Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

Likovi i senke

 

Braća po materi

 

Miroslav Ćosić

 

  Srpski fudbal je na nivou seoske lige! Igrači ne primaju novac ni za hranarinu, trenere i  uprave otpuštaju kao dežurne krivce. Vodeći klubovi su u bankrotu.

  Prvi potpredsednik Vlade Srbije, uvređen što su ruskom predsedniku Vladimiru Putinu navijači skandirali iz sve snaga i glasa, prelomio je - Zvezda će biti moja! I bi tako.

Klub koji duguje 22 miliona evra dobio je novu upravu. Predsednik je abolirao Dragana Džajića, a Vučić je dodao svog brata Andreja i njegovog vernog druga Nebojšu Čovića, američkog rezervnog igrača. Dva meseca ranije, Vučić je najavio hapšenje Čovića i svog brata, ali je Nebojša otrčao do američke ambasade i Aleks se povukao!

  Zvezda ne sme biti ruska, već američka! Miroslava Mišković je utamničen da ne bi kupio Crvenu zvezdu.

  Ali, ako Picosuti stoji iza Zvezde, sa svojim bratom i Nebojšom Čovićem, onda ona mora biti prvak. Po svaku cenu. Iako je u bankrotu, i nema joj spasa, Alek ima rešenje. Tu je Milorad Veljović. On ima dosije predsednika Partizana Dragana Đurića. Svakog dana, list Informer, službeni glasnik Aleksandra Vučića, preti Đuriću hapšenjem!

Đurić je sateran u mišju rupu, krije se, i Zvezda se bila primakla Partizanu na tabelu. Ako je to naumio Picousti i njegov brat, ima tako i da bude.

  Za vreme bivše Jugoslavije, drug Tito je ponekad znao, "Majku Ti božju", da će ove godine prvak da bude Vardar iz Skoplja, ili, po ključu, Olimpija iz Ljubljane, ali su klubovi imali izvrsne igrače, trenere, pune budžete i navijače.

  Braća po materi Aleksandar i Andrej Vučić u Crvenu zvezdu nisu uložili ni prebijene pare. Oteli su klub, koji je prethodno opljačkan, i doveli na njegovo čelo one koji su ga opljačkali. Sa njima nema šale.

Glavni čovek koji odlučuje o fudbalskom prvenstvu je direktor srpske policije Milorad Veljović! Kada ga Picosusti pozove, on zna šta mu je činiti. Njegovi išljednici posete sudije, uprave klubova i upišu rezultat. Ako bude drugačije, odmah se oglasi Informer, saopštenjem ko će biti uhapšen od fudbalskih poslenika.

  Iako Zvezda ima samo teoretske šanse da osvoji titulu, oni koji bolje poznaju braću po materi, Andreja i Aleksandra, veruju da će Nebojša Čović slaviti trofej. Sprega moći, novca i služenja stranim službama, Srbiju je dovela do dna. Nju može spasiti samo more krvi.

A Milorad Veljović i njegova klika zavađaju navijače Partizana, kojise,  umesto borbe za svoje gole živote, za čast svojih majki i sestara, međusobno istrebljuju, na zadovoljstvo skotova, koji to posmatraju kao borbu gladijatora...

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane