Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Novi Sad

Novi Sad

 

Koliko košta Pajtićevo prskanje i zaprašivanje opljačkanih građana Vojvodine?

 

Banda u šoru, ovce u toru

 

Čekajući da budu procesuirani kriminalni poslovi Bojana Pajtića, Dragoslava Petrovića, Borislava Novakovića i njihovog omiljenog tajkuna, Predraga Matijevića, javnost u Vojvodini još uvek čeka da sazna ko će njihov opljačkani novac da vrati.

 

Arpad Nađ

 

Kada je Dragoslav Petrović maštao da se oslobodi  svinjca u Koviljskom  ritu gde se rodio i svih onih peripetija kod cepanja karti u Titelu, gde je radio kod tate u bioskopu, upoznao je ćerku Ide Sabo koja mu je rodila tri ćerke lezbejke...Nije ni sanjao da će ga kasnija maštanja o računu  na Devičanskim ostrvima odvesti daljim razvratnostima i poznanstvu sa Svetlanom Lukić, devojkom njegovih snova, koju je upoznao u poznim godinama...

Kafić u kome su se devojke njegovog kalibra u to vreme sastajale zvao se Veris i nalazio se iza zgrade službe socijalnog osiguranja. Tu su se družile Svetlana Lukić, njegova buduća gospođa (25 godina mlađa), Sanja Stojanović, kasnije  gradska sekretarka za zdravstvo i Vesna Kopitović, sadašnja aktuelna pokrajinska ministarka za zdravlje. Tu su se one nalazile, družile, zajedno iskušavale poroke...

Svetlana Lukić je ovim poznanstvom  za svoje dve drugarice obezbedila mentorstvo za povoljne pozicije u vladi Vojvodine jer je već šetala matorog perverznog profesora Dragoslava Petrovića kojeg je upoznala jos dok je bio asistent i dok je obletao oko studentkinja. Kad joj je posle mnogo godina predložio brak, on je već bio u ozbiljnim godinama...

Kada su Petrović i Bojan Pajtić  2000 godine zajahali vlast i počeli sa pljačkom Vojvodine,  bili su uvereni  da će to trajati doživotno i da će konačno moći da ostvare nadoknadu za svoje sirotinjske radosti u mladosti. Proverili su sa novodošlim tajkunima, kriminalcima i izbeglicama (Gajić, Matijević...)  sve prevare  o kojima su kao deca maštali.

  Pajtić  je bio u to vreme iskusan kao noćni gej parader. Našao je i drugare, Boru Novakovića i Alena Selimovića. Pošto Alen Selimović jedino od njih nije bio gej, biva osuđen zbog namernog lažiranja glasanja, kada je Pajtić u dogovoru sa Borisom Tadićem  diskreditovao  vladu Zorana Živkovića.  Kasnije, Selimović prelazi u SPS, a advokat  na suđenju mu je bila Maja Gojković iz SRS!

Posle laži oko "afere Bodrum", Pajtić  se vrtoglavo uspinje zahvaljujući podršci  koju je imao Tadić, a koristeći svoje glumačko majstorstvo iz senćanskog pozorišta gde ga je obučavao njegov otac Lazar, takođe gej!

 Pajtić i Novaković postaju  gej ikone  na svim DS žurkama u Srbiji i inostranstvu. Zbog seksualnih sklonosti, Novaković dobija i nadimak "Bora Konj", a Bojanu je zbog istih stvari  slava još više rasla i u zemlji i u inostranstvu. Danas se nad grobljem DS vlasti u Vojvodini otvaraju dosijei o 300.000 izgubljenih radnih mesta, (samo u Novom Sadu 80.000), Razvojna banka i Razvojni fond Vojvodine, Borovica, Šarić, Mile Jerković, Matijević, Vojislav Gajić..

Po naređenju Bojana Pajtića, Dragoslav Petrović  otvara 108 firmi u Vojvodini kojima iz Razvojnog Fonda Vojvodine daje  milijarde, a zatim se te iste firme gase posle mesec ili dva a  novac deli prema funkciji  i ide na njihove  off - shore kompanije  na kojima, poput one za zaprašivanje komaraca, odlaze novi milioni evra za ugovorene poslove...

Tri godine je Pajtić zaprašivao komarce preko off shore kompanije sa Devičanskih ostrva. Njegova supruga, gospođa Bolidovski, koja voli egzotična putovanja, čini svom Bojanu jedinu bračnu obavezu da skuplja pare sa tih kompanija i prenosi ih dalje u Evropu.

Dotle njen pravi ljubavnik, dr Dragan Drašković, sumanuto troši novac na medicinskog mamuta, Klinički centar Vojvodine. Od tih šezdeset i više miliona evra koji nedostaju  u bilansu troškova, kupuje sebi kuće, kafane najskuplje satove, školuje decu u Švajcarskoj. Bez tendera troši milione, posebnim crnim fondom plaća etički odbor koji odobrava isprobavanje svih mogućih i nemogućih lekova na pacijentima...Dovodi  belosvetsku farmakomafiju kojoj sada i  sam pripada...On je nedodirljiv u pokrajini  jer izvršava bračne obaveze prema Pajtićevoj supruzi!

 Petar Matijević, šrafčić i ortak Bojana Pajtića, koji je  biznis počeo u Zagrebu na poker aparatima, novac je dobio od jednog nepoznatog Albanca i Željka Ražnjatovića Arkana. Počeo je svoj "biznis" sa jednom  uslužnom mesarskom radnjom ali, istovremeno, i sa jakim političkim prijateljem. Danas on predstavlja jednog od najmoćnijih ljudi u Srbiji. Jedino Matijević nije otišao iza brave od dolaska naprednjaka i socijalista na vlast jer je gazda Pera poznat po tome da zna dobro da podmaže svaku novu vlast kad treba. I sam kaže da mu niko ništa ne može.

Matijević  je dugogodišnji promoter genetski modifikovane soje koja je jeftina  kao i  meso kojem je istekao rok upotrebe a koje švercuje iz Brazila i Argentine preko Kosova, sa produženim pik-apovimam, prekrivenim šatorskim krilom. Proizvodi su mu takvi da kada ga pitaju zašto je sve toliko loše, Pera odgovara: "...Ne znam ja sam  vegetarijanac".

 Kupci  uglavnom  izjavljuju  da njihovi ni mali ni veliki psi neće da jedu te kobasice koje Matijević proizvede. On je vlasnik preko 200. 000 hektara zemlje u Vojvodini  i najveći je poreski obveznik.

Sa Pajticem je organizovao pravu bagru korumpiranih inspektora koji štite njegov kriminalni brend. Ortaci su bili i u prenošenju novca u Tesla Banku u Zagrebu odakle je novac posle ispario na belosvetske  off-shore račune. Jedino se ne zna koliko je njegovo a koliko pripada Pajtiću koji mu je  ovo omogućava...

Jednom je Petar Matijević rekao da Kinezi ne treba da kopaju tunel kroz Frušku Goru neka mu Pajtić omogući, on će ga jeftinije  prokopati! Da bi čovek uspeo, mora imati jake prijatelje, kaze Matijević. On svoje svinje danas prodaje Hrvatima, Ivici Todoriću, a Srbiju preko 20 godina truje pokvarenim mesom!

Uskoro gazda Pera ide u zatvor. Krivična prijave terete njega, Novakovića i Gajića da su prilikom malverzacija oko Holiday Inn-a u Novom Sadu oprali i sklonili 4 miliona evra!Objekat kojem su više puta menjali namenu a kasnije ga uknjižili  u zemljišne knjige sa šest spratova više i 2000 kvadrata stambenog prostora, uknjižen  je u zemljišne knjige umesto postojećeg objekta koji je uknjižen pre par godina i izbrisan.

Koliko je uz pomoć Bojana Pajtića i Bore Novakovića ovakvih objekata bespravno izgrađeno i lažno uknjiženo ostaje da tužilastvo utvrdi. Po podacima američkog odelenja za borbu protiv narkotika (DEA), u Novom Sadu je od para opranim od narkotika  ovako izgrađeno  preko 200.000 kvadratnih metara stambenog prostora. U dobrom broju tih stanova stanuju kadrovi DS-a od kojih neki poput Igora Pavličića imaju i po deset stanova!

Ako istrage  o kriminalu i korupciji  koje najavljuje nova vlast  budu išle ovim tempom , u pravu je Aleksandar Vučić - bićemo pravi  hit u Evropi!

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane