https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

......

 

RTV Svetac

 

Baksuzna subota, a tek petak

                                          

Bila je prokleta subota 18. maja. Televizije su se otimale za gledaoce. RTS je prvi uneo pometnju „tumbajući" programsku šemu. A kako i ne bi. Na Prvom kanalu je bio fudbalski obračun „Partizana" i „Crvene zvezde" sa rešavanjem pitanja šampiona države. Na Drugom programu direktan prenos „Pesme Evrovizije" . Za nedokazane tipove, ipak muzički događaj godine.

Veče ranije, desio se (ne)očekivani debakl. Predsednika Nikolića  pobedio je duet Zorica Marković/Stanija. Predsednik je izabrao gostovanje kod  Ivana Ivanovića kome umorni Ognjen Amidžić nije uspevao da doskoči. To što nije uspelo njemu, uspelo je „Farmi"...

 Duet Zorica/Stanija napravio je karambol. Gledaoci su brzinom munje prebacivali sa TV Prve na TV Pink, sa „Veče sa Ivanom Ivanovićem" na „Farmu", sa  hvalospeva predsedniku na estradnu makljažu. Rejting TV Pinka je vrtoglavo rastao. Zbog svojih „zasluga" za porast rejtinga Zorica Marković  je izbačena sa „Farme", a zbog „zasluga" svoje vlade - Tomislav Nikolić nije izbačen ni iz emisije ni iz kabineta. Kažnjen je gore - narod nije hteo da ga gleda i sluša.

 B 92 je parirao tenisom i po prvi put u svojoj istoriji, dovodeći Đorđa Balaševića.

 TV Košava je pokušala da sa svoja dva skandal-majstora Milomirom Marićem i Dejanom Stankovićem,  kraljem „Lude kuće" preotme ponekog zalutalog gledaoca.

Nijedna televizijska kuća nije računala je da te subote uveče u celoj Srbiji se istovremeno održavala i  „Noć muzeja". Ko je bio pametan, na vreme je otišao da prošeta muzejima Srbije. Da ga ne zakači virus  baksuzne subote.

 

 

Zlatni sponzor Internet Tamburaški Radio www.tamburasionline.com <http://www.tamburasionline.com/>  ili http://tamburasionline.listen2myradio.com/                                          .

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane