Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

 

Do koske

 

Sve će to prekriti snjegovi, ruzmarin i Naprednjaci

 

Predsednik za sahrane i odlikovanja

 

U otvorenom pismu članova Srpske napredne stranke predsedniku Aleksandru Vučiću, koje je dostavljeno i meni, oni očekuju odgovor koji im neće stići.Od predsednika Srbije Tomislava Nikolića, potpredsednika vlade  Aleksandra Vučića i ministara iz redova Srpske napredne stranke, nakon izbora, milioni građana su očekivali da će naprednjaci, koliko ih noge nose, krenuti u procesuiranje mafije iz predhodne vlade, koja je građane Srbije dovela do vrata pakla. Ali, predsednik u Batočini prodaje brendiranu rakiju "Tomovača'' koju mu proizvode braća Dragić iz Zrenjanina, Aleksandar Vučić nas zamajava bajkama o navodnom obračunu sa onima koji su nam došli glave. Došlo je vreme za masovne sahrane, a osim - koliko su pokojnici dugački - predsednik može, nekom uglednijem među nama, da posmrtno tutne i neko odlikovanje. Naprednjaci proređuju i svoje redove -ostaju na vlasti samo najbestidniji, u društvu sa mafijom iz DS-a,  koja je za 70 milijardi, najmanje, ojadila Srbiju

 

Milovan Brkić

 

Članovi raspuštenog opštinskog odbora SNS Novog Beograda u obraćanju od 6. marta  pišu predsedniku stranke.

''...Gospodine predsedniče, mnogo je vremena prošlo od kada ste raspustili Opštinski odbor SNS Novi Beograd. Da li je do toga moralo da dođe? Mi, članovi SNS sa Novog Beograda smo za takvu odluku najmanje krivi, osećamo se izdanim i prevarenim od strane vrha Srpske napredne stranke.

I pre raspuštanja, a sada pogotovo, postavljamo Vam pitanje o tome da li ste prethodno utvrdili šta je i kako je radio Gradski odbor SNS Beograd na čelu sa Vašim miljenikom Nebojšom Stefanovićem? Čime smo zaslužili da raspustite naš odbor? Šta je prethodilo Vašoj ovakvoj drastičnoj odluci, naročito nakon završenih izbora u 2012. godini?

 U režiji predsednika Gradskog odbora SNS Beograd Nebojše Stefanovića, a pod uticajem samog vrha Srpske napredne stranke, za odbornike u Opštini Novi Beograd su izabrani i time namireni isključivo prijatelji i rođaci glavešina Srpske napredne stranke, za koje članstvo sa Novog Beograda nikada nije ni čulo niti ih je do tada videlo, a neki od njih čak ni ne stanuju na području Opštine Novi Beograd!?

Mi, pošteni članovi SNS sa Novog Beograda koji smo od početka stvarali Srpsku naprednu stranku, postavili njene temelje u Novom Beogradu i izneli izbore, ostavljeni smo na cedilu, zaboravljeni i poniženi. Šta je sa predizbornim obećanjima koja ste nam tada upućivali, gospodine Aleksandre Vučiću, o tome da će biti prepoznat i uvažen rad i rezultat svakog zaslužnog pojedinca i da će samo to biti merilo i osnov za izbor budućih nosilaca partijskih i drugih funkcija? Šta je sa članovima i ljudima koji su tada nesebično pomogli i finansirali rad Srpske napredne stranke? Kako ste im se odužili?

Mi, dokazani i provereni članovi SNS sa Novog Beograda, izgleda da Vam više nismo potrebni. Vlast ste osvojili, pulene namirili i sada Vam baza članstva stranke više nije neophodna. Ostavljeni smo i zaboravljeni smo. Uvređeni smo, osećamo se prevareno i izdano. Niko nam nije čak čestitao ni slavu stranke ni Novu 2013. godinu. Čime smo to zaslužili? Kakvu time šaljete poruku i pouku, kako nama tako i svim drugim građanima Novog Beograda? ..."

Nema dana a da u redakciju Tabloida ne stigne pismo članova SNS iz raznih mesta u Srbiji. Svi ponavljaju istu priču - mi smo prevareni. Izdali su nas Toma, Aca, Jorgovanka, i drugi znani, i maje znani glavari ove partije.

Obećanje ludom radovanje. I prevariše nas bivši radikali. Činili su to od kada su u politiku ušli, ali smo ipak gajili nadu da će se promeniti.

I šta bi?

Dragan Đilas nesmetano krade. Zadužio je grad toliko da kada bi svu imovinu, zgrade, kuće, stanove i fabrike na teritoriji grada prodali, ne bi mogli dug otplatiti. I Đilas nastavlja da nas muči. Jure nas kontrolori Bus plusa, privatne firme. Đilas krade i u Lutriji Srbije. Đilas otima zemljište. Privatni izvršioci uteruju dugove za komunalne usluge, za struju, za te-ve pretplatu. Đilas ne isplaćuje socijalu pomoć, ne isplaćuje dečje dodatke majkama, niko nije zaštićen, jer gradonačelnik nam ostavlja prazan budžet. Đilas je pod punom zaštitom vođa naprednjaka! Njegova bivša žena Milica Delević je idol naprednjaka!

Demokrate su opelješile Srbiju, do gole kože. I svi smo očekivali da će Aleksandar napuniti zatvore. Kakva prevara. Najmizernija. Stotine miliona evra na računima Bojana Pajtića i njegove klike. Vojvođani su dužni i ružni, gladni, goli i bosi, a Bojan iz Banovine poručuje da je zato kriv Beograd! Ne on i njegova mafija, nego Beograd.  A Vučić ćuti. Ima preča posla. On ima bajke za nas. Arape, Azerbejdžance, Turke...Priča će nam bajke sve dok ne ustanemo na opšti ustanak i pobunu.

Iz Beograda, skoro svakodnevno, iz ambasada vodećih zemlja  sveta šalju se centralama depeše u kojima se nova vlast opisuje kao umobolna, kriminalna i mafijaška, i da na najmizerniji način služi prethodnoj vlasti, koja je, nema nikakvih tajni, i oborena intervencijom evropskih centara moći.

Nema nam spasa ako se ne dignemo, ako ne oteramo tvorove iz Demokratske i SNS-a u zatvor, i naplatimo od nih sve one milijarde što su oteli od Srbije, sisajući nam krv.

Voleo bih da grešim, da su moji pozivi na  ustanak nepotrebni, da nisam u pravu. Voleo bih da umrem kao čovek, u krevetu, a ne u boju, da pod stare dane hvatam nekog iz sadašnje vlasti i namičem im omču. Njih bez metka nije moguće oterati iz naših života.

Bože, spasi Srbiju!

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane