Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

Likovi i senke

 

Vreme za poteru

 

N. Vlahović

 

Posle dvanaest godina masovnih prevara koje je u svakoj vladi izvodio Mlađan Dinkić, trebalo bi da je svakome jasno čime se bavi ovaj opasni politički patuljak i dobro plaćeni ekonomski ubica međunarodnih poverilačkih institucija.

Ulogu takvih zlotvora detaljno je opisao Džon Perkins, bivši američki stručnjak za ubijanje ekonomija u zemljama takozvanog trećeg sveta u svojoj knjizi "Ispovest ekonomskog ubice", koju je Tabloid objavljivao u nastavcima.

U prilog činjenici da Dinkić zastupa kriminalne korporacije evroatlanskih zelenaša, treba pomenuti i knjigu "Scenario za ekonomski slom zemalja u tranziciji", čiji su autori profesori dr Dragomir Sundać iz Rijeke i Tatjana Nikolovska iz Skoplja, koju je Tabloid takođe u nastavcima objavljivao.

Ovo dvoje vrhunskih ekonomista naučno i utemeljeno opisuju kako izgleda teror krupnog kapitala, i kako ga "službenici" MMF-a, Evropske banke za rekonstrukciju i takozvanih klubova poverilaca (londonskog i pariskog), kao što je Mlađan Dinkić, slepo sprovode u delo kao vrhunski, veleizdajnički posao.

Vršeći stalno funkciju "finansijske vlasti", zadužio je Srbiju za desetine milijardi evra i dolara (i hvalio se time!), uništio je domaći  bankarski sistem (i opet se hvalio!), napravio je najveću kriminalnu operaciju decenije sa otvaranjem "Nacionalne štedionice", pljačkao je budžet i davao ga stranim "investitorima" i omogućio lovcima na najjeftiniju radnu snagu, da dobiju po deset hiljada evra za svako radno mesto koje makar samo "na papiru" otvore u Srbiji! Poklonio je 400 miliona evra italijanskom Fijatu (i dalje mu poklanja), zavukao ruku u džep svakog građanina Srbije, izvršio masovnu prevaru lažući o 1.000 evra od akcija javnih preduzeća, pa se kasnije pravdao: "...Lagao sam da bi Tadić dobro prošao u predizbornoj kampanji!".

Ovih dana, Dinkić otvoreno podržava otcepljenje Vojvodine i poručuje Bojanu Pajtiću da "ne žuri", nego, valjda, da sačeka pravi trenutak. Javno poziva i na potpisivanje drskog ultimatuma iz Brisela o porobljavanju kosovskih Srba.

Ne treba zaboraviti ni to da ga je Zoran Đinđić, zajedno sa ostalim članovima ondašnje vlade, poslao na pregled na VMA, gde je nepobitno utvrđeno da je reč o opasnom ludaku, ali je međunarodna bankarska mafija garantovala za njega. Baš takav bolesnik im je i trebao. 

Zadnji je čas da Mlađan Dinkić bude vezan kaišima u nekoj ludnici ili strpan na doživotnu robiju. U suprotnom, Srbiji nema spasa.On je priučeni ekonomista, kopile je Mirosinke Dinkić, a njegov rođeni brat je retardiran i ometen u razvoju.

U poterama za pljačkašima kao što je Mlađa, šerifi su u Americi  uhvaćene odmah  vešali. Vreme je i da za Dinkićem krene potera.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane