Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pismo

Pismo

 

Direktorka Socijalnog osiguranja u Pančevu sa mesečnim primanjima od 300.000 dinara, beži od pacijenata

 

Beli mantil u žutom kabinetu

 

U ime grupe korisnika usluga Socijalnog osiguranja iz Pančeva, Tabloidu se obratio građanin, nezadovoljan nepodnošljivim tretmanom u ovoj ustanovi, a posebno bahatim odnosom nadležnih osoba i lekara prema pacijentima...

 

....

 

 Na mesto direktora Socijalnog osiguranja u Pančevu, postavljena je Slavica Đurica i od kada je na toj funkciji, građani pamte samo njenu bahatost i loš odnos prema pacijentima.

 U svoj „žuti" kabinet prima samo preporučene članove Demokratske stranke. Žalosno je da jedan lekar bude toliko drzak i primitivan, i da bude gluv i slep za probleme bolesnih građana. Ali, nije ona jedini lekar u ovoj ustanovi koji je beskrupulozan. Njoj svakako "konkuriše" i dr. Jelena Kovačević član lekarske komisije u Pančevu koja je više godina u penziji. Uprkos tome, ona dobija izuzetno veliku platu za rad u lekarskoj komisiji, za rad kojeg nema nigde u Srbiji, a to je maltretiranje pacijenata!

 Niko od nas ne sme da uđe u njenu kancelariju, niti dozvoljava da objasnimo koliko nam treba vremena da od izabranog lekara, preko specijaliste, obezbedimo uput.

Vraća nas za jedno jedino nejasno slovo, a njeno stereotipno obrazloženje je da lekar kod kojeg se vratimo, ne može da protumači. Da li je moguće da je nezamenjiva, da nema u celom Pančevu lekara koji bi je zamenio, ili je to stvar žutih demokrata koji i dalje haraju Pančevom? Kada sam hteo da uđem kod direktorke filijale ni slučajno nije htela da me primi već je htela da zove obezbeđenje!

U hodniku gde sam stajao razmišljajući šta da radim, video sam da ni drugi nisu bolje prošli od mene. U toj službi ne zna se ni ko pije ni ko plaća. Načelnica Smiljka Čalić takođe me nikada nije primila u svojoj kancelariji, a kada sam bio uporan i rekao da je čekam, neki su me poslali u šalter salu da tražim pravnu službu!

 Koliko to zaposlenih u socijalnom ja plaćam kao nezaposleni radnik čija je firma propala, kome da se ja žalim kad nemam novca da kupim lek?

 Slavica Đurica ima veliku platu u socijalnom, a čuo sam da drugu platu prima u pančevačkoj bolnici, treću u sudu kao veštak (gde sam imao prilike da je vidim dok sam se tužio sa firmom). I sve to, verovali ili ne, u toku radnog vremena od osam sati! Ona se tako lepo našeta od socijalnog preko suda do bolnice, ili navoza, za 300.000,00 dinara mesečno. Moj rođak i ja smo morali skoro sve lekove da kupimo i nosimo u pančevačku bolnicu, dok je moja majka tamo lečena. Na žalost nosili smo tami i hranu i posteljinu!

Direktorku socijalnog to nije interesovalo a to je i sama trebala da vidi ako radi istovremeno i u bolnici. Ko postavlja takve ljude na rukovodeća mesta.

Da li ona u svojoj kancelariji sedi da popuni radno vreme ili da se potrudi da se naši problemi bar delimično reše? Veza Slavice Đurice, Jelena Kovačević i sličnih, nanela je dovoljno zla ovome gradu i one moraju biti oterane što pre sa tih radnih mesta!

 Zašto niko ne pita nas građane šta doživljavamo u javnoj službi koja treba da se potrudi u rešavanju naših zdravstvenih problema a ne da budemo izbacivani iz hodnika. Nisam član ni jedne partije ali sam dovoljno pretrpeo za ovih nekoliko godina vladavine loših kadrova Demokratske stranke u zdravstvu. Za poslednjih nekoliko meseci, nova vlast je pokrenula pitanje odgovornosti postavljenih direktora. Ako je tako, onda što pre treba na dnevni red staviti upravo zdravstvo, jer mi smo, na žalost, zemlja sa mnogo bolesnih ljudi. Nama za direktore u zdravstvu ne trebaju ljudi koji su na tim mestima samo da donesu prihod i korist svojoj partiji, a na štetu našeg lečenja i naših lekova.

 

(Ime i adresa poznati redakciji)

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane