Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Preko pune linije

 

Preko pune linije

 

Hrvatska i Mađarska  ispravljaju granice preko tajkuna i srpskih  perjanica

 

Na starim granama

 

Poznato je da postoji vekovni sukob Srbije i Hrvatske oko Vojvodine.  Svi istoričari znaju činjenice koje su političkim naređenjima bile prikrivane od srpskog naroda, a to je da su Tito, Bakarić i Ribnikar naređivali sremskim partizanima još 1941,1942,1943. godine da se "...imaju hitno povezivati sa CK Hrvatske" kako bi od njih dobijali direktive, jer je Josip Broz  imao dobar sluh za interese svog naroda, tvrdi za Tabloid  dr Sava Vasić

 

dr Sava Vasić

 

Tito je zato naređivao hrvatski uticaj na Srem preko komunista iz Hrvatske. Čak je i susret narodnog heroja Boška Palkovljevića Pinkija 1941. protekao u znaku tih naredbi (Pinki je video Tita!), odnosno da se sremski  partizani stave pod komandu CK Hrvatske. Zahvaljujući srpskim političarima na celu sa Jovanom Veselinovim, koga je Pinki lično oslobodio iz zatvora u Sremskoj Mitrovici ,Titove zamisli se nisu ostvarile i formiran je Pokrajinski štab KPJ.

Poznati sukobi od 1988 godine i podizanje jogurt revolucije išli su u istom pravcu da se uticaj Hrvatske i Slovenije koje su težile otcepljenju minimizira  a da se Vojvodina i Kosovo stave u funkciju matice Srbije sto je i uspelo 5-6. IX 1988. godine prvim narodnim buntom posle Titove države.

Organizatori ustanka u Vojvodini za stvaranje jedinstvene države Srbije jako su bili dobro upućeni u proglas Hrvatskog nacionalnog veća još od 1955. godine (vreme kad je Tito punio Goli otok neposlušnim Srbima) da Hrvatska i njen uticaj bude u okviru Vojvodine za celu Bačku i Srem do Zemuna, a Srbija da bude bez Kosova svedena na beogradski pašaluk.

U ovome je aktivno još od posle Drugog svetskog rata učestvovalo Hrvatsko nacionalno vjeće koje nastavlja aspiracije Ante Pavelića, Ante Starčevića i ustaške države pod pokroviteljstvom Vatikana, raznih doglavnika, poglavnika hrvatske politike, a uz pomoć  Josipa Broza koji uklanja patriotske kadrove iz Vojvodine i Srbije (Nikezić, Čanadanović...) ostavljajući poltrone poput Vlajkovića, Krunića, Berisavljevića...

Ovakva hrvatska politika traje u kontinuitetu decenijama, i danas je okosnica njihovog nacionalnog programa. Danas  se te aspiracije za ispravljanje  granica na prostorima koji pripadaju Republici Srbiji kreiraju na drugi način i drugim sredstvima: iz hrvatskih fondova čija se sredstva napajaju iz Vatikana, pa se kao deo sredstava upućuju u Tesla banku u Zagrebu, odakle se kupuju preduzeća i zemlja u Vojvodini (u okviru karte koju je davno nacrtalo  (Hrvatsko nacionalno vjeće) a koja obuhvata teritoriju velike Hrvatske sa granicom na rekama Savi i Tisi.

Poznato je da su veliki hrvatski tajkuni pa i Srbi koji su izbegli iz hrvatske (Matijević, Gajić, Egić) sa Todorićem i drugima, u dogovoru, a uz pokroviteljstvo jednog od osnivača i akcionara Tesla banke u Zagrebu - Bojana Pajtića koji je deo ove ekipe koja smišljeno radi protiv Srbije i srpskog naroda u Vojvodini!

Ovakva politika sa izdajnicima u srpskom narodu se sprovodi jos od Ante Starčevića, Ante Pavelića - preko Boška Krunića i Živana Berisavljevića  do Bojana Pajtića i Igora Pavličića, koji su svoje bankovne račune napunili u inostranstvu, zahvaljujući političkoj podršci koju daju ovoj hrvatskoj inicijativi.

Što je najgore,  u ovome učestvuje i jedan Srbin -  dr Dragoslav Petrović, pokrajinski ministar za nauku i tehnološki razvoj, siva eminencija svih zakulisnih radnji, izdaja i pljački  iza leđa srpskog naroda u Vojvodini!

Na kraju da kažemo da su ogromne količine političko-geografskih karti ovako proširene države hrvatske nađene 1991. godine u ratnom štabu dopukovnika Mileta Dedakovića zvanog Jastreb i kod Marina Vidića - Bilog, poverenika Hrvatske za Vukovar, koji je sve pismeno (prilog njegova izjava) objasnio našim bezbedonosnim službama i izdao Tomislav Merčepa i celu hrvatsku politiku prema Srbiji!

 Poput Hrvata, krenuli su i Mađari u osvajački pohod na teritorije Vojvodine, koje su izgubili mirovnim ugovorom posle Prvog svetskog rata, jer smatraju da su najviše izgubili (skoro dve trećine teritorija kao poraženi u okviru Austro-Ugarske), pa kako ne mogu da povrate te teritorije  pokušavaju sad preko isturenog odelenja njihove obaveštajne službe u Novom Sadu za koju takođe radi Bojan Pajtić (još od kako mu je raspopljeni otac Lazar služio kao šofer u Sent Andreji) tako što građanima Vojvodine koji su rođeni (odnosno njihovi očevi  i dedovi) do 1918. godine na teritoriji Vojvodine za izdaju sopstvene države Srbije daju mađarske pasoše, s tim da žele da prime mađarsko državljanstvo koje kasnije žele da prikazu EU i NATO-u  da oni u Vojvodini imaju preko 30% svojih državljana što mađarske, što hrvatske i srpske nacionalnosti.

Posebno ih teritorijalno interesuje Bačka, gde su dobili velike saradnike u krajiškim tajkunima Egiću, Matijeviću, Gajiću i još nekima. Samo u Somboru postoji nekoliko hiljada građana sa mađarskim pasošem!

Ovome se javno suprostavio Mirko Dubroja, vlasnik Karin-Komerca, koji je javno izjavio jednoj grupi Krajišnika da se ne slaže sa takvom politikom osudivši porodicu Matijević i Gajić da rade aktivno za Hrvatsku i Mađarsku, i da on lično ne želi više da beži nigde kao što je morao da beži iz Krajine kad je Tuđman 1995. godine naredio da se Srbi proteraju a Valentilić pričao, kobajagi, da ostanu.

Da bi Petar Matijević dobio što više pristalica ovakve politike organizuje lov sa svojim Krajišnicima gde na perfidan način optužuje vlast u Beogradu a hvali Bojana Pajtića, Bajatovića i Elezovića kako  mudro vode u Evropu i da im ne treba Srbija uz jedinu zamerku da malo  smanje reket premu njimu lično jer to jedino nije pošteno.

On smatra da je dovoljno moćan i da zato može ovo javno da govori i podržava, s tim da će na kraju i on videti leđa i Pajtiću i Elezoviću i Bajatoviću  jer on svoja sredstva plasira u ostvarivanje ovih političkih ciljeva i kako još kaže kad se sve ovo ostvari njih više neće biti, a on Petar Matijević će opstati i biće drugi Dunđerski, a možda i jači od njega, što su mu obećali i Mađari i Hrvati, pa ko pre -  njemu i devojka!

Matijević tesno sarađuje sa Hrvatskom obaveštajnom službom, što je našim organima odavno poznato.

Našim bezbedonosnim službama je poznato i da Bojan Pajtić obećava po 2.700 evra svakom građaninu Vojvodine koji potpiše državljanstvo Mađarske i da je to najbrži put u Evropsku Uniju. Samo u  Somboru je podeljeno preko 3.000 mađarskih pasoša!

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane