https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

Likovi i senke

 

Hijene

 

M. G.

 

Grupa ''zaposlenika-patriota iz svih organizacionih jedinica Ministarstva finansija i privrede Severno-Bačkog okruga iz Subotice", uputila je pismo "predstavnicima naroda Srbije i slobodnom tisku Srbije", u kojem moli da ih oslobode od despotije dinastije Bisić.

-U Ministarstvu finansija i privrede  pojavila se dinastija Bisić koja ima potpunu kontrolu nad svim aspektima javnog novca i finansijske vlasti u Srbiji. To je  Milica Bisić i njena najbliža rođakinja Mirjana Bisić. Obje su u najužem jezgru rukovodstva Ministarstva financija i obiteljski (porodično) štite sva povezana lica s organizacijama u kojima se nalaze i za koje rade- navodi se u pismu.

U apelu iz Subotice dalje se objašnjava: "...Prvi član dinastije je Milica Bisić. Ona je činovnik ministarstva, po rangu je druga, a po moći prva. To je moćna žena koja štiti u Ministarstvu financija grupne interese sljedećih tvrtki (preduzeća) u kojima je radila, ili sada radi, i gdje dobiva, ili je dobivala ogromne sume novca-honorare i apanaže. Trenutno radi, ili je radila u sljedećim moćnim organizacijama: Fakultet za menadžment -Institut ekonomskih nauka, KPMG, koji vrši djelatnost računovodstvene i knjigovodstvene poslovi i poslovi kontrole, savjetodavne poslove u vezi s porezom, Fakultet za ekonomiju, financije i administraciju u Beogradu...

Gospođa Milica je bila direktor korporativnih poslova u ''Filip Morisu'', ranije "Duhanska industrija Niš", i tu kompaniju ona trenutno aktivno štiti, jer od iste dobiva pozamašne honorare. Aktivno ih savjetuje kako da što manje plaćaju državi njene pare, i aktivno štit štiti. Ova kompanije u budžet Srbije nije do sada uplatila nijedan dinar, a do prodaje, punila je srpski budžet sa 70 odsto!

Milica je pokrila pljačku bužeta, koja je do sada teška desetinu milijardi evra! I nagrađena je unapređenjem u drugog čoveka srpskih finansija!Član je Centra za liberalno-demokratske studije, dobija od  njega velike pare, a zadatak joj je da za tu moćnu organizaciju utječe na politiku Ministarstva financija..."

U pismu se još tvrdi: "...Prema tome, radi se o državnoj činovnici koju su moćne organizacije stavile na mjesto broj dva u Ministarstvo financija, a za uzvrat ona ih štiti, tako što saglasno njihovim interesima piše propise za njih i ne dozvoljava državnu financisku kontrolu tih organizacija! Drugi član dinastije je Mirjana Bisić. Nju je nedavno Milica postavila na treće mjesto po značaju u Poreznoj upravi, kao direktoricu Direkcije pravnih poslova, bez internog ili javnog konkursa, što je zabranjeno zakonom."

Iz Subotice upozoravaju da je, ''krišom, i bez ''pompe'', Mirjana  postala  "glavnokomandujuća za sve porezne žalbe i ostale pravne poslove, u koje spadaju i drugostepeni apelacioni postupci na teritoriji cijele Srbije". Pošto Mirjana donosi konačna porezna i prekršajna rješenja, u saznanjima smo da sve kompanije za koje je zainteresirana Milica Bisić, bivaju od Mirjane i zaštićene su uvažavanjem njihovih žalbi! Ona sprečava financijske kontrole kod tvrtki s kojima je Milica Bisić interesno povezana, a ako bi se kojim slučajem i desila takva kontrola, po žalbi tih tvrtki, Mirjana bi ih oslobodila  konačnim aktima koja i potpisuje kao odgovorno lice..."

Istražićemo kriminal ovih lopuža, poručujemo patriotima iz Subotice.

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane