Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Ku~evo

Kučevo

 

Otvoreno pismo Aleksandru Vučiću grupe članova SNS o stanju u opštini Kučevo

 

Zapošljavanje rodbine

 

Poštovani predsedniče, obraćamo Vam se u ime članova SNS iz Kučeva, koji ne podržavaju predsednika opštine gospodina Zorana Milekića iz mnogo razloga. Kap koja je prelila čašu je zapošljavanje svog brata od ujaka Nebojše Brsanovića na mesto rukovodioca građevinske operative.Već više godina mi se ne slažemo sa politikom koju vodi kučevska vlast zato što se zapošljavaju najuži članovi porodica aktuelne vlasti.

Navešćemo Vam o kome se radi: predsednik opštine zapošljava svog šuraka Acu Picu u direkciji za izgradnju, svoju snaju Nevenku Brsanović  u Domu zdravlja, svastiku Snežanu  Rančić u opštini pre nekog vremena, i njenog muža Bratislava Rančića propalog sudiju , njihovu ćerku Marinu Rančić, i mnoge druge članove njihove familije.

Direktor direkcije za izgradnju Novica Bulajić zapošljava svoju ćerku Milenu kao poreskog inspektora u lokalnoj upravi, a snaju Žaklinu kod sebe u Direkciji. Sina Nikolu kao turističkog vodiča. Direktor vrtića Ranka Jovetić zapošljava svoju ćerku Mariju Jovetić. Ali, dešavaju se još čudnije stvari. Naime, više godina se ignoriše Zakon o javnim nabavkama i sprovode razne pljačke za koje državni organi ne haju, a uvereni smo da znaju.

Taj predsednik opštine u 2012. godine renovira svoju kuću, i ulaže u nju nekoliko desetina hiljada evra, a takođe i svojoj vanbračnoj ženi Maji, sa kojom ima ćerku Valentinu, renovira kuću, ugrađuje grejanje, menja stolariju, kupuje joj auto (kao što je u zadnja dva meseca kupio i sebi dva auta), pa se postavlja pitanje, da li to sve od bedne predsedničke plate, a sebi kupuje i vikendicu na mestu zvano Đula, gde se sada renovira put, i postavlja osvetljenje.

Znamo da si upoznat sa svime, a samo ne znamo predsedniče, zašto ne preduzimaš ništa! Imamo saznanja da Veroljub Arsić naš predsednik poslaničkog kluba je u porodici Todorović iz Kučeva, i koji sve podržava što ova vlast radi, jer je nedavno svoju suprugu zaposlio u privrednom društvu elektrane Kostolac!

Sa druge strane, predsednik skupštine Dragoslav Mratić, protiv koga se vodi krivični postupak više godina, u vezi utajenog poreza, vedri i oblači ovom propalom varoši. Sin Dragoslava Mratića je Milan Mratić  koji je pre 20 godina pregazio dete, i nikada nije išao u zatvor, a protiv koga se deset godina vodi postupak za nadoknadu štete. Da li život može da se kupi? Predsednik mesne zajednice, robijaš i švercer oružja, bez javne nabavke podiže višemetarski zid predsednikove rođake Snežane Borojević.

Mi koji ne podržavamo njih, doživljavamo razne progone. Iako smo članovi SNS-a, ali smo ljudi koji nemo gledaju ovaj haos i bezakonje. Aco, sada si ti na potezu, pokaži da si jednak prema svima.

 

(Članovi SNS iz Kučeva)

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane