Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

Likovi i senke

 

Drug Crni

 

Miloš Obilić

 

Marko Knežević, poznatiji i kao Drug Crni, protekle četiri godine je konstantno uz Aleksandra Vulina, a ovaj mu veruje i drži ga uz sebe. Zaposlen je u Odeljenju za medije kancelarije za KiM. Ništa čudno, spinovanja i propaganda su mu jedno od glavnih zadataka, odigrao je glavnu ulogu u vraćanju Vulina na mesto direktora kancelarije. Drug Crni mnogo vremena provodi na teritoriji KiM, ali je za kratko vreme pohvatao sve konce i uspeo da utera strah u kosti zaposlenim u institucijama.

Vulin na Kosovu igra ulogu saosećajnog i punog razumevanja, ali je za sve prljave poslove zadužen Drug Crni. Vulin na KiM ima obezbeđenje koje mu je dala Srbija, ali Drug Crni je glavni. Crni je tu u zategnutim situacijama. Stoji iza Vulina i hladnim, divljačkim pogledom posmatra okolinu oko svog šefa.

Često se sastaje sa pripadnicima oružanih snaga Euleksa. Kada ga KPS zaustavi na severu, salutira mu i pušta ga bez pitanja! Tako mu salutira srpska civilna zaštita.

Pitanje je kako i zašto taj čovek uvek i svuda ide sam, nema pratioca, ali zato, kako kažu oni koji su u kontaktu sa njim, uvek uz sebe ima zavidan broj komada oružja. Drug Crni u javnosti uvek je fin, ali kada razgovara sa predsednicima opština, drzak je i agresivan...

Za vreme godišnjice 17. marta u Prištini, posle kraćeg koškanja, Drug Crni je napao nekoliko albanskih policajaca i naoružane pripadnike Euleksa, a sve se završilo tako što su pripadnici KPS stali mirno pred njim, zajedno sa Euleksom!

U Gračanici, Drug Crni se mogao videti kako sa pripadnicima ROSU u sred bela dana sedi u kafiću Madera, smeje se sa njima, a jednom je i sto prevrnuo u pravcu njih, a oni ćute i ne reaguju.

 Zadatak Crnog u narednom periodu su izbori. On drži sve srpske medije na KiM pod svojom kontrolom i čini sve da Srbi izađu na izbore.

Javna je tajna da je kriminalni milje severa Kosova doveo u red i napravio "pakt" da ne diraju Vulina. Kada je Vučić dolazio na sever da ubedi Srbe kako je briselski sporazum dobar, Drug Crni je bio glavni za bezbednost.

Njegova maska je savršena, za sebe govori da je glupi Bosanac i da uređuje sajt kancelarije, te da nema nikakve veze sa mnogim stvarima koje se dešavaju na KiM. Takođe, sakriva se iza rada i u sektoru za kulturu kancelarije za KiM i tako obilazi celo Kosovo i Metohiju.

Jedno je sigurno, Crni je uključen u sve crno što se dešava i što će se dešavati na Kosovu.

Stacioniran je u Leposaviću i Kosovskoj Mitrovici, a u Beograd sve ređe ide, verovatno da je Drug Crni pas rata i nesreće, a nadimak je dobio po tome što je komunista, odatle ono Drug, a Crni, ne zbog komunističke ideologije, nego zbog duše. Oni koji ga znaju kažu da je to jedan bezdušan monstrum.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane