Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Tabloid je pozvan

 

Jedan bračni par hara Beogradom (2)

 

Doktori za prevare

 

Slučaj doktora Miće Đuričića, beogradskog lekara koji je svoju profesiju zamenio za profesiju prevaranta, rečito govori u kakvom se stanju nalazi srpsko zdravstvo, i kako je lako postati bogat u zemlji bez zakona i institucija. U nastavku priče opisujemo na koji način je doktor Mićo Đuričić, u saradnji sa svojom suprugom Kosovkom Obradović Đuričić, profesoro na Stomatološkom fakultetu, nalazio, obrađivao i pljačkao prijatelje,  zaradivši tako 12 miliona evra!

 

M. Hadžić

 

Višem javnom tužilaštvu u Beogradu podneta je krivična prijava zbog krivičnog dela prevare protiv doktora Miće Đuričića, specijaliste za plastičnu hirurgiju. Zamenik javnog tužioca Goran Rašić odlučiće da li će optužiti čoveka koji je u zajedničkom poduhvatu sa svojom suprugom Kosovkom Obradović Đuričić, profesorom na Stomatološkom fakultetu, prevarom, uspeo da zaradi 12 miliona evra!

Gospodin Đuričić i njegova supruga Kosovka, zvana Koka, pažljivo su birali žrtve među prijateljima i onima koje su poznavali. Strpljivo su ih obrađivali. Advokat jedne žrtve, koji je sudskim putem uspeo da naplati deo para koje je ovaj bračni par prevarom uzeo, ispričao je kako su ih pljačkali. Prvo bi ovaj bračni dvojac pozvao žrtvu na večeru, koju bi priredila gospođa Kosovka. U njihovom stanu bi ih poslužio batler. Potom bi doktor Mićo vodio žrtvu na svoje klinike, porodično bi otišli u pozorište, na baletsku predstavu. Njihova kćerka, balerina, bila je treća karika u tom lancu. Kada bi žrtva stekla puno poverenje, i otvorila dušu, doktor bio joj zatražio onoliko novca koliko žrtva ima kod sebe ili na računu. Treba mu, kazao bi, samo na par dana, dok banka ne odobri kredit, koji je u proceduri, a on mora odmah da plati opremu za svoju kliniku "Galathea", kroz čije odaje je žrtva prethodno provedena. Tako uglednom, porodičnom čoveku, žrtva bi odmah dala zadnju paru. To bi bio poslednji njihov susret.

- Pozajmila sam gospodinu Đuričiću, na deset dana, 200 hiljada evra. Oni se nisu javili ni posle mesec dana, da dug vrate, tako da sam odlučila da ih posetim. Gospođa Kosovka mi je otvorila vrata, i izmarširala me, tvrdeći da me ne poznaje!- priča jedna od žrtava ovog bračnog para.

Redakciji Tabloida javile su se nove žrtve. Gospođu Vesni Savić iz Kursuline ulice, doktor Đuričić je prevario za 20 hiljada evra. Ona je podnela tužbu, i dobila je spor, ali nema od čega da naplati, jer na svoje ime doktor nema nikakve imovine! Branislava Novčića dr Mićo je prevario za 62. 000 evra,  Živka Nikolića, takođe iz Beograda, za 62. 350 evra, Radoša Parušića za 40.000, Katarinu Urošević za 50.000 evra, Sandru Štajner za 20.000, Dušana Novakovića za 21.000 evra...

Spisak prevarenih je impresivan. Preduzetnik iz Beograda Miodrag Ristić ostao je bez 700.000 evra! Operisao ga je doktor Đuričić (korekcija nosa) i dok je bio još pod narkozom, zatražio mu je da mu ''pozajmi'' sve što ima, "samo da plati opremu koja je stigla iz inostranstva, a banka je odobrila kredit, čeka se isplata". Više nije čuo gospodina Đuričića.

 Kada bi se žrtva ''drznula'' da zatraži pozajmljeni novac, ''uvaženi'' doktor bi im drsko odgovarao:

- ''...Šta hoćete vi zelenaši, da mi uzmete život!'', mada su očajnici tražili da im doktor, kao prijatelj, vrati samo ono što im je, na prevaru, uzeo kao beskamatnu pozajmicu. Na taj način je doktor sa skalpelom otvorio Polikliniku "Galathea" u ulici Mihaila Avakumovića u Beogradu. Od banke je uzeo kredit od pet miliona evra, u kešu! Zgradu klinike je založio kao hipoteku, uzeo novac i napravio drugu zgradu, na prestižnom mestu, u šumi, gde je gradnja zabranjena, u Ulici Baje Pivljanina broj 83, odmah pored Belog dvora!  I ova poliklinika, preko koje je zaradio milione evra (a na njen glamurozan izgled, prevario je još najmanje dvadeset ljudi), nalazi se u stečaju, a stečajnog upravnika dr Đuričić plaća na ruke 2.500 evra i radi!

Usluge u poliklinici doktora Đuričića su dvostruko skuplje od onih koje pružaju duge klinike. Doktor ne koristi skalpel. Za njega operišu kolege sa VMA. On zgrće kajmak. Svaki njegov pacijent je i potencijalna žrtva, uvek u opasnosti da mu doktor, na par sedmice, uzme stotinak hiljada evra.

Redakcija Tabloida ponovio poziva sve žrtve doktora Đuričića da nam se jave, kako bismo im pomogli da se pridruže gonjenju protiv njega i tako ga sprečimo da ne pobegne iz zemlje i nastavi da troši njihov novac. Upućujemo ih da se pridruže krivičnoj prijavi koja se nalazi kod zamenika Višeg javnog tužioca u Beogradu Gorana Rašića, koji bi trebalo da prevarantski bračni par pošalje da ostatak života provedu u zatvoru.

Gde su završilo oko 12 miliona evra, koje su Đuričić opljačkali. Upućeni tvrde da je Kosovka Obradović Đuričić deo novca dala profesoru Trifunoviću sa ovog fakulteta, sa kojim je u intimnim odnosima, i kod kojeg radi u njegovoj ordinaciji, jer je na fakultetu ne viđaju! Ona namerava da, kada njenog muža uhapse, nastavi da živi, i vara, ali sa svojom pravom ljubavi.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane