Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

 

Uvodnik

 

(Pr)osudite sami

 

Ulovimo Vučića

 

Milovan Brkić

 

Dva meseca, celo leto, psihopata Aleksandar Vučić plaši građane rekonstrukcijom Vlade! Novine i televizijske stanice prenose nam njegova razmišljanja, brigu za Srbiju i njenu budućnost. O čemu ovaj skot razmišlja, svakodnevno smo obaveštavani.

Tako smo, sa zadrškom, informisani da Vučić putuje često u Dubai, voli da se sreće sa šeikom El Zajedom, a saradnja sa ovim opakim fundamentalistom već nas je koštala stotinu miliona.

Vučićeve novine nam, u poverenju, od ''izvora bliskih Vučiću'', prenose njegovo pregnuće. Teško bolestan, a to se na njemu vidi, on prima infuziju, razmišlja, misli o nama. I, poručuje nam. On je sve učinio da u vladu dovede najsposobnije ljude iz sveta. Golobradog Lazara za ministra finansija, a imao je plemenitu nameru, da za milione dolara, iz praznog budžeta, ustupi tu fotelju zlotvoru iz MMF-a, Dominiku Štros Kanu. Anagažovaće i bivšeg austrijskog kancelara, osvedočenog varalicu, da ga savetuje, a taj zna kako se posluje, jer je Srbiju, kao savetnik kompanije Alpina, opelješio za 86 miliona!

 E, taj baš zna kako se posluje, i Vučić tipuje na njega. Obećao je da će i Svetlana Živanović, profesorka koja lobira za zloglasni Monsanto, doći da najplodnije zemljište u Evropi zauvek uništi. Gajićemo genetski modifikovanu hranu koju ne možemo prodati u Evropi, jer ona se od te zaraze i zla čuva.

I tako saznajem da psihopata Vučić namerava da nas nauči pameti. Nema više trte-mrte, kaže, sad će on i njegovi samo da nas trte. Vlada će oporezovati najviše siromašne, skresaće penzije. Tako će prepoloviti naciju. Mora tako, kaže Vučić. Sve je to neophodno da bismo izašli iz krize, koju on nije video sve do prošle godine.

Dok će Laza da nam steže kaiš, Aca će malo sa svojom bandom da rasprodaje. A davaće i šakom i kapom šeiku Zajedu. Prodaće, savetuje ga Siniša Mali, lopov koji, umesto da je u Zabeli, sada je u njegovom kabinetu. Taj je, kao direktor za tendere u Agenciji za privatizaciju, u vreme kad je direktorovao Mirko Cvetković, namesto preko 500 tendera, koji su kasnije poništeni, jer su lažni kupci opelješili kombinate, preduzeća, rudnike, a onda ih ostavili na nemilost. I taj džukac je, to tek pre neki dan saznajemo, Vučićev plaćeni savetnik. Taj Mali pregovara po belom svetu koga će dovesti da savetuju Vučića, kao da pored takvog kriminalca ima mesta i za druge?

Kako tom skotu polazi za rukom da, prenemažući se, laže do besvesti. Te, pišu njegove novine, čije štampanje plaća država, da 70 odsto gladnih građana želi da ih Vučić odvede u smrt, jer njemu veruju. On će im uzeti penzije, imovinu, rasprodaće sve što su oni sticali, zatrovaće im njive i imanja, prodaće izvore, jer je to put u budućnost.

Ko stoji iz Vučića?

Niko. Stoji direktor srpske policije Milorad Veljović i njegov desna ruka Rodoljub Milović, načelnik Uprave kriminalističke policije. Veljović je nesmenjivi direktor policije. Ali, dok on pravi dosijea onih, do kojih j Vučiću stalo, oba njegova sina se svakodnevno drogiraju, da su im životi ugroženi. A Milorad Veljović je silan čoveka, sa srcem u petama. Njega policajci prate i kada u toalet ide iz kabineta, jer su mu bubrezi stradali, a i prostata je na kraju.

Više od sto policajaca pod oružjem čuva Milorada i dva njegova sina (za razliku od oca, njih dvojica su dobri ljudi), koji su zaposleni, sa platom od po dve hiljade evra, mada na posao nikada i ne idu. I šta će Miloradu deset hiljada evra mesečno, plus još po sto hiljada ispod ruke?

 Rodoljub Milović je na spisku crnogorske mafije, i svakodnevno im šalje sve podatke kojima raspolaže srpska policija. A i Miloviću je duša u nosu. Pijan je već od deset sati, a ima koksaki virus. Tri čoveka vode milione građana na stratište. Pa ima li iđe ikoga ko može da ih, makar pojedinačnom paljbom, spreči da nas unište. A na koji način oni to čine, sve o tome piše u ovom broju Tabloida.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane