Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Kukavica kuka i novoj vlasti

 

Kukavica kuka i novoj vlasti

 

"Kroz mene prolaz u grad patnji vodi, kroz mene put je do bola beskrajnog, kroz mene u svet izgubljenih se hodi, ko uđe, nek svake nade se'okane"- (Dante Aligijeri "Pakao"- Pevanje treće- Vrata pakla)

 

advokat Vladimir Drecun

 

 Postoji jedna zemlja Srbija u kojoj i kukavica svoje gnezdo svija, iako po mitologijama svih naroda i vera, kukavice svoja jaja podmeću u gnezda drugih ptica. Ima u toj državi jedno ukleto i prokleto mesto gde je kum kuma ubio, "te tu nikada pšenica nije rodila". Što je vrlo čudno, tu je i ulica Ustanička iako tu nikada nijedan ustanak nije podignut već su tu skonačavali svi koji su kao heroji i rodoljubi krvavili za svoj narod.

Na tom ukletom i prokletom mestu pod brojem 29, podignuta je prelepa palata koju narodi zove kukavičje gnezdo, valjda zbog toga što nam je i ona podmetnuta! Ko u nju uđe, zove je "strašni sud" jer se u njoj sudi i noću, kada su aktivni još samo đavoli i veštice.

U taj "strašni sud" ulazi se samo sa lozinkom, tako što spolja vikneš "kuku" a iznutra ti odgovore "Iš!".

A kada uđeš unutra, hodnicima odzvanja to "kuku-lele", te ti se krv sledi u žilama i shvatiš da te i Bog zaboravio i predao đavolu. U tom strašnom sudu sude sudije kukavci po optužnicama Strašnog Kukoja a optužene brane advokati kukumaukala. U sudu se primenjuje samo šesti đavolov zakon- "Lizanje šapa gospodaru". Ako preko crvenog tepiha, valjda natopljenog krvlju uđeš u odaje strašnog Kukoja odmah ćeš zapaziti  da su svi zidovi iskićeni slikama Kukoja, belosvetskom i domaćom fukarom i plakatima među kojima počasno mesto zauzima onaj sa natpisom "Ne grdite lava što hoče da vas proždere jer je on po prirodi krvoločan".

 Kukoje je već optužio sve one koje je proglasio ratnim zločincima i huškačima. Optužio je on njihove jatake i pogazio svetu zakletvu Starca Vujadina: "Ne odajte vi jatake vaše kod kojih ste rujno vino pili."

U strahu da ne ostane bez posla, jer više nikoga ne može isporučiti prokletom "Haškom tribunalu", od svih turističkih organizacija traži spiskove onih koji su boravili u inostranstvu kako bi i njih sad optužio kao izdajnike. A sudije kukavci takmiče se ko će izreći više kazni od po 40 godina robije. Kako zapisa pesnik vrhunac njihove staze životne bio bi kada bi izricali kazne doživotne i kada bi "narodne neprijatelje" slali pravo na vešala. Ovako, eto nesreće, Kainovi potomci osnovaše "Klub 40" u kojem zajedno sa strašnim Kukojem i advokatima koji tako uspešno odbraniše klijente, da su osuđeni na po 40 godina robije igraju u isto Đavolje kolo. Probudih se iz sna i shvatih da to nije država Srdija već naša Srbija u kojoj je sve izvrnuto naglavačke. Kuku nama nesrećnima dok nam sude ovi nikogovići!

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane