https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Podse}anje

 

Podsećanje

 

Ko su ljudi koji stalno viču "Di su naši novci''?

 

Gde će završiti i ko će s njima svršiti

 

Ruše se temelji najjačeg preostalog uporišta demokratske pljačke u Vojvodini. Došao je kraj dugogodišnje vladavine Bojana Pajtića i njegove porodično-partijske klike. Pitanje je samo hoće li ga narod skloniti, ili će to sam da uradi, suočen sa neizbežnom istinom o svim svojim kriminalnim aferama i bahanalijama u kojima je bio glavni akter. Hoće li i njegovi pomagači sa njim otići u istoriju beščaća, i da li će se preseliti u Sremsku Mitrovicu

 

Arpad Nađ

 

U nedelji u kojoj se odlučivalo o status Kosova, javio se iz Novog Sada i Bojan Pajtić, zahtevom da se predlog koji je donelo Izvršno veće Vojvodine, stavi na dnevni red Skupštine AP Vojvodina, kojim se traži da Srbija poštuje ustavna i zakonska prava Vojvodine!

Umesto da se gospodin Pajtić i njegova kamarila oglašava pozivima iz pritvora na Klisi, ili iz ustaničke ulice u Beogradu, razulareni peder i pljačkaš se usudio da ide i dalje. Do samog gorkog kraja, uveren da će naći saveznike u inostranstvu koji će podržati, i tako prikriti svoje zastrašujuće pljačke vojvođanskog budžeta, imovine, banaka i fondova.

Tabloid je u proteklih pet godina objavio  nekoliko desetina tekstova u kojima su novinari magazina opisivali način na koji predsednik Izvršnog veća nemilice razara privredu Vojvodine. Pominjane su i opisivane afere u kojima su građani Vojvodine, kao poreski obveznici, nemilice pljačkani.

I dok je iz srpskog budžeta u vojvođanski budžet prebacivana ogromna količina novca, Pajtićeva klika je smislila originalan način kako da pomete budžet i osnivajući Fonda za kapitalna ulaganja i Fond za razvoj Vojvodine, novac su prebacivali na njihove račune, a onda sav novac dodeljivali svojim firmama, ili kompanijama koje su polovinu novca vraćale na račune Bojana Pajtića, Dušana Elezovića, Dragoslava Petrovića, Demokratske stranke...

Bojan Pajtić je na Andrevlje, u rezidencijalne objekte vodio mnoge svoje dečaka na orgije. Ovaj deklarisani homoseksualac je tukao svoju ženu dr Vesnu Bolidovski Pajtić, a ona je sa svojim ljubavnikom dr Draganom Draškovićem harala, i hara Kliničkim centrom Vojvodine.

 I dok građani Vojvodine padaju ko snoplje, Pajtićeva klika je nemilice, osim  KC Vojvodine pljačkala Institute za kardiovaskularne i plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Metals banka, kada su je opljačkali, pretvorena je u  Razvojnu banku Vojvodine, a  onda su ispraznili i njene račune i prebacili novac u Tesla banku u Zagrebu!

Tabloid je, da podsetimo, pisao kako je Pajtić iz budžeta AP Vojvodina prebacio 450 hiljada evra na račun budimske eparhije, gde je njegov otac, bivši sveštenik Lazar Pajtić ponovo u službi. U Pešti je Bojan, preko svoga oca kupio nekoliko velelepnih vila, i ima nekoliko desetina miliona evra na računima. U Sloveniji ima poslovne objekte, stanove, vile u Ljubljani i pozamašnu količinu novca. Preko Tesla banke u Zagrebu Pajtić je u Italiju, u Trst, gde je  u konzulat Srbije poslao Momčila Milovića, bivšeg direktora Fonda za kapitalna ulaganja, stavio u banke oko 100 miliona evra!

Saučesnici i mentori Bojana Pajtića su Dragoslav Petrović, koji osimšljava pljačkanje i usavrašava je do nivoa naučnoistraživačkog rada. Pajtićev skutonoša je i konobar iz Zmajeva, Dušan Elezović, dugogodišnji predsednik pokrajinskog odbora Demokratske stranke.

Tabloid je opisao na svojim stranicama kriminalne i zločinačke postupke Nenad Čanka i njegova šenlučenja. Ovaj krmak se tukao po kafana, zaštićen telohraniteljima koji ga danonoćno čuvaju, o našem trošku. Nigde na svetu čovek koji je vozeći motor u pijanom stanju pri brzini od 150 kilometara sleteo s puta, ne bi mogao da se kandiduje ni za šefa mesne kancelarije. Ali Čanak? On sve može. Tukao je svoje bivše žene, i kidnapovao svog sina, koga je, inače, uz dozvolu bivše supruge, mogao da viđa svaki dan, ali ga je Čanak oduzeo  od nje kada je ponovo zatrudnela, a rešenje je doneo Centar za socijalni rad u Novom Sadu, čija direktorka je bila član Čankove partije.

Životni i profesionalni marginalci Bojan Pajtić i Nenad Čanka, nakon svih gadosti koje su učinili poslednjih 12 godina, sada traže i  usvajanje deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava AP Vojvodine!

Bojan Pajtić je dojadio građanima Vojvodine sa svojim pederskim aferama i dečacima, čiju ljubav plaća parama iz budžeta. Nenad Čanak, pijanac i narkoman, zbog polne nemoći toliko je agresivan da je više puta i štapom tukao svoje telohranitelje, inspektore policije koju ga čuvaju od građana Vojvodine, o čijim interesima, ovaj krmak, navodno, brine.

Oni koji su poput skakavaca opelješili Vojvodinu, sada se pojavljuju kao njeni zaštitnici!

Punu podršku inicijativi Bojana Pajtića, koji je potpredsednik DS-a. dao je i njegov kolega Dragan Đilas, koji je budžet i građane Beograda opljačkao za milijardu i dvesta miliona evra!

Nažalost, nova vlast je podlegla pritisku Aleksnadra Vučića, koji izvršava naloge Miodraga Rakića, i Pajtićeva banda se i dalje slobodno šeta ulicama Novog Sada. Amnestirana za surovo pljačkanje banka, bolnica, kliničkih centara, kompanija i građana Vojvodine.

Da li će opelješeni građani Vojvodine i dalje slediti ovu najopasniju kriminalnu družinu u Evropi?

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane