Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Novi Sad

 

Novi Sad

 

Bliska prošlost i neposredna budućnost vojvođanskih vlastodržaca

 

Svakog dana sve bliže zidu

 

Dok čekaju da ih zadesi zla sudbina njihovih kurira koji su za njih obavljali prljave poslove, vojvođanska kriminalno-politička elita na čelu sa Bojanom Pajtićem i dalje veruje da su "najbolji poslovi i najbolja vremena" tek pred njima. Na njihovu žalost, mesta optimizmu nema! Vreme za privođenje zakonu, neumoljivo se bliži. On i njegovi saradnici, moraće konačno da objasne gde su i koliko para izneli iz Srbije, koga su opljačkali, koga su sve zatvorili (i zbog čega) i kolika je cena njihovih intimnih tajni na tržištu prljavog veša...

 

M. Gradinski

 

Pre dve godine, uhapšen je - Uglješa Grgur, "prvi  srpski privatni detektiv" i član poznate detektivske agencije "Gvozden" . Tada je zbog ovog  hapšenja bila podignuta "crvena uzbuna" u Srbiji, a sve Tadićeve službe su bile podignute u stanje pripravnosti...

Agencija "Gvozden" i "veliki Srbin" Uglješa Grgur, raspolagali su sa 195 naoružanih pristalica zaposlenih u njegovoj detektivskoj agenciji, koji su radili na obezbeđenju imovine i  lica. No, kako je bio veliki protivnik donošenja Pajtićevog Statuta Vojvodine, smatra se da je i njegovo hapšenje, kao i hapšenje Gorana Kneževića, bilo samo način da Grguru onemoguće da radi na prikupljanju podataka (audio-video zapisa) koji prikazuju  sodomiju  Bojana Pajtića i  njegove homoseksualne  grupe.

Tako se Uglješa Grgur, zvani Gvozden, našao u zatvoru sa cimerima, Gavrom Milovanovićem, takođe "velikim Srbinom" i pripadnikom "Crvenih beretki", koji je lažno optužen da je ubio zagrebačkog novinara i izdavača Ivu Pukanića, posle anonimne dojave iz Vojvodine, i to preko ljudi iz pokrajinskog SUP-a, koji su radili za Predraga Grgića (koji je bio Pajtićeva veza za poslove u Hrvatskoj).

Sa ovim planom se najpre složio Dragoslav Petrović, pa je Gavra Milovanović bio uhapšen u Beogradu. Interesantno, ali, osim Gavre, u istoj ćeliji su boravili i ratni gradonačelnik Zvornika i vehabije iz Novog Pazara, ali su se oni iz Specijalnog suda najviše bojali Uglješe Grgura, zbog onoga što je već tada znao o Bojanu Pajtiću, Dragoslavu Petroviću i Gaboru Lodiju i njihovim secesionističkim planovima, koje su prikrivali u Vojvođanskom Statutu.

U istoriji specijalnog suda stoji i to, da niko kod istražnog sudije nije privođen više puta od Uglješe Grgura, velikog borca da Srbi  iz Vojvodine  žive u istoj državi sa ostalim Srbima. Bojan Pajtić, koga sve ove godine na secesionizam nagovara, služeći se ucenama, njegov mag  Dragoslav  Petrović, potomak  koviljskih svinjara, nekadašnjih golootočkih osuđenika, kojima je osnovni moto bio mržnja prema Srbiji, a ovu ideju je učvrstio i prvi  brak sa ćerkom Ide Sabo u kojem je dobio, ni manje ni više, nego- tri ćerke lezbejke!

Goran Knežević i Uglješa Grgur su proveli više od godinu dana u ćeliji Specijalnog suda u Beogradu, pre svega zbog protivljenja donošenju pravnog akta koji se zvao Statut Vojvodine. Sve vreme su ih prisiljavali da promene mišljenje poltroni Bojana Pajtića i čelnici DS-a u Srbiji  koji su sledili instrukcija CIA-e, Sorošove grupe u Budimpešti i Đorđa Ostojića, člana državnog veća tužilaca, inače intimnog prijatelja kobajagi naivne seljančice Zagorke Dolovac. Dok je vođena detektivska agencija "Gvozden", skupljeni su vrlo zanimljivi podaci o njihovim sastancima po Novom Sadu.

Zbog stavljanja Demokratske stranke pod svoju komandu,  Bojan Pajtić je doveo i svog ličnog "detektiva" iz Kruševca, bivšeg šefa BIA-e, Sašu Vukadinovića, koji u Novom Sadu nigde ne ide bez tri telohranitelja, od kojih je jedan  bivši čuvar Vojislava Koštunice.

Naviknut na žestoke udarce otpozadi, Pajtić svakog dana sve više postaje svestan da je kompromitovan...

 Zna se kako, koliko i od koga je sve uzimao novac, kao i gde se taj novac sada nalazi, kako je upućivan i skrivan kod trećih lica (neki su i uhapšeni, kao Saša Dragin, na primer), a neki čekaju ovih dana poziv za "onaj svet", poput Olivera Dulića.  Neki će tek biti pozvani na saslušanje. Tu je pre svega "viđen" Momčila Milović, bivši Pajtićev čoveka u Fondu za kapitalna ulaganja, koga je poslao sa ukradenim  parama u Italiju. Novac je u većim količinama iznela i Pajtićeva službena supruga, Vesna Bolidovski kojoj je iznošenje novca već dugo vremena jedina bračna obaveza.

Nešto od ovoga zna i Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal, pa se uskoro očekuje da i Bojana Pajtića pozovu dva "devera" u plavom i ožene ga u Centralnom zatvoru.

Spremna čeka i pljačkaške trojka iz Banata - Gabora Lodi, nekadašnji Pajtićev pomoćnik u Izvršnom veću Vojvodine, a sada direktor Doma zdravlja u Žitištu, Modest Dulić i dr. Mileta Mihajlov, bivši gradonačelnik Zrenjanina,  koga  su ustoličili samovoljom  Bojan Pajtića i Aleksandra Vlahovića. Interesantna su saznanja o  Predragu Grgiću-Grgi,  koji je bio zadužen, kao vojvođanski Hrvat, da ispred vojvođanske Vlade pregovara sa Hrvatskom i pravi put za preseljenje dela Pajtićevog novca na račun Tesla Banke u Zagrebu koja je kasnije osnovana novcem iz Razvojne banke Vojvodine, odnosno, muljačinom sa parama iz Srbije!

Kada je Dušan Bajatović došao na mesto direktora Srbijagasa u kome je napravio proneveru od 43 milijarde dinara, za koje ministarka Slavica Đukic-Dejanović kaže da su običan prekršaj, Bojan Pajtić postavlja  Predraga Grgića na mesto predsednika Upravnog odbora Srbijagasa. A, Grgić,  inače advokat po struci, zadužen je za pranje para u Srbijagasu od čega imaju koristi i Pajtić i Bajatović.

Zbog svog ovog kriminala i saznanja da nova Pajtićeva saradnica Aleksandra Jerkov radi za službu u Lengliju (CIA), za šta je inače prošla obuku još dok je bila Čankov kadar, Rus javno pitaju ko u Srbiji i Vladi sabotira gradnju Južni tok preko naše zemlje.

Kao provereni kadar Bojana Pajtića, Grgiću je osnovni zadatak da, kao sekretar za spoljne poslove vojvođanske vlade, izdaje srpske nacionalne interese i priprema teren kako da ogromna količina novca bude legalno iznešena i sprovedena na račun kobajagi otvorene Srpske banke u Hrvatskoj (Tesla Banka u Zagrebu, koja je ovih dana, eto čuda, pred bankrotom!) preko koga su prebacivane Pajtićeve pare u Hrvatsku  a pare iz Vatikana u Vojvodinu za kupovinu srpske zemlje i buduće proširenje granica Hrvatske...

 Ivo Sanader, tadašnji hrvatski premijer, lično je predložio Predragu Grgiću da se banka zove po Tesli, što je Bojan Pajtić oduševljeno prihvatio rečima: "...Pa Tesla je Hrvat, odlično, završili smo posao!"

 Tako je otvaranje Tesla Banke u Zagrebu proslavljeno u Novom Sadu, u restoranu "Pasaž", kod teniskog igrališta u Dunavskom parku, gde se najčešće sastaju žuti i ligaši i gde sva javna preduzeća ovih stranaka tamo moraju da imaju reprezentaciju. Bivši šef BIA-e a sada Pajtićev "detektiv", Saša Vukadinović, sa svoja tri telohranitelja, često odseda u restoranu "Pasaž". Takođe, "visoki" gost restorana je i Igor Pavličić-Rodni, Pajtićev kum, koji je, kao sirotinja došao u Novi Sad, da bi ulogom  gradonačelnika  i  istaknutog  člana  DS-a, uspeo da stekne 12 stanova!

Jedan od bogatih vlasnika restorana "Pasaž", istovremeno je i je kum državnog tužioca Đorđa Ostojića, koji je inače čest gost u tom objektu sa svojom intimnom prijateljicom Zagorkom Dolovac, koja, kakva slučajnost - stanuje preko puta restorana! Zagorka Dolovac je inače rođaka Dragana Draškovića - intimnog partnera Vesne Bolidovski -Pajtić, koji je preuzeo sve bračne obaveze od njenog muža, da istovremeno upravlja i ženom i  Kliničkim centrom Vojvodine, gde su zajedno opelješili 50 miliona evra, uz pomoć  Ace "Dijagonale", Pajtićevog omiljenog preduzetnika, koji mu je u Senti napravio kuću koja se okreće!

Građani Vojvodine vide svu bahatost bivših  i sadašnjih pokrajinskih i gradskih vlasti koje nemaju više nikakav legitimitet da vrše poverene funkcije. Vreme za njihovu političku zamenu je već odavno došlo.

 

 

 

A. 1

 

Pljačkali i preko Tesle

 

Oko 600 zaposlenih iz RBV (Razvojne Banke Vojvodine) ovih dana se preselo na biro za zapošljavanje, objavila je služba za informisanje ove banke. Medju njima su iskusni bankari koji će u sadašnjoj ekonomskoj situaciji teško naći posao.Tesla Banka u Hrvatskoj će nastaviti sa radom u sastavu Narodne Banke Hrvatske!Od novca koji je Bojan Pajtić izvezao u Hrvatsku, Tesla Banka je imala 76% akcija, a sada ima samo 20%.Tesla Banka inače beleži godišnje gubitke od 5-10 miliona evra.Gde je otišao novac od prodatih akcija Tesla banke, i ko su bili Pajticevi akcionari? Patić je ovaj svoj poduhvat nazivao istorijskim a sada samo mudro cuti dok drzava Srbija brine o gubicima koji mere stotine miliona evra.

Depoziti gradjana iz RBV ce se moci podizati u Postanskoj Stedionici a novac od privrede koji je deponovan u ovoj banci ide na obavezu drzave Srbije. Drzava Srbija je dosad potrošila oko 500 miliona evra na sanaciju potraživanja u ovoj banci, što je direktno uzeto iz džepa poreskih obveznika. Koliki je udarac za privredu Vojvodine nanelo Pajtićevo donkihotsko razmisljanje samo se naslucuje…

Toliko o Pajtićevim menadzerskim sposobnostima…Samo još da počne dalje privodjenje u RBV, da se vidi gde su novci koje je Srbija pozajmila iz Narodne Banke, da se otvori ova banka u Vojvodini, a da se pare posle izvezu u Hrvatsku, i odatle da nestanu! Posebno je pitanje šta sa zgradom RBV u koju su utrošene desetine miliona evra, da bi Bojan Pajtic krenuo u EPP program, i da bi se zadovoljile pljačkaške ambicije političara i njihovih tajkuna iz Vojvodine.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane