https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Vranje

Vranje

 

Mali čovek u sudaru sa porodičnim klanovima u policiji i advokaturi

 

U Vranje laganje

 

 

 Dragan Nikolić "Nika" iz Vranja, inače poslanik SNS-a, zloupotrebio je svoju funkciju više puta. Od septembra 2007. godine, od sumnjive pogibije mojeg oca Živka Zarića, teško se branimo od njegovog bolesnog, agresivnog i kriminalnog ponašanja.

Naime, advokat iz Vranja, Dragan Nikolić zvani "Nika",  započinje pravosudnu hajku protiv moje sestre Svetlane Nikolić iz Vranja, i sada bi i on da se malo obogati, (dugačak je spisak, onih koji bi da se obogate, koristeći našu nevolju, a podmitljive sudije im to omogućavaju.). Advokat "Nika" je nas zastupao svega tri nedelje nedelje po predmetu K.,br,190/07. Čim sam uvideo da je neaktivan, te da je njegova supruga kažnjavala mojeg oca, otkazao sam mu punomoć. Dobio je 700 evra, ja sam tražio da mi vrati 600 evra a da 100 evra zadrži. Međutim, on je odbijao da vrati novac, a kad ga je moja sestra zvala u prisustvu naše majke, Nikolić je glasno, da čuje i moja majka, rekao da smo mi luda familija, i da je moja sestra debela zadnjica. To je jako uvredilo sve nas, a ja se pitam ko je lud on ili mi!

Neposredno posle toga, on podnosi tužbu za dug i zahteva da mu se osim onih 700 evra isplati i još sada traži još 400 evra. Usput, počinje sa šikaniranje moje sestre i njene dece i to šikaniranje još uvek traje, a država nije u stanju da to spreči.

Odmah nakon ove tužbe za dug, neko je u Vranju pocepao čitulju mojeg oca na lokalnom groblju u selu Rakovac gde je sahranjen, a o tome je MUP obavešten. Ali, pošto su Veličković i Mihajlović na čelu policije u Bujanovcu, realno je bilo očekivati da se ništa neće preduzeti. Moje obraćanje Advokatskoj komori u Beogradu, Nikolić kvalifikuje kao klevetu i podnosi ponovo tužbu protiv moje sestre i taj predmet preuzima rođaka načelnika policije u Bujanovcu, Dragana Veličkovića, sudija Opštinskog suda u Vranju, Ljubinka Veličković.

Dve sudije, rođake načelnikove, i  sudija Milica Mihajlović, rođaka komandira bujanovacke policije Voje Mihajlovića, pristupaju tako satanizaciji nas kao porodice, sa ciljem da se omalovaži smrt mojega oca, a da se, sa druge strane, omogući advokatima, da nas legalno pljačkaju.

Za svo to vreme, optuženi za ubistvo moga oca, Boban  Trajović pije po kafana, proslavlja slobodu, šeta se bujanovačkim ulicama, kao neki šerif, ponosan što je s leđa ubio . 

 

(Ime i adresa autora poznati redakciji)

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane