Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Tabloid je pozvan

Policijska službenica prekršila sve zakone kako bi zagorčala život svom suprugu

"Daj mi pare i bićeš miran"!

Policijski službenici bi trebali da štite građane, a ne da zloupotrebljavaju svoja ovlašćenja na način kako je opisano u pismu načelniku Odeljenja zakonitosti u radu Policijske uprave za grad Beograd od 19. marta 2013. godine, koje prenosimo u celini. Autor pisma, Goran Drašković, detaljno je opisao kako ga je njegova supruga, koja je, inače, policijski službenik, u dužem vremenskom periodu maltretirala, koristeći protivzakonito (za lični obračun) sva sredstva koja su joj u ovoj službi bila dostupna.

......

Tokom 2012. godine došlo je do bitno poremećenih bračnih odnosa između moje supruge  Aleksandre Drašković, rođena Surla i mene. U braku smo od 2006. godine i imamo maloletnog sina rođenog 11.3.2006. godine.  Naša bračna zajednica je od početka bila puna nesuglasica, a sve to zbog novca koji je moja supruga tražila od mene i nemilice trošila, da bi od 2012. godine počela da me ucenjuje, preti i iznuđuje u različitim iznosima novac koji je trošila za svoje potrebe, pri tom ne dajući ništa za dete. O našem detetu sam ja brinuo sve ove godine, jer ga je ona zapostavljala, o čemu mogu da posvedoče naši zajednički poznanici i prijatelji, ukoliko uzmete ovaj predmet u razmatranje, u skladu sa Vašim nadležnostima. Da bi došla do novca, najčešće me je ucenjivala preko deteta, preteći da će dete da odvede i na sve načine provocirala da je udarim i nanesem povrede kako bi me prijavila za nasilje u porodici i "spakovala" sa svojim kolegama da me privedu, kako je znala najčešće da mi preti. Najčešće je govorila: "...Daj mi pare i bićeš miran pa uživaj sa detetom koliko hoćeš, a ja ću da trošim tvoje pare i kada god mi padne na pamet, ja ću da te varam". Takođe je često govorila: "Prevarila sam te sa drugim, daj pare ili ćeš ostati bez deteta".

Bračnu zajednicu i kuću je samovoljno napustila krajem juna meseca 2012. godine. Sve do februara 2013. godine dolazila je povremeno da uzme dete za vikend, a kada god bi vraćala dete, tražila je novac kako bi mi dozvolila da dete ostane kod mene, inače će da ga da njenim roditeljima da ga čuvaju ako ne dam pare. Na taj način, koristeći moju ljubav prema detetu, iznudila mi je veću sumu novca, a kada sam ja prestao da joj dajem pare na takav način dete je odvela 21. februara 2013. godine kod svojih roditelja sa kojima navodno živi u Sremčici. Dete nisam video od tog dana i onemogućeno mi je da čak i telefonom komuniciram sa njim.

Navodim da je u njenoj porodici baba izvršila samoubistvo, a njena majka, Nada Surla,  penzionisna je kao lice sa psihičkim tegobama i kao  psihijatrijski pacijent, o čemu svedoči obimna lekarska dokumentacija. Njen otac Janko Surla je pre nekoliko dana izašao sa izdržavanja zatvorske kazne od tri godine zbog saobraćajne nezgode koju su propratila sva sredstva javnog informisanja, jer je u alkoholisanom stanju kolima uleteo u okretnicu autobusa 511 u Sremčici i usmrtio vozača autobusa i teško povredio dispečera.

 Napominjem da Aleksandra Drašković nije bila na obaveznom periodičnom sistematskom lekarskom pregledu koji je zakonska obaveza za sve policijske službenike koji rade sa oružjem u policijskoj upravi za grad Beograd, a koji se održavao u toku 2010-11. godine. Sistematski lekarski pregledi su obavljani u Zavodu za zaštitu zdravlja unutrašnjih poslova, Durmitorska broj 9 u Beogradu. Ona ih je svesno i namerno izbegla, da joj ne bi otkrili zdravstvene smetnje i da ne bi bila prebačena na radno mesto bez nošenja oružja.

 U više navrata je neovlašćeno uzimala listing mog mobilnog telefona, pri tome koristeći svoja i ovlašćenja svojih kolega, a bez mog znanja i moje saglasnosti. Takođe je preko baze podataka MUP-a proveravala moje prijatelje i poznanike sa Fejsbuka bez mog odobrenja i znanja, zloupotrebljavajući svoja ovlašćenja i ovlašćenja svojih kolega, kao pripadnika MUP-a. Obraćam Vam se kao načelniku službe koja je zadužena za zakonitost u Policijskoj upravi za grad Beograd, jer mi je policijski službenik Aleksandra Drašković više puta pretila svojim policijskim ovlašćenjima, a i svojim kolegama, policijskim službenicima. A kakav je "službenik" u pitanju, dovoljno govori i podatak da je svom bivšem načelniku, Petku Boškoviću, pljuvala u kafu, kad god bi mu je skuvala!

Smatram da je uloga policije da štiti građane, a ne da se policijom građani zastrašuju, da se preko policije ne mogu kršiti građanska i porodična prava. Kod Drugog osnovnog suda je pokrenuta brakorazvodna parnica, gde ću zahtevati psihijatrijsko veštačenje za mene, naše dete i moju suprugu, policijskog službenika Aleksandru Drašković. Shodno tome, molim Vas da utvrdite iz kojih razloga ona nije otišla na obavezni periodični lekarski pregled koji je obavezan za sve službenike MUP-a. Molim Vas da me pozovete na informativni razgovor u cilju prikupljanja potrebnih obaveštenja, jer smatram da s obzirom na sveukupno ponašanje i postupke Aleksandra Drašković, rođena Surla ne bi trebalo da drži i nosi oružje, jer se plašim za bezbednost svog deteta, svoju ličnu kao i bezbednost same Aleksandre Drašković koja može da dospe u stanje nervoze i besa koju može da prouzrokuje moje obraćanje Vama kao i tok i ishod sudskog postupka brakorazvodne parnice koja je počela. Aleksandra Drašković je je sklona izmišljanju, laganju, kao i manipulisanju ljudima, a kada joj se predoči da govori neistine onda postaje agresivna, besna i sklona samopovređivanju i ako zna da nije u pravu, kao što svedoči najnoviji primer od 18. marta 2013. godine kada me je telefonom pozvao sin i ljutito pitao: "...Što si prijavio mamu (Centru za socijalni rad kome sam se obratio dana 6.3.2013. godine), nemoj to nikada više da si uradio."

Iz ovoga se vidi da Aleksandru ne interesuju osećanja deteta i njegov pravilan razvoj, već beskrupuzlozno manipuliše njime. Molim Vas da što hitnije uzmete ovaj predmet u razmatranje i da me pozovete na informativni razgovor i preduzmete sve zakonom predviđene mere, da ne bih bio primoran da zaštitu zatražim od zaštitnika građana.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane