Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

Likovi i senke

 

Hijene

 

M. G.

 

Grupa ''zaposlenika-patriota iz svih organizacionih jedinica Ministarstva finansija i privrede Severno-Bačkog okruga iz Subotice", uputila je pismo "predstavnicima naroda Srbije i slobodnom tisku Srbije", u kojem moli da ih oslobode od despotije dinastije Bisić.

-U Ministarstvu finansija i privrede  pojavila se dinastija Bisić koja ima potpunu kontrolu nad svim aspektima javnog novca i finansijske vlasti u Srbiji. To je  Milica Bisić i njena najbliža rođakinja Mirjana Bisić. Obje su u najužem jezgru rukovodstva Ministarstva financija i obiteljski (porodično) štite sva povezana lica s organizacijama u kojima se nalaze i za koje rade- navodi se u pismu.

U apelu iz Subotice dalje se objašnjava: "...Prvi član dinastije je Milica Bisić. Ona je činovnik ministarstva, po rangu je druga, a po moći prva. To je moćna žena koja štiti u Ministarstvu financija grupne interese sljedećih tvrtki (preduzeća) u kojima je radila, ili sada radi, i gdje dobiva, ili je dobivala ogromne sume novca-honorare i apanaže. Trenutno radi, ili je radila u sljedećim moćnim organizacijama: Fakultet za menadžment -Institut ekonomskih nauka, KPMG, koji vrši djelatnost računovodstvene i knjigovodstvene poslovi i poslovi kontrole, savjetodavne poslove u vezi s porezom, Fakultet za ekonomiju, financije i administraciju u Beogradu...

Gospođa Milica je bila direktor korporativnih poslova u ''Filip Morisu'', ranije "Duhanska industrija Niš", i tu kompaniju ona trenutno aktivno štiti, jer od iste dobiva pozamašne honorare. Aktivno ih savjetuje kako da što manje plaćaju državi njene pare, i aktivno štit štiti. Ova kompanije u budžet Srbije nije do sada uplatila nijedan dinar, a do prodaje, punila je srpski budžet sa 70 odsto!

Milica je pokrila pljačku bužeta, koja je do sada teška desetinu milijardi evra! I nagrađena je unapređenjem u drugog čoveka srpskih finansija!Član je Centra za liberalno-demokratske studije, dobija od  njega velike pare, a zadatak joj je da za tu moćnu organizaciju utječe na politiku Ministarstva financija..."

U pismu se još tvrdi: "...Prema tome, radi se o državnoj činovnici koju su moćne organizacije stavile na mjesto broj dva u Ministarstvo financija, a za uzvrat ona ih štiti, tako što saglasno njihovim interesima piše propise za njih i ne dozvoljava državnu financisku kontrolu tih organizacija! Drugi član dinastije je Mirjana Bisić. Nju je nedavno Milica postavila na treće mjesto po značaju u Poreznoj upravi, kao direktoricu Direkcije pravnih poslova, bez internog ili javnog konkursa, što je zabranjeno zakonom."

Iz Subotice upozoravaju da je, ''krišom, i bez ''pompe'', Mirjana  postala  "glavnokomandujuća za sve porezne žalbe i ostale pravne poslove, u koje spadaju i drugostepeni apelacioni postupci na teritoriji cijele Srbije". Pošto Mirjana donosi konačna porezna i prekršajna rješenja, u saznanjima smo da sve kompanije za koje je zainteresirana Milica Bisić, bivaju od Mirjane i zaštićene su uvažavanjem njihovih žalbi! Ona sprečava financijske kontrole kod tvrtki s kojima je Milica Bisić interesno povezana, a ako bi se kojim slučajem i desila takva kontrola, po žalbi tih tvrtki, Mirjana bi ih oslobodila  konačnim aktima koja i potpisuje kao odgovorno lice..."

Istražićemo kriminal ovih lopuža, poručujemo patriotima iz Subotice.

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane