Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

Likovi i senke

 

Ljiljana šuti, mogu te čuti

 

Krug pogodnih urednika najvećeg dela vodećih srpskih medija je sve manji. Pretvorili su se u mizernu služinčad svakog režima. To pokazuje i slučaj Ljiljane Smajlović, bivše novinarke sarajevskog "Oslobođenja" koja je došla u Beograd sa oreolom "Radovanovog novinara". Prošla je put od novinara nedeljnika "Vreme" do glavnog urednika dnevnog lista "Politika", a u međuvremenu je postala nezaobilazni komentator društveno-političkog života, u svim emisijama svih televizija. Kao da niko ništa u Srbiji o životu nije znao dok ona ovde nije došla!

Kao vrhunac ovog nepodnošljivog režimskog kadrovanja, političke siledžije su postavile Ljiljanu Smajlović za predsednika Udruženje novinara, pa kad joj je prvi mandat istekao, odmah joj je režim Aleksandra Vučića obezbedio i drugi! I sve dekretom i direktivom, oktroisano!

Nije dugo prošlo, iz Vučićevog štaba za specijalne operacije, stigla je direktiva: Smajlovićku nazad u "Politiku"! Tek onako, bez konkursa, bez drugih kandidata...

Istovremeno, dok se Ljiljani Smajlović otvaraju sva režimska vrata, Aleksandar Vučić je javno amnestirao Miroslava Bogićevića, finansijera Demokratske stranke i vlasnika kompanije Farmakom, čoveka koji je na kriminalan način kupio 50 odsto vlasništva u "Politici"! Doslovno je rekao kako je "...Bogićević na kupovinu bio nateran", te da je Farmakom bio primoran, prinuđen, da učestvuje u toj kupoprodaji...Njega taj biznis nije interesovao, to je bila usluga najvećoj stranci u prošloj vladi"!

I Bogićević i Vučić su zaključili da im je ličnost Ljiljane Smajlović najpogodnija za sve okolnosti, da će biti poslušna kao što je i do sada bila.

Ko dobro poznaje Ljiljanu Smajlović, zna da njoj to neće biti teško. Ako je mogla ranih devedesetih godina da bude istaknuti novinar Srpske demokratske stranke u Sarajevu, pa posle toga veliki kritičar ratnog sukoba u Bosni i Hercegovini, pucajući po bivšim sunarodnicima sa stranica nedeljnika "Vreme", sigurno joj neće biti teško da medijski zaštiti demokratske tajkune po nalogu Aleksandra Vučića.

Uspela je Ljiljana da je Koštunica postavi za glodura ''Politike'' sa platom koja je bila službena tajna, od nekoliko hiljada evra. Onda je ona kao predsednik Udruženja novinara Srbije delovala kao šef  Inforamtivne službe SNS-a, a za to služenje opet će primati pet hiljada evra, dok pet hiljada zaposlenih u Bogićevićevim kompanijama pola godine ne prima platu! U miraz će Ljiljana dovesti još neku proverenu novinarsku slugu. Neletovi stihovi Ljiljana šuti, mogu te čuti, lako opisuju način na koji Ljiljana funkcioniše. Ćuti i slušaj.

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane