Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na ni{anu

Na nišanu

 

Ludilo i poslednji dani Aleksandra Vučića-ima li života posle vlasti?

 

Vreme smrti i razonode

 

Samoproglašeni gospodar Srbije, Aleksandar Vučić, suočen je sa međunarodnom izolacijom i unutrašnjim haosom u svim institucijama. Njega danas izbegava svaki ozbiljniji političar, od Vašingtona do Berlina. Ostalo mu je još samo to uz pomoć svoje demokratsko-naprednjačke klike, nastavi sa prevarama i pljačkom građana Srbije. Ali, prilike su za njega najgore moguće! Posle svih laži, obećanja i pretnji koje je izgovorio od dolaska na vlast, pobegao bi i od samog sebe. Ajkule bivših režima neće mu dozvoliti to bekstvo, posao ima da uradi do kraja! Krv je osetila i bivša potpredsednica kompanije Delta Milka Forcan. Tražila je od Vučiću da je imenuje za ministra za privredu u Vladi Srbije! Na red ispred Vučićevih vrata čeka i kolona poverilaca koji su mu davali novac da obavlje prljave poslove. Oni sada traže da im ponudi kompenzaciju. Da im preda vlast, ili da im vrati pare! U međuvremenu, srušen je socijalni sistem u Srbiji, ubijena je ekonomija, likvidirano je pravosuđe. Anarhija je na sceni. Gde Vučić može da pobegne od besa građana koji ga čeka?

 

Milovan Brkić

 

Službeni glasnik Aleksandra Vučića, dnevni list Infomer, već mesecima najavljuje, poimenično, koga prvi podpredsednik Vlade Srbije, ministar odbrane i ''koordinator rada svih službi bezbednosti'' namerava da uhapsi. Obeleženima se šalje poruka da ih očekuje hapšenje, progon i zaplena imovine. Ako žele to da izbegnu, treba da se jave gospodinu Vučiću, da odreše kesu i sa svojih računa novac prebace na njegov. Pohlepa Aleksandra Vučića je životinjska, i neutoljiva je.

Uloga Informera je izuzetno značaja u dokazivanju zločinačke prirode sadašnje vlasti, koju predstavalja Aleksandar Vučić sa malom grupom ljudi iz vrha Demokratske stranke i direktorom policije Miloradom Veljovićem. Budućim istražiteljima zločina Vučićeve mafije, liste Informer može poslužiti kao dokaz o postojanju zajedničkog zločinačkog poduhvata prvog potpredsednika Vlade Srbije Vučića, direktora policije Milorada Veljovića i specijalnog tužioca za organizovani kriminal Miljka Radisavljevića.

 

Zaljubljen u šefove kabineta

 

Od kada je ušao u politiku, a naročito odlaskom Vojislava Šešelja u Hag, u februaru 2003. godine, Vučić se politikom bavi radi ličnog bogaćenja. Prve velike pare zarađuje kada Vojislav Koštunica postaje premijer Srbije, u februaru 2004. godine. Aleksandar Vučić postaje veoma blizak i intiman sa šefom kabineta tadašnjeg predsednika Vlade Aleksandrom Nikitovićem.

Kao član anketnog odbora Narodne skupštine Srbije, koji je razmatrao malverzacije oko uvoza i izvoza struje u Srbiju, Vučić teško optužuje energetsku mafiju za milionske krađe. U toj mafiji su tajkuni Vuk Hamović i Vojin Lazarević. Aleksandra Nikitović, i sam ovejani kriminalac, dovodi Vučića u kontakt sa prozvanim mafijašima, koji su Srbiju, u tom periodu opelješili za nekoliko stotina miliona na uvozu i izvozu električne energije. Nakon što je dobio dve miliona evra, Vučić prestaje da se zanima za poslove pomenute mafijaške grupe. Danas je ućutkao ministarku energetike koja je nameravala da izvede na sud gospodu Hamovića, Vojina Lazarevića, Vladu Šekerevskog i ostale mafijaše. Vučićeva ponuda za zaštitom pre nekoliko nedelja bila je teška osam miliona evra. Isplaćen je. I ućutao je.

Bezbedonosne službe su registrovale preko dve hiljade prevara Aleksandra Vučića! A Vučić je varao nemilosrdno. Nijedna količina novca nije mu bila dovoljna. Uzeo je velike pare od Stanka Subotića, Sretena Jocića zvanog Joca Amsterdam. Obećavao im je punu zaštitu, čim dođe na vlast.

Nakon što je Koštunica otišao s vlasti, istog momenta Vučić uspostavlja najsrdačnije odnose sa Miodragom Rakićem, šefom kabineta tadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića. Njihova ljubav postaje patološka, i neraskidiva, čini se. Vučić je pseći služio interesima žute mafije, koja je nemilosrdno pljačkala Srbiju, dovodeći je na prosjački štap.

Nekoliko desetina miliona Vučić je zaradio tako što je u Narodnoj skupštini Srbije, navodno, žestoko napadao predloge zakona, a kada bi dobio novac, terao je poslanike da napuste zasedanje, da bi tadašnja vlast mogla da te zakone izglasa.  Oponašajući Miodraga  Rakića, psihopatu i ludaka koji je bio Tadićev šef kabineta i uterivač para, a sve zahvaljujući činjenici da je, umesto predsednika Tadića, kao predsednika Saveta za nacionalnu bezbednost, on, kao sekretar, dakle kao tehničko lice, primao izveštaje bezbedonosnih službi, i praktično, njima rukovodio, Vučić traži od Nikolića da ga, neustavno, promoviše kao ''koordinatora rada svih službi bezbednosti''.

I dok je iz Vašingtona stigao izveštaj federalne komisije  da je za poslednjih deset godina iz Srbije izneta 51. milijarda dolara, na inostrane račune srpskih političara, i oko 20 milijardi evra diplomatskom poštom, sa brojevima računa, Aleksandar Vučić  se kune i obećava svom voljenom Miodragu Rakiću da će zaštiti sve njihove lopovluke.

Po Rakićevom nalogu Vučić, na veliko iznenađenje diplomatskog kora, ostavlja na mestu direktora srpske policije Milorada Veljovića, penzionisanog policajca, koji je već sedam godina na čelu srpske policije, i za čijeg mandata je srpska policija postala najopasnija kriminalna organizacija u Evropi, i koja je pokrila pustošenje Srbije.

Takođe po Rakićevom nalogu, Vučić nastavlja da sumanuto razara srpsko pravosuđe i tužilaštvo, a tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević služi mu za najcrnje obračune sa onima koji ne plate rekete njemu i Rakiću.

Pogoršanje bolesti Miodraga Rakića, koji je, dok ovo pišemo, na lečenju u Njujorku od metastaze raka na oku i mozgu, teško je destabilizovalo Aleksandra Vučića.

Izigravajući Gospodara Srbije, Aleksandar Vučić je obećavao međunarodnoj zajednici da će, zajedno sa Rakićem potpuno uništiti Srbiju, da će je teritorijalno razgraditi, da će se obračunati sa ''ruskom linijom'' u srpskom društvu...

Aleksandara Vučić je, znaju oni koji ga poznaju, vešt mešetar, vešt manipulator, ulizica i varalica. Odsustvo Miodraga Rakića on je pao u tešku depresiju. Dest dana se nije pojavio u javnosti. Naduven je u licu, svakodnevno je na tretmanu na VMA zbog izuzetno visokog pritiska, i stresnog stanja.

Uvidevši da je Vučić običan lažov, i čovek bez ikakvog osećaja za realnost, u dogovorima u međunarodnoj zajednici, on je precrtan kao čovek sa kojim se može razgovarati. U Briselu su sa njim razgovarali kao sa staničnom kurvom, i ovaj skot je ronio suze pred gospođom Keti Ešton, koja je bila preneražena činjenicom da se potpredsednik vlade jedne zemlje rasplače kada mu se zapreti objavljivanjem dosijea.

 

Igrao je samo jedno leto

 

Za godinu dana, koliko izigrava Gospodara Srbije, Aleksandar Vučić je inkasirao ogromne pare. Miodrag Rakić mu je ustupio diplomatsku službu i svoje ljude koje je postavio u strane ambasade, da mu iznose novac.

Uvidevši da je Srbiju doveo do pakla, da je ona opelješena i da nam nema više spasa, Vučić nas uverava da mafiju Borisa tadića ne može da izvede na sud, jer nema dokaza! Nalaz  Global financijal Integrity (GFI) američke organizacije za praćenje tokova novca  u zemljama sa kojima SAD imaju diplomatske odnose, prema kojem je iz Srbije u periodu od 2001. do 2010. iz Srbije izneta 51 milijarda dolara, ne zanima Aleksandra Vučića. Kakvi su to dokazi, sa brojevima računa članova Tadićeve mafije!

Ali, svaka ptica svoga kopca ima, pa se Vučić, preko noći, nakon dogovora na relaciji Moskva-Berlin-Brisel, našao na crnoj listi najmoćnijih administracija sveta!

Veliko gađenje diplomatskog kora u Beogradu Vučić je izazvao kampanjom koju vodi preko svog službenog  lista Informer i lista Kurir protiv vlasnika kompanije Delta. Pozivajući se na neimenovane izvore u policiji, tužilaštvu, sudu i visokog zvaničnika u Vladi Srbije, Vučić se sprda sa bolešću gospodina Miškovića.

Nije nikakva tajna da se već godinama Mišković leči od bolesti, koje su sa lošom prognozom, ali ga Informer predstavlja kao simulanta, preteći lekarima sa VMA koji ga leče. Vučić je homoseksualac koji je brutalan prema svojim partnerima. Izjave onih koji su bili Vučićevi ljubavnici su potresne. On je nasilan, muči partnere i fizički ih zlostavlja. Posle im se umiljava.

Proces protiv Miškovića je lažan, i optužnica se zasniva na podacima koje je falsifikovao direktor policije Milorad Veljović i načelnik kriminalističke policije Rodoljub Milović. Iako je odbrana priložila dokaze da su podaci na kojima se zasniva optužnica lažni, policija uspeva, pretnjama smrću sudijama koji odlučuju o Miškovićevoj sudbini, da ga drže, teško bolesno, u pritvoru, u najneljudskijim uslovima. Šokantno deluje saopštenje Informera da će  se tužilac radosavljević saglasiti da Mišković bude premešten u kućni pritvor, uz kauciju od 50 miliona evra, u kešu!

Ovo je, nema sumnje, najskuplja kaucija koju je ikada tražilo neko tužilaštvo na planeti, zbog finansijskog prestupa, koji, uz to, i ne postoji!

I to sve da bi teško bolestan čovek, umesto u bolnici, bio lečen u kućnom pritvoru. Očigledno je da taj novac Vučić želi da prigrabi za sebe. On, doduše, svojim saradnicima priča da ga američki ambasador Kirbi tera da ubiju Miškovića, jer je on ''pretnja američkoj bezbednosti''. Međutim, službenici američke ambasade, u depešama svojim matičnim službama, opisuju Vučića kao ''impresivnog nelimitiranog ludaka''.

Šta, ustvari, stoji iza progona Miškovića i njegove porodice?

Bivša potpredsednica kompanije Delta Milka Forcan, koja se ''razdružila'' sa gospodinom Miškovićem pre tri godine, ponudila je Vučiću nekoliko miliona evra, koje je dobila od kompanije, u zamenu da Miroslav Mišković bude likvidiran. Opsednuti novcem, a uveren da će steći popularnost u narodu, Vučić se latio ovog zločinačkog poduhvata.

Međutim, i apetiti gospođe Forcan su veliki. Ova poslovna žena u ostavci, traži da je Vučićimenuje za ministra za privredu u Vladi Srbije! Ona je, pritom, instruisana od direktora policije Milorada Veljovića, Vučiću servirala lažne podatke o navodnim milijardama kojima Mišković raspolaže!

Nije namera potpisnika ovih redova da brani gospodina Miškovića od eventualne krivice, finansijske zloupotrebe, ali je obaveza svakog čoveka da brani i njegovo pravo na zakonito i javno suđenje. Pritvor i nasilje koje se nad gospodinom Miškovićem vrši, za svaku je osudu. Likovanje nad njegovim mučnim umiranjem u zatvoru, predstavlja ovu zemlju kao  mračnim društvom, kao što je, recimo, Turska!

 

Orlovi rano lete

 

Za samo godinu dana, koliko je na vlasti, iza Vučića je ostalo toliko smrada, da će se i on u njemu ugušiti.

Odbijajući svako pomisao da Srbiji vrati opljačkani novac, Vučić računa na podršku direktora srpske policije Milorada Veljovića. Grupa koja je uz Vučića svodi se , danas, na umirućeg Miodraga Rakića, pomenutog Veljovića, njegovog saradnika Rodoljuba Milovića, tužioca Miljka Radisavljevića i na v.d. predsednika Vrhovnog kasacionog suda  Dragomira Milojevića, koji je okrvavio ruke donoseći desetine presuda kojima je stotini ljudi, služeći vlasti, uništio živote, a danas, sa te pozicije, pokriva zločine srpskog pravosuđa, počinjene po Vučićevom nalogu.

 Potpredsednik srpske vlade okružio se stranačkim podmlatkom, koje je postavio na najznačajnije funkcije. Nekoliko stotina članova SNS-a rasprodavali su imovinu u predizbornoj kampanji, dajući Vučiću po par hiljada evra, navodno za kampanju, koje je Vučić stavio u svoj džep.

 Snimci Vučićevih telefonskih razgovora pokazuju da je on čovek niske bezbedonosne kulture, niskih srasti i opasan ludak, opasna i po sebe i po državu. Iza politike Aleksandra Vučića ostaju njegova ludačka obećanja o milijardama investicija, o milijardama koje će nam doneti šeici, američke kompanije, prijatelji iz Turske, Azerbejdžana...

A stvarnost je surova. Dve trećine građana Srbije žive danas u paničnom strahu od umiranja od gladi. Sve je u Srbiji razoreno i opljačkano. Sve te pljačke pokrivala je banda Milorada Veljovića i Rodoljuba Milovića.

Budžet Srbije više je nemoguće napuniti. Srušen je socijalni sistem. Građani u Srbiji, valjda po prvi put u njenoj dugoj istoriji, nemaju nikakvu socijalnu ni pravnu zaštitu. Divljačkom energijom Vučić kidiše na pravosuđe. Svaki građanin, u svakom trenutku, može biti pritvoren, osuđen, mučen, može ostati bez stana kojeg je kupio legalnim putem, može biti izbrisan iz spiska živih.

Za vreme Prvog svetskog rata  Srbija je, i njena izbeglička vlada, redovno vraćala dugove Austrougarskoj, sa kojom je bila u ratu, isplaćivala je penzije...U opljačkanoj Srbiji koju je zajašio Aleksandra Vučić, mesecima se ne isplaćuju dečji dodaci, socijalna pomoć najugroženijim, mesecima se ne plaćaju kupljeni lekovi, a zdravstvena zaštita je niža nego u najsiromašniim afričkim državama.

Dve trećine građana u Srbiji je GLADNO. Đaci u škole dolaze gladni, sanjajući   dan kada će se najesti! Penzioneri masovno umiru. Stručnjaci predviđaju da će u Srbiji, do kraja godine, umreti oko 500 hiljada ljudi! Ipak, i u ovako nesrećnoj Srbiji, mala grupa pripadnika gornje strukture vlasti i Tadićeve partijske mafije, žive kao da su šeici, truli milijarderi, ili iz gornje kaste u Indiji. Žive u raskoši.

Tako svaki funkcioner u Srbiji, počev od predsednika opštine, gradonačelnika, srpskih ministara i  partijskih drmatora, voze crne limuzine, prati ih tuce policajaca, spremnih da u svakom trenutku upucaju građanina koji njihove gospodare, ili štićene ličnosti, popreko pogleda.

Vučićeve televizije, RTS i PINK svakodnevnom prikazuju najprizemnije zabave i razonodu priprostih ljudi, nudeći nam umesto hleba, da gledamo razonodu i uživanje bogatih i osionih ljudi.

Živimo u Srbiji u kojoj je masovna smrt sasvim normalna, a razonoda političke elite je perverzna, osiona i prostačka.

I što je najgore, banda oko Vučića želi da Srbiju dugoročno drži u ropstvu, nastojeći iz petnih žila da odbije svaku ponudu iz Rusije za investicijama, zajedničkim ulaganjima, jer ih u životu i na vlasti i održava mržnja prema sopstvenom narodu.

U Srbiji se, najesen, očekuje pobuna gladnih koji čekaju na strašniju smrt - smrt od gladi. Krv će se liti ulicama srpskih gradova. I to sve zbog male grupe zlikovaca i ludaka, koji su okupljeni oko Aleksandra Vučića.

 

 

A 1.

 

 

Don Pepito i Don Tomazino

 

 

  U sredu, 12. juna, ambasador Ruske Federacije  u Beogradu Aleksandar Čepurin  priredio je prijem povodom nacionalnog praznika ove države.

Prijemu nisu prisustvovali srpski zvaničnici. Ipak, predsednik Srbije Tomislav Nikolić i premijer Ivica Dačić, poslali su snimljene poruke, zamolivši ambasadora Čepurina da prenesu njihove čestitke i pozdrave ruskom predsedniku i narodu. Izostanak su opravadali, jer su bili u zvaničnim posetama, predsednik Nikolić u Slovačkoj, a premijer Dačić je boravio u Njujorku, na zasedanju Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

Prvi podpredsednik vlade Aleksandar Vučić odbio je da dođe na proslavu, izmislivši jednodnevni boravak u Rimu! Bio je u poseti, ali izgleda da se susreo sa svojim kolegama Don Pepitom i Don Tomazinom. Gospodin Vučić je hteo na taj način da pokaže svoju mržnju prema Rusiji, za koju su predsednik i premijer ustvrdili da nam je ona najverniji saveznik!

 

GLOSA

 

Iza politike Aleksandra Vučića ostaju njegova ludačka obećanja o milijardama investicija, o milijardama koje će nam doneti šeici, američke kompanije, prijatelji iz Turske, Azerbejdžana...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane