Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Jedan doktor hara Beogradom

 

Jedan doktor hara Beogradom

 

Prevarant sa skalpelom

 

Slučaj doktora Miće Đuričića, beogradskog lekara koji je svoju profesiju zamenio za profesiju prevaranta, rečito govori u kakvom se stanju nalazi srpsko zdravstvo, i kako je lako postati bogat u zemlji bez zakona i institucija.

 

M. Hadžić

 

Nekada su džeparoši operisali po autobusima i javnim mestima služeći se skalpelom. Kada bi zapelo, skalpelom bi odsekli kaiš torbice, ili rasporili džep.

U Beogradu danas hara čovek koji drži skalpel, ali onaj lekarski. Doktor Mićo Đuričić je lekar po struci, plastični hirurg po specijalizaciji.  Ali, najuspešniji je kao prevarant. Mera Đuričićevog života je besprizornost! Kao lekar koji je otvorio polikliniku za plastičnu hirurgiju, Đuričić je upoznao mnogo ljudi. A ko dođe kod doktora na glasu, ima da plati.

Pozivajući se na svoje poslovne projekte, doktor Đuričić je od prijatelja pozajmljivao desetine i stotine hiljada evra, samo da polikliniku dovrši, da  ''uđe u biznis''. Kada bi se žrtva ''drznula'' da zatraži pozajmljeni novac,  ''uvaženi'' doktor bi im drsko odgovarao:

- ''...Šta hoćete vi zelenaši, da mi uzmete život!'', mada su očajnici tražili da im doktor, kao prijatelj, vrati samo ono što im je, na prevaru, uzeo kao beskamatnu pozajmicu. Na taj način  je doktor sa skalpelom  otvorio Polikliniku "Galathea" u ulici Mihaila Avakumovića u Beogradu. Od banke je uzeo kredit od pet miliona evra, u kešu! Zgradu klinike je založio kao hipoteku, uzeo novac i napravio drugu zgradu, na prestižnom mestu, u šumi, gde je gradnja zabranjena, u Ulici Baje Pivljanina broj 8, odmah pored Belog dvora!

Banka je izvisila, jer zgradu koja je namenski građena kao poliklinika, nema kome da proda! Sada banka nudi Đuričiću da otvori i u njoj polikliniku, pa da vraća kredit. Ali, doktor sa skalpelom nikom ne vraća novac. Njemu je strast uzimanje. Prvo mesecima proučava prijatelje, njihove lične, porodične i imovinske prilike, i onda, kao što zmija proguta žabu, tako i doktor, gradeći pred prijateljima priču o svojim investicijama i problemima sa ''zelenašima'', pripremi prijatelja za odstrel. Na dva meseca mu uzme do poslednje pare. Onda ih potpuno zaboravi. Biće novca, poverova ovca.

  Protiv Miće Đuričića podneta je ovih dana krivična prijava zbog prevare, i sva je prilika da će se iz komforne zgrade  iz stana u ulici Jove Ilića, gospodin Đuričić, na više godina, preseliti u zatvor. Parama uzetim od prijatelja, gospodin Đuričić je stekao lep imetak u inostranstvu, obezbedio svoju kćerku Tijanu Đuričić, opersku pevačicu, i okućio sina,  mašinskog inženjera.Kosovka Obradović Đuričić, Mićina supruga, profesor je na Stomatološkom fakultetu. I nikad pohlepnoj porodicidosta novca.

Jedan od prevarenih prijatelja doktora Đuričića, opisuje ga kao opakog čoveka, koji stalno širi priču o zelenašima koji mu, navodno, sisaju novac.

Usluge u poliklinici doktora Đuričića su dvostruko skuplje od onih koje pružaju duge klinike. Doktor ne koristi skalpel. Za njega operišu kolege sa VMA. On zgrće kajmak. Svaki njegov pacijent je i potencijalna žrtva, uvek u opasnosti da mu doktor, na par sedmice, uzme stotinak hiljada evra.

  Redakcija Tabloida poziva sve žrtve doktora Đuričića da nam se jave, kako bismo im pomogli da se pridruže gonjenju protiv njega i tako ga sprečimo da ne pobegne iz zemlje i nastavi da troši njihov novac.

 

U njegovim predstavama za javnost, sve je obrnuto. Doktor sa skalpelom sebe slavi pa kaže kako je  "...Krajem avgusta (26-28.2008) Bolnica Galathea bila mesto na kome su se okupili najbolji hirurzi iz regiona".

Naravno, sebe stavlja na prvo mesto: "...Dr Mića Đuričić, prof. dr Marijan Novaković, prof. dr Uroš Ahčan -Slovenija, dr Franc Planinšek -Slovenija, doc. dr Davor Mijatović -Hrvatska i dr Luiz Toledo -Brazil, da prisutnim hirurzima pokažu napredne tehnike augmentacije i rekonstrukcije dojki (prvi i drugi dan) i male estetske intervencije na licu (treći dan). Biće to, reče Đuričić,  IX R.A.P.S, institucija koja je obeležila razvoj plastične i estetske hirurgije u Srbiji u poslednjih deset godina!"

A, onda i objašnjava suštinu svojih prevara, šta je R.A.P.S. i kako je nastao "... po ideji

dr Đuričića i dr Luiz Toleda, sa namerom da svake godine u Beogradu okuplja svetsku elitu plastične hirurgije koja će svoja znanja prenositi hirurzima iz balkanskih zemalja. Taj trend dovođenja najpoznatijih imena za određene tehnike i metode održao se do danas. Od 2002. godine kada je održan R.A.P.S., tokom osam prethodnih susreta (prošle godine R.A.P.S. nije održan iz objektivnih razloga) svoja znanja sprskim kolegama, ali i hirurzima iz regiona, pored nezaobilaznih dr Đuričića i dr Toleda!"

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane