Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

TaManite ga

 

Nikola Vlahović

 

 Produžena ruke američkog imperijalizma, berzanski mešetar Džordž Soroš, bio je prinuđen da posle 5. oktobra 2000. godine, zaustavi divljanje klanova u srpskoj filijali svoje fondacije.

 Obračun među zavađenim korisnicima njegovih para, toliko je postao brutalan, posebno među ženama (zapamćen je pravi "imovinski" rat između Nataše Kandić i Sonje Biserko) da je Soroš odlučio da prekine i sa donacijama! Vodećoj ličnost njegove fondacije u Srbiji, Sonji Liht, Soroš je objasnio da su gospoda preterala.

U znak zahvalnosti za veleizdajnički posao koji su obavili, veliki gazda im je dao takozvani samoodrživi projekat u ruke. Soroš jeste uložio novac u postavljanje najveće srpske kablovske mreže (SBB), a posao predao u ruke "Fonda za otvoreno društvo", sa ciljem da se ovo nezajažljivo društvo na taj način ubuduće samofinansira, ali je, istovremeno, na posredan način i ostao u Srbiji.

Nedavno je poslao i svoga psa-čuvara, jer je verovatnoća otimačine njegove investicije  povećana, kao i potreba za širenjem u regionu. Ta neobična zver nežnih manira, zapravo je bivši američki ambasador u Srbiji, Kameron Manter.

Kad je završio misiju u Beogradu 2009. godine, našao se u Iraku (na mestu zamenika ambasadora), a posle toga u Pakistanu (kao ambasador SAD). Posao je, kažu upućeni, obavio savršeno. Manter "puca samo jednom". Njegova vlada mu "neguje imidž". Naručila je dezinformaciju koja kaže da se nije slagao sa američkom politikom u zemljama gde je službovao. Zanimljivo. Čak je i u Beogradu položio vence na grob žrtava NATO agresije.

Zvanično, od 21. januara ove godine, Kameron Manter je "senior savetnik borda direktora SBB-Telemah grupe". Formalno, on nije član upravljačkog borda, ali je jasno da je dobio ulogu "sive eminencije",  jer SBB, "Telemah grupa", posluje, osim u Srbiji, i na terenu Bosne i Hercegovine i Slovenije". Kao najveći kablovski operater, čije su tehničke mogućnosti zastrašujuće (jer, ko je vlasnik optičkih kablova, može da zaviri u svačiji život!),  SBB je jedna moćna mašinerija koja može da špijunira svakoga. A sad je tu i Manter. Rado je prihvatio posao.

Iz Beograda je Manter oteran u Irak, nakon što je otkrivena njegova ljubavna veza sa Milicom Delević, bivšom Đilasovom ženom. Ljubav stara nema zaborava.

Zašto se američke diplomate, koje rastaču Srbiju, rado vraćaju da žive u Beogradu? Da, poput Bila Montgomerija, carski žive u zemlji koju su ojadili.

U svojim memoarima, Manter je napisao da se lično osvetio tadašnjem premijeru Koštunici, zbog paljenja ambasade, i da je naterao Ivicu Dačića da podrži DS!

Da li ovom čoveku treba dozvoliti boravak u Srbiji? Svaka dostojna vlada bi Manteru zabranila ulazak u zemlju. Kada je u Bundestagu poslanik Per Štajnbrik izjavio da su na izborima u Italiji pobedila dva klovna, predsednik Italije Đorđo Napolitano je, u znak protesta, otkazao posetu Berlinu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane