Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Na licu mesta

 

Načelnik policije sa tajkunima planira kupovinu "Vršačkih vinograda"

 

Pare se legu na Vilinom bregu

 

Nekada puka sirotinja, načelnik policije u Pančevu Zvezdan Radojković je sada multimilioner u evrima, tako da je preko stotinu svatova o sopstvenom trošku prebacio na svoju svadbu u Istambul. On je i siva eminencija svih poslovnih aranžmana u Pančevu i Južnom Banatu, pa umesto da hapsi kriminalce on sa njima sklapa poslove.

 

A. Nađ

 

Po rečima kolega, načelnik Policijske uprave Pančevo Zvezdan Radojković nije mogao redovno da plaća ni komunalije dok je bio običan službenik. Danas je multimilioner u evrima, sa velikim brojem nekretnina, skupih automobila i luksuznim stvarima koje običnim smrtnicima bodu oči. Izabranica njegovog srca je Tanja Dakić koja je do 2008. bila portparol u PU Pančevo, a onda ju je Zvezdan prebacio u "Petrohemiju" gde postaje sekretarica generalnog direktora Saše Pavlova.

Dugogodišnja ljubav je krunisana brakom, a venčanje je obavljeno 15. juna ove godine i to u - Istambulu. Prepun na sumnjivi način stečenih para Zvezdan se nije libio nikakvog luksuza, pa čak i preterivanja u luksuziranju, samo da bi njegova svadba ostala upamćena.  O trošku mladoženje više od stotinu svatova je avionom odletelo do grada na Bosforu, gde im je, opet o trošku mladoženje, bio  obezbeđen boravak po sistemu "all inclusiv", odnosno sve plaćeno (računajući spavanje u luksuznom hotelu, jelo, piće, pa čak i izlete).

  Zvezdanu ništa nije bilo skupo da bi svetu pokazao koliko je uspešan i bogat postao. Konačno, novac koji je dao za ovu svadbu iz 1001 noći nije stekao napornim i poštenim radom, pa zašto bi ga onda štedeo? Rođeni Zvezdanov brat je Zoran Radojković koji je svojevremeno izbačen iz policije! Posle mu je brat sredio da se zaposli u JKP Higijeni i to na mestu direktora pančevačkog Parking servisa.

  Kada je lokalni fudbalski klub "Dinamo" dospeo u teškoće i kada mu je prošle godine zapretilo ispadanje iz Vojvođanske lige, Zvezdan je čelnike kluba nagovorio da na mesto potpredsednika postave njegovog brata Zorana. Kada je to učinjeno u klub su počeli da stižu donatori (kao na primer vlasnik Taksi Petrola), od čijih para su se zatim kupovali rezultati na utakmicama, pa je FK "Dinamo" sa dna tabele neverovatnom brzinom stigao u sam vrh. Kada braća Radojković u Pančevu nešto požele, oni to i dobiju.

  Samo nedelju dana posle veličanstvene svadbe u Istanbulu, tačnije 21. juna 2013. godine, Zvezdan organizuje jedenje i pijenje sa lokalnim poslovnim ljudima u vršačkom hotelu "Vilin breg".  Razlog za ovo okupljanje bio je sastanak sa vlasnikom hotela, Milanom Popovićem, poznatijim po svojoj funkciji muža hrvatske pop-pevačice i seks simbola Severine.

Popović je pre izvesnog vremena bacio oko na preduzeće "Vršački vinogradi" koje uskoro treba da bude privatizovano po drugi put. Sastanak sa lokalnim gospodarima je tako za cilj imao dobijanje njihove podrške za ovaj naum, budući da Popović nije i jedini zainteresovani za kupovinu akcija ovog preduzeća. Poznajući poslovanje Zvezdana Radojkovića on ovaj sastanak nije upriličio ako nema lične koristi od toga ko će postati novi vlasnik "Vršačkih vinograda".

Jedan od Zvezdanu bliskih kontroverznih biznismena je i Dragan Bosilj, danas direktor neke od lokalnih direkcija. Bosilj je bio hapšen tokom akcije "Sablja", ali ga je tada iz zatvora izvukao upravo Zvezdan Radojković.

  Kasnije su njih dvojica nastavili da poslovno sarađuju, na obostrano zadovoljstvo i bogaćenje. Bosilj je sada zainteresovan da kupi pančevačko ugostiteljsko preduzeće "Sloboda" koje je u velikim poslovnim problemima, a čiji je dragulj hotel "Tamiš" u Pančevu. Zvezdan je tu da bi svom prijatelju i poslovnom ortaku pomogao u ovom naumu, jer ono što je Bosiljevo delom pripada i Zvezdanu, a poznavaoci tvrde da je on čak i vlasnik većeg dela onoga što se formalno vodi na direktora direkcije.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane