Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Povodom

 

Povodom

 

Pismo grupe zaposlenih u Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje (RFZO)

 

Dođem ti, dođeš mi...

 

Kao svojevrsni dodatak na seriju tekstova Tabloida o haosu i bezakonju u Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje, oglasila se i grupa zaposlenih u ovoj ustanovi, koja veruje da je strah od potpune devastacije RFZO sasvim opravdan. U prilog tome, autori opisuju kako funkcionišu "kadrovska rešenja", ko ih određuje i ko je sa kim u paralelnim privatnim i poslovnim vezama...

 

...

 

Pozdravljamo želju Tabloida da raskrinka mutne poslove Republičkog fonda za zdravstveno osiguranja (RFZO) i zato molimo redakciju  da objavi i sledeće...

 Naime, na radnom mestu šefa kabineta generalnog direktora RFZO, više od jedne decenije radi Nada Antić, inače penzionerka sa završenom gimnazijom, i prima platu -fakultetsku!

Novi direktor se oglušio i o izveštaj državne revizije. Gospođa Antić se ponaša kao da je fond njena prćija, jer se tu odomaćila (ukupan bilans, više od 40  godina!), pa je i svog sina namestila na mesto načelnika.

Naše pitanje je: da li je završena srednja škola i penzionerski staž, preporuka za nezamenljivost gospođe Antić, ili je to možda prijateljstvo sa gospođom Vericom Lazić, kao glavnim šaptačem direktora Momčila Babića?

 Inače, Lazićka je po struci stomatolog i danas poseduje najvažniji kvalitet- istu partijsku knjižicu kao i Babić, ali je po potrebi bila partijska koleginica svih vladara u zadnjoj deceniji.

 Kao zamenik direktora kontrole, sigurno će napredovati, a da niko ne pita šta zna.Verujte nista, bar mi zaposleni to znamo.

 Pravnicu, Natalija Radulović, iz Kliničkog centra Srbije (KCS), dovela je bivša direktorka Svetlana Vukajlović i dodelila joj stan na volšeban način. To svi zaposleni u fondu znaju. Gospođa Radulovićka sigurno nešto zna o svom šefu i ćuti, a za uzvrat, baškari se u nezakonito dodeljenom stanu.

 Direktorka filijale Beograd, Danica Radosavljević, istovremeno je predsednica nadzornog odbora fonda i Dunav osiguranja! Neka odgovori ima li tu sukoba interesa, ili se to zove podobnost za sve sisteme, jer štiti sve one koji bi trebali da budu porocesuirani.

Možda je ona toliko sposobna, pametna i stručna da ne postoji nijedna druga, pa joj treba dodeliti još neki nadzorni ili upravni odbor da namiri svoje apetite.

Inače zaposleni u filijali Beograd rade pod konstantnim stresom zbog bezobzirnog ponašanja i Radosavljevićke i jedva čekaju da joj vide leđa nije dovoljno ni to stoje udomila svog sestrića, Nikolu Pandrca, na mesto zamenika direktora za javne nabavke sa završenim privatnim (čitaj kupovnim fakultetom).

To je onaj dečkić koga je opisao jedan drugi list kao osobu koja upravlja milijardama. Ako može predsednik sa diplomom privatnog fakulteta da upravlja državom, zašto ne bi mogao Pandrc da upravlja milijardama, naročito uz svesrdnu podršku tetke.

Gospođa Radosavljević je postavila za svog pomoćnika Anđelku Radenković, koja je zbog toga stoje bila čovek od poverenja Nebojše Čovića oko izgradnje kuća na Kosovu popila krivičnu prijavu koja je zataškana. Pitajte kako. Ne znamo zbog čega u gradu i šire nju zovu mis 3%.

 Ima li to veze sa njenom funkcijom direktora finansija i svojevremenom zaštitom bivšeg državnog sekretara u Ministarstvu odbrane Goranom Vesićem?

Dobro je dok procenat nije veći. I dok ima zaštitu SPS i SNS koji se bori protiv korupcije Lola Matić. Njena kvalifikacija je to što je zakonita žena Verana Matića. Zaposlila se u zavodu kada joj je muž palio i žario u TV B92 i promovisao Vukajlovićku koja je završila u zatvoru...Svi znaju da godinama ne radi ništa.

Jao, jadni zaposleni, ako Babić treba da ispravi sve ono što je nasledio od svog prethodnika,  Aleksandra Vuksanovića! Naš strah je opravdan. Negde je pisalo da je Babić falsifikovao stručne radove. Eto neke utehe, da se gorko našalimo: makar ima titulu profesora i stranačku legitimaciju!

 

(Godinama nezadovoljni zaposleni u RFZO)

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane