Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Diplomatija

Diplomatija

 

Snaje, svekrve, zetovi i druge hulje, i dalje predstavljaju Srbiju

 

Sve je to Aca pomilovao

 

Srpska diplomatija već dugo liči na biblijske prizore Sodome i Gomore. Na sceni su porodično-ljubavne afere, lopovske afere, promocije najnižih poriva, afirmisanje najgoreg ljudskog šljama i gušenje svake pametne aktivnosti koja bi doprinela približavanju Srbije savremenim civilizacijskim tekovinama.

 

M. Grabež

 

Bivši srpski predsednik Boris Tadić (izgubio vlast u  junu prošle godine), imao je smisla za despotiju. Kada bi svojim konkubinama napravio dete, ili kada bi mladiće, svoje bivše učenike, takođe ispitao u svim pozama, slao ih je u diplomatiju!

Ana Urošević je, u vreme dok je Boris Tadić bio ministar odbrane (do 2004. godine), bila ministrov portparol! U to vreme imala je 24. godine. A kada je Boris postao predsednik Srbije 2004. godine, stekao je i ustavna ovlašćenja da potpisuje agremane za naše ambasadore, koji su odlazili na službu u ambasade u zemljama sa kojima imamo diplomatske odnose.

Mlađarija je opsesija srpskog predsednika. Što mlađi, to značajniji.

Ana Urošević je sa 25. godina života, bez ikakvog diplomatskog iskustva, upućena u ambasadu Srbije u Rimu, na mesto sekretara! Predsednik je često odlazio u Rim, da prebroji svoje novce, a hvala Bogu, nakupilo se nekoliko stotina miliona evra. Šetajući sa Anom rimskim trgovima, njih dvoje su se glasno svađali i tukli!

Kada je dobio i drugi mandat, Boris je doneo ukaz da Ana Urošević u Rimu boravi kao ambasador Srbije. Nije imala više od 30 godina! U takvom životnom dobu, u ozbiljnim državama, njene diplomate, ne doguraju dalje od atašea!

A  kada se Ana porodila, noseći njegovo dete, Boris je svoju konkubinu udomio. Njenu svekrvu, zloglasnu Radmilu Hrustanović, bivšu gradonačelnicu, a potom zamenicu gradonačelnika, Boris, ukazom, postavlja za ambasadora Srbije u Bratislavi! I to u vreme kada je gradonačelnik Beograda Dragan Đilas smenio svoju zamenicu zbog korupcije i nestručnosti, Rada ode u Bratislavu!

Vladimir Petrović je prvo bio sekretar ambasade Srbije u Vašingtonu. Američki je državljanin! Potom je, pored protivljenja Bele kuće, Tadić ostao uporan u nameri da Petrovića imenuje za ambasadora, jer mu je pretio sudski proces, u postupku koji je pokrenut protiv guvernera Roda Blagojevića, kome je Petrović, takođe, bio sekretar. Njega su optužili da je sa Rodom, u izborni štab Baraka Huseina Obame odneo 50 miliona dolara, poklon Borisa i njegove kamarile svom demokratskom kolegi. Hilari to nikada nije zaboravila, jer je bila protivkandidat Huseinu Obami, na stranačkim izborima.

Vladimiru Petroviću su, takođe, istekli svi mandati. On se u međuvremenu priženio kćerkom Olivera Antića, danas savetnika Tomislava Nikolića.

Kada je prošle godine izabran za predsednika Srbije, Tomislav Nikolić je, tada, čvrsto obećao da će diplomatsku službu očistiti od kukolja, nesposobnih i korumpiranih. Najavljivao je, mesecima, postavljenja novih ambasadora i povratak Borisove kamarile.

Najavljivao je gospodin Nikolić da će odmah vratiti u zemlju ekonomske savetnike, koji su, po Dinkićevom nalogu, i izboru, upućeni u skoro sve naše ambasade i diplomatska predstavništva, sa namerom da oni ugovore poslove našim kompanijama!

Takozvane ekonomske diplomate Srbije postavljene od Toronta do Sarajeva, od Stokholma do Praga, Zagreba, Pekinga, Kijeva i Moskve, nisu uspele da dovedu ni jednu novu kompaniju u Srbiju.

Tako je naš predstavnik u Torontu, rođen 1981. godine i radio u revizorskoj kući, njegov kolega iz Sarajeva od radnog iskustva ima zvanje savetnika po raznim ministarstvima, diplomata iz Stokholma je u firmi Komes bio komercijalista, a ostatak biografije mu popunjavaju poslovi po raznim ministarstvima i sličnim institucijama, dok naš predstavnik u Pragu nije ekonomista nego pravnik, koji je između ostalog, radio i u bankama.

Ekonomski diplomata u Zagrebu je politikolog i magistar filozofije, koji kao radno iskustvo navodi da je bio menadžer kancelarije, honorarni prevodilac, da je radio u omladini JAZAS-a i kao trener za edukaciju državne uprave, a na kraju je postao asistent na katedri za filozofiju u Nišu.

Predstavnik u Kini je diplomirao i prevodio kineski za državne institucije, a bio je i u predstavništvima SDPR-a i Hemofarma u Kini. Ekonomska savetnica iz Kijeva je završila Filološki fakultet i prethodno radila samo u Ministarstvu ekonomije. Na kraju, predstavnik u Moskvi je bio direktor preduzeća Zobeks i Liomatik i radio je u Sekretarijatu za unutrašnje poslove.

Plate ekonomskih savetnika kreću se od 2.600 do 4.618 evra, i zavise od zemlje službovanja, kao i od zvanja savetnika, koje može biti prvi sekretar, savetnik, prvi savetnik ili ministar savetnik.

I obeća predsednik Nikolić da će ih vratiti kući , pa zaboravi. Ili, treba biti isken pa reći da on, ustvari, ni o čemu ne odlučuje. Aleksandar Vučić mu udara packe i šam,are, i zapoveda.

A kada Vučić zatraži, Nikolić odmah potpisuje. Tako je za ambasadora u Ukrajinu zpućen Rade Bulatović, čovek protuva, Crnogorac iz Kolašina. Rade je bio savetnik Koštunice, dok je on bio predsednik SRJ, potom je uhapšen u akciji ''Sablja'', a kada je 2004. godine Koštunica postao premijer, Bulatović je postavljen za direktora BIA. Bez zamenika, jer njega niko ne može da zameni, govorio je.

Po isteku mandata, Bulatović se upisuje u advokatski imenik, postaje suvlasnik u firmi za fizičko-tehničko obezbeđenje, zajedno sa Vilijamom- Bilom Montgomerijem, nekadašnjim ambasadorom SAD- u Beogradu, koji, iz nekih radova, ne ide u SAD-e!

A Bil je već duže vreme savetnik u Srpskoj naprednoj stranci za spoljnu i unutrašnju politiku, a specijalnost mu je izdaja. Po njegovom nalogu je Rade Bulatović, advokat,  ljudska ništarija, upućen u Kijev, da za američku službu obavi zadatak, špijunske prirode. A KGB, jadan on, kao ništa ne zna!

I dok se srpska diplomatska služba konsoliduje u sedištu ministarstva, naša diplomatska predstavništva su otuđeni centri, koji račun ne podnose centrali, već svojim bivšim šefovima.

Nie ni čudo što se srpski diplomati na prijemima u svetu  ponašaju sa velikom mržnjom prema zemlji koju predstavljaju. Polovina njih ima i državljanstvo drugih zemalja, uglavnom onih u kojoj službuju. A predstavljau nas ološ, snaje, zetovi, konkubine, spremne da izdaju sve i svakog, za šaku dolara.

Zločinačka uloga Aleksandra Vučića je uperena na uništavanje srpskih interesa. Za sada ima dovoljno razloga da se prikupe potpisi za peticiju za krivično gonjenje Tomislava Nikolića, predsednika Srbije, što ne postupa po zakonu, i Ustavu, ne smenjuje diplomate kojima su istekli mandati, ili su nepodobni da Srbiju predstavljaju u inostranstvu. Dok Vučić daje od sebe znake života, on će, i rukama i nogama, raditi protiv Srbije. Možda će poželeti da ga sahrane u Prizrenu, odakle je čovek koji  je njegov biološki otac.

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane