Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Do koske

 

Isus sutra mora pasti!

 

Samo najprimitivniji režimi na svetu, među kojima je i sadašnji režim u Srbiji, koristi metode javnog linča, likvidaciju preko novina, osudu pre suda i zatvaranje pre zatvora. U naprednjačko-demokratskom režimu nema pretpostavke nevinosti, ima samo naručenih procesa.

 

M.G.

 

Naprednjačko-demokratska mafija patentirala je hapšenje petkom, kao najdelotvorniju metodu kojom zastrašuje i političke protivnika i narod. Kad uhapse odabranu žrtvu petkom, ona je u stanju šoka tokom vikenda u beogradskom Centralnom zatvoru i spremna je da prizna sve, čak i ono čega nikada nije bilo. Ali, pravo ubijanje počinje nekoliko dana ranije! Kao u naučno-fantastičnim filmovima, gde se budućnost već desila, samo se teško navići na nju...

To, ustvari, režimski mediji ubijaju već ubijenog.  Poslednji slučaj hapšenja bivšeg ministra Predraga Bubala, morao bi da otvori oči svakome ko još ne zna u kakvoj državi živi. I najava Bubalovog hapšenja desila se dan ranije! Pisalo je: "Danas pada Bubalo!". Kao i toliko drugih hapšenja od kojih se većina završila oslobađanjem usled nedostatka dokaza ili odsustva krivice.

Ali, bez obzira da li je Bubalo kriv ili nevin, postoje zakoni, postoji pretpostavka nevinosti i njegovo pravo na odbranu. Svega toga u Srbiji nema. U Srbiji je na sceni vladar i njegova volja. Vladar je jedan i nedeljiv, i njegovo je pravo mimo svakog drugog prava. Kao neka vrsta verskog vođe. Ako je on kazao da je Bubalo kriv, šta će mu suđenje?

Bivši izvršni direktor Agencije za privatizaciju Goran Mrđa, uhapšen je istog dana kad i Bubalo. Njega nisu najavili. "Pevačica" iz MUP-a zadužena za odnose sa medijima, Marija Nenić, nije bila obaveštena da će Mrđa biti "na kafi" sa Milanom Bekom. Niti je znala da je Beko u ovom slučaju glumio "svedoka saradnika".

Da nekim čudom ustane iz groba pokojna Verica Barać, koja je priterala uza zid Milana Beka i suočila ga sa njegovim pljačkama, krstila bi se sa obe ruke! Zar Beko da bude potkazivač, saradnik policije u istrazi gde je on glavni osumnjičeni!?

Prvi podpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, kada želi nekog da opljačka, naruči proces od Milorada Veljovića i njegove desne ruke Rodoljuba Milovića.

Njihov zadatak je da ''opserviraju žrtvu'', ispitaju koliko ima para, koliko keša, a koliko u nekretninama, posebno. Onda oni angažuju Mariju Nenić, bivšu novinarku TV B 92, koju su primili na rad po ugovoru u Direkciju srpske policije.

Marija služi inspektorima oko Milovića za odmor i razonodu. Saopšte Mariji šta treba da saopšti, ona onda javi svojim ljudima na vezi u Informeru, u Kuriru, Blicu i listu Alo. Ej, vikne, daje se na znanje, da Bubalo sutra mora pasti! Ili, Mišković je bolestan, ali se ukurvio, to kod Vučića ne pali!

U razgovoru za Tabloid, tužilac za organizovani kriminal čašću tvrdi da nikada nikom iz medija nije dao nijednu informaciju o predmetu. Umesto njega, to čine Veljović i Milović, preko gospođe Nenić.

Protiv Marije Nenić, autorke i voditeljke emisije „Patrola", koja se prikazivala na TV B92, komšije su podnele krivičnu prijavu zbog nelegalne izgradnje višespratnice na Voždovcu, i to na zemljištu čiji je vlasnik Milorad Dimić, nestao pod nerazjašnjenim okolnostima! Komšije tvrde da je Marija Nenić do vlasničkog lista došla brisanjem stvarnog vlasnika Milorada Dimića u svoju korist. A po svemu sudeći, uz pomoć žestokih momaka sa Voždovca, vlasnika placa i kuće ona je prethodno, izbrisala i iz života. Vlasnica desetine stanova, uprljanih ruku do lakata, ugovorna je saradnica Direkcije srpske policije, zadužena za medije.

Kada Vučić zatraži od Veljovića da nekog uhapsi, onda njegova klika napuni Mariju novce, spermom i dezinformacijama, i ona, za velike pare, telali po medijima ko će biti uhapšen, šta specijalni tužilac namerava da im čini, i pritom zastraši i sudije i tužioca. Oni samo treba da hapse, tamniče, sve dok uhapšenima srce ne pukne od straha, tuge i nasilja.

Sva hapšenja u režiji Aleksandra Vučića su tragikomična. Đinđićev šef kabineta Nemanja Kolesar je optužen kao vođa organizovane grupe koja je prodala Smederevsku železaru,  za propast Razvojne banke uhapšeni su činovnici i izvršni direktori, građevinsku mafiju u zatvoru predstavljaju službenici katastra i referenti, a bivši ministar Bubalo predvodi mafiju koja je Milanu Beku, tajkunu umešanim u sva nedela u Srbiji, prodala Luku Beograd, bez da su se oni lično okoristili. I što je najgore, hapšenjem rukovodi  najopasniji lopov koji je ikada kročio na tlo Srbije - Milan Beko, finansijer Tomislava Nikolića, Aleksandra Vučića i njihove stranke.

Kada Informer najavi da će patrijarh Irinej naredne nedelje biti uhapšen, znajte da ga Veljovićeva banda priprema za Vučića - da ga on opelješi do zadnjeg dinara. Za Vučićeve bandite u Srbiji nema nevinih. Oni bi Isusa Hrista označili kao vođu zločinačkog poduhvata! Da li treba smaći Vučića, zbog mira u Srbiji. Ubiti ne pomilovati.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane