Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Ku~evo

Kučevo

 

Predsednika opštine Zorana Milekića nema ko da smeni, a ne zna se ni ko ga je izabrao

 

Dunđer sa neograničenim mandatom

 

Mada već godinama uspešno korumpira koalicione partnere i kupuje građane na izborima, po treći put izabrani predsednika opštine Kučevo, Zoran Milekić, većina ljudi u ovom kraju ne želi više da vidi na toj funkciji. Uprkos tome, njemu dobro ide. Uzgred sa politikom, vlasnik je građevinske firmu koja ima apsolutni monopol u svim poslovima. Jednostavnije rečeno, on je svoj srpski san ostvario, i to u dubokoj srpskoj provinciji, tamo gde je život za većinu ljudi, noćna mora.

 

M. Hadžić

 

Uprkos očiglednom kriminalu u kome se već godinama nalazi, u Kučevu i dalje, nesmanjenom žestinom, vlada samovolja predsednika opštine Zorana Milekića. Ovo mu je treći mandat. Treba podsetiti da Milekić, pored toga što je predsednik opštine, istovremeno i vlasnik građevinske firma koja se najpre vodila na njegovog brata od ujaka, Nebojšu Brsanovića, a sada na jednog od njegovih radnika. U Kučevu već godinama, samo Milekićeva firma izvodi građevinske radove. Drugim firmama ostaju mrvice, u najbolejm slučaju da budu sitni podizvođači.

Evo kako funkcioniše sistem...Ako neko dođe da izvadi odobrenje za gradnju prvo dolazi do Dušana Todorovića, svršenog srednjoškolca, koga je Milekić zaposlio u JP Direkcija za izgradnju. Todorović je već godinama glavni čovek za izdavanje građevinskih dozvola. Ako investitor pristane da izvođač radova bude predsednikova firma, onda nema problema oko dobijanja odobrenja za gradnju!

 Građevinski inspektor i ne ide na gradilišta gde radi predsednikova firma. To tako traje godinama. Zadnjih dva meseca, predsednik pravi kuću za odmor-vikendicu na mestu zvana Đula. Skoro sigurno bez odobrenja za gradnju. Većina radnika nije mu prijavljena.

Za to je ranije odgovarao. Odgovarala je njegova radnja i za utaju poreza. Verovatno se izvukao. Proletos je Milan Stojanović preko svoga sina, tražio odobrenje za gradnju u ulici Ratomira Atanackovića. Nije bila dozvoljena gradnja jer tuda navodno treba da prođe put. Tek kada je Milekić pristao da mu izvodi radove, dobio je odobrenje za gradnju!

Naravno, i sve javne nabavke sve idu preko predsednika, tj. preko podizvođača koji su njegovi. Normalno, u svim komisijama je Dušan Todorović koji ovde svakodnevno i nadzire radove. To je bio slučaj kod izgradnje mostova, lifta u staračkom domu, dogradnje škole u Turiji itd.

Za uzvrat, pošto je Milekićev predsednikov prvi komšija, Dušan može da radi svašta. Uzima novac za izdavanje odobrenja, radi projekte, nadzore. Godinama u svojoj kući kopa podrum. Za sve to nema nikakva odobrenja. Predsednik ga toleriše jer mu je on "izvođač radova". Takođe, Milekićeva firma u vrlo dugom periodu izvodi radove u Rabrovu u preduzeću Brams. Takođe bez odobrenja za gradnju. Kada dođu građevinski i urbanistički inspektor iz Zaječara, vodi ih na ručak u restoran Podrum da pohvale Dušanov rad!

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane