom postupku, i da mu je život bio ugrožen, nije doticalo sudiju Mariju Rakić!

Porodica Bucalo, kako se do udaje prezivala i sudija Marija, u kumovskim je odnosima sa porodicom Dulić. Gradonačelnik Subotice je Modest Dulić, a njegov brat Oliver je bio dugogodišnji ministar.

Muja Lopov je često javno optuživao Duliće  da su lopovska družina, što se sada i potvrđuje, jer je Oliver u postupku pred Specijalnim sudom za organizovani kriminal pod sumnjom da je korumpiran sa milionskim iznosima.

Ustavni sud Srbije rehabilitovao je sudija Danka Mandića, koji je rehabilitovao Radivoja Milutinovića, ocenivši da je on bio korektan i častan sudija.

Sudija Marija Bucalo Rakić, poznata alkoholičarka, i dalje je glavni delilac pravde. Ona nikom ne  daje pomilovanje, ako nije član mafije, kojoj i ova pijana žena pripada.

Kada će u Srbiji početi da se nevini istinski rehabilituju?

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane