Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pogledi

Pogledi

 

Papa i gejevi: kako su heteroseksualci na putu da postanu manjina uz blagoslov crkve

 

Grešnima je oprošteno

 

Odmah nakon povlačenja pape Benedikta XVI ili-ti sadašnjeg monsinjora Racingera, osjetio sam da to nije bilo kakav odlazak, ništa privatno ili nešto od ozbiljnijih teoloških neslaganja, već da je u pitanju sudbina zapadnog kršćanstva. Kako Vatikan u tajnovitosti ima bogatu tradiciju, to ni sada nismo čuli ikakovo smisleno objašnjenje. Nećemo ni čuti.

 

Goranko Đapić

 

  Ali negdašnja vremena su prošla. I danas se tajne , dabogme čuvaju, još i više nego ikad, ali porasla je informiranost, a mnogo veće znanje širi zdravu kontemplaciju.Konačno kao i uvijek u povijesti pažljivi promatrač dobro uočava uzroke i posljedice. Ono što na kraju vidimo nesumnjivo je bar dio stvarnosti; samo djelo govori o sebi.

  Elem, stigao je papa Franja, kaže ne vozi kola, nema vozača i ide taksijem. Skroman je; često je obilazio sirotinju. Moguće. Kako je danas sirotinje sve više nije potrebno daleko odmaći da se naiđe na njih. Dobro, to su vječite priče o potrebi da se pomogne bližnjem  i da se sa njegovim nevoljama saučestvuje.

Najčešće platonski.Konačno je papa rekao ono što mu je posebno na srcu, ono što ga izgleda najviše brine. Rekao je-,,Tko sam ja da osuđujem gejeve".

Pa je dodao da su oni također odani Bogu i vjernici kao i svi drugi. Jednom riječju on kao bezgrešni papa (kanonski) daje golemu indulgenciju. Ona se ne plaća novcem već velikim obratom koji je tobože ne previše nametljiv. Babilonska se kula ljulja, a najautorniji promatrač kaže da to nije više od malog drmanja. On, dalje hrabro kaže da svećenici mogu biti gej momci, ali žene ne mogu biti svećenice-nikako! To, zaista nikako! Svi trebaju znati da je on pomalo konzervativan i da drži do tradicije. Gejevi, dakle naprijed -  žene stoj.

  Ova burleska, dakako ima i manje vesele trenutke. Recimo; celibat. Ako gej svećenik u župni dom dopremi dragog prijatelja to je samo uobičajena posjeta. Za detalje ne znamo. Ali, ako župnik pozove u svoj dom ženu koja je nekoliko puta mlađa od kuharice i spremačice, pa te još slovi kao prijateljica navedenog župnika koji; o užasa - nije gej; onda stvari bukte  u zbrci. Grijeh je počinjen, a celibat je vidno urušen. Župnik je prekršilac. I tko još kaže da su heteroseksualci dominatni. Ma oni su manjina, a manjina je većina. To je krasna osnova za neku pervetiranu pravdu i slom zdrave pameti:

 ,,...Dragi Franjo, moramo ti reći da nas u svjetlu najnovijih događaja celibat više ne obavezuje. Mi na sramotu; heteroseksualci, vidno smo neravnopravni spram naših kolega bogom danih gejeva i moramo uzeti ono što nam pripada po samoj prirodi. Znamo da se moramo stidjeti naših heteroseksualnih nagona i do kraja nositi stijeg grijeha i stida , ali više ne možemo oklijevati. I dalje je Rim naše srce i molimo se za oprost naših grehova".

  Tako će možda uskoro izgledati mnoga pisma grešnika. Oni drugi koji su još više okrenuti bogu, bit će srećni i umireni.

   Kako će reagirati vjernici? Ona njihova većina koji se osuđuju da budu heteroseksualci?Najvjerojatnije, u skladu sa nepogrešivošću pape , bit će veoma zbunjeni. Stoljećima su učeni da  je homoseksualnost grijeh, djelo antihrista. Manje- više su ih tolerirali, jer niti su znali tko su , a ako su i znali nisu im po vazdan bili pred očima, kao danas, kada im parada ne bi bilo dovoljno ni svakog dana.

  Homoseksualnost je bila  duboku  intimi. Malo je bilo slučajeva da se javno iskazuje, ali privatno nije bila vidnije progonjena. Što je društvo bivalo  tolerantnije  i  slobodnije to je homoseksualno druženje bilo neznatno bilježeno, ili čak ignorirano, ili je stav prema njoj bila čista indiferencija.To je u redu. To je jednostavno razuman stav. Nitko zbog svojih nagona ukoliko ne ugrožava druge ne može biti progonjen. Najmanje bi to bio kriterij u profesiji ma kakova ona bila ili u pravima koji su baština svih. Konačno svačija je seksualnost ma kakova ona bila privatna stvar, dok ponavljamo  to ne ugrožava prava drugih. Homoseksualci znaju da ih ne bi bilo da nema heteroseksualnih veza. Iz nečega nastaje nešto, a iz ničega ne nastaje išta. Dakle ništa.

  A onda je došao dan kada su po želji Izabranih gejevi počeli da paradiraju namećući nam svoj profil, taman kao kada bi heteroseksualci paradirali sa svim arsenalom po ulicama.Kako bi na to reagirali gejevi? Svakako netrpeljivošću. Tražili bi da ih država zaštiti od nametljivih heteroseksualaca. Samom paradom gejevi nam bodu oči svojom različitošću, nameću nam svoje vrijednosti i time izazivaju podozrivost i moguću mržnju. Paradama u pratnji bataljona policije oni nam samo demostriraju nametljivost i agresivnost, umjesto da razumno, sa svima u društvu rješavaju mogućne probleme. Konačno, moraju shvatiti da su njihove sklonosti njihova stvar, kao i u svih drugih. Izdvajanje i pravljenje od manjine većine opasna je stvar i ne doprinosi tome da svi imaju ista prava ali i obveze. Jednom riječju, gledajte sebe i ostavite na miru heteroseksualnu većinu.

  Najzad, gejevima je palo na pamet da usvajaju malu djecu.Tu se moramo malo zadržati. Uglavnom to su gejevi koji su sklopili istopolni brak tamo gde je to zakonski dopušteno. Usvajanjem male djece malo je vjerovatno da ta djeca neće biti uvedena u gej milje.Mi naravno ne možemo znati da li će ta djeca nasljedno i genetski biti gej ili heterosklonost.

To je teško u principu ustvrditi do polne zrelosti.Onda, nije li čist zločin i grozno nasilje primorati nekoga tko tek raste da se uklopi u polni milje za koji uopće nema nasljednjih sklonosti.

Gejevi govore o nasilju nad njima.Ali kada, bahato steknu prava koja nisu bila historijski utemeljena u stanju su da bezobzirno tlače neko potencijalno heteroseksualno dijete. Kada netko u parku priđe djetetu sa mračnim polnim pobudama, odmah ga hapse kao pedofila i završava u zatvoru. Ali kada dva gej partnera  iskazuju iste pobude spram nezaštićenog djeteta usvojenog u braku naravno nije pedofilija i samo je obiteljska stvar. Tko je tu surov i neumoljiv? Strahujem od svijeta gdje će gejevi strahovladom zabranjivati heteroseksualnu ljubav.

Da li je ova opscena ujdurma slučajna? Prvo se Evropi nametne gomila islamskih fašista.  Potom se cijelom kontinentu nametnu gejevi i smrt koja ih prati, pa se tu nađu i opijati i konačno imamo  i gigantsku filharmoniju  smrti i iščeznuća, skandaloznih razmjera. Katolički svećenici uskoro će blagosiljati istopolne brakove, ali nikada nećete čuti da je ijedan istopolni brak sklopljen u sinagogi ili  u džamiji. Carstvo bankara treba ovu ujdurmu da uništi i barbarizira Evropu, svjetskog gospodstva radi.

Konačno su načeli utvrdu koju zovu Vatikan. Vatikan je bio i ostao velika tajna biblioteka i golemi trezor. Stoljećima je poslovao sa Izabranima i uzimao kamate na sasvim bezbožnički način. Čak i takova Crkva svjetlosnim godinama udaljena od Krista ipak je bila jedan od stožera krišćanstva i civilizacije Zapada. Sada se bankarima iz Londona učinilo da stara crkva može u mirovinu. Nije više potrebno da bilo tko posjeduje i usmjerava novac izuzev njih i njihove podružnice u Njujorku i u  FED.

Plan Protokola sionskih mudraca je pred samim ispunjenjem , na samom cilju.Stare Vatikanske zidine mogu se rasuti u najboljem smislu kao muzejski materijal. Papina izjava, razorna je po svojim posljedicama i to veoma brzo.

Bankari, proizvođači kriza u tolikoj su mjeri ubrzali  događaje da se sada zbiva ono za što je nekada bilo potrebno da prođu stoljeća.

Svi su temelji europske civilizacije ubrzano urušavaju brzinom radnji u sapunicama. Kada se izazove pometnja u katoličkom svijetu, zamalo će u duhovnom smislu Evropa biti invalidirana i otkotrljat će se u propast.Više od dvije tisuće godina trajala je bitka Izabranih za svjetsko gospodstvo shodno učenju  o Izabranom narodu. Bitka je na samom  kraju. Neće biti Kristovog Armagedona, već onog Izabranih. Europski svijet propadnu u glib i propast!!!

  Papa Franja je jezuit, dakle zakleti vojni policajac Crkve. Ono što se naslućivalo polako postaje vidljivo i izgleda da je papa Franja zakleti jezuit, ali ne Crkve,  već bankarskog borda u Londonu i njihove podružnice u Njujorku.

On privodi projekt haosa i pervertiranog svijeta. Zlo je moćno i sveprisutno. Jedino čemu se siromaštvo i obijesno bogatstvo slažu to je da je siromaha sve više, ali  sve je više i enormnog bogatstva na FED osnovama. 

Ovako udaljeni polariteti siromaštva i golemog bogatstva mogu i jesu osnova za samo jedan sistem, a on se zove vječni totalitarizam, od sada do vječnosti; nešto kao tisućgodišnji Rajh pa još mnogo puta više.

Tanušni pokušaj Benedikta XVI unaprijed je bio osuđen na neuspjeh. Novac i poroci rastočili su Crkvu koja je dvije tisuća godina odolijevala iskušenjima. Ali ono što je bilo u ime Krista, protivno samom Kristu nije mogućno spasiti. Dakle gejevi, odmah jednog od vaših posvetite kao zlikovca Konstantina ili aleksandrijskog Kirila.

Prelati sa Istoka nemojte se previše radovati.U istom ste redu. Znate li što Vas čeka?Ono što vidite, ako vidite. U Svetom Sinodu nitko neće reći ono što je izgovorio papa Franja , ali će četiri vladike, osvjedočene gejeve tiho i neprimjetno uzeti u zaštitu po principu da ono o čemu se ne govori i ne postoji. Džipovi sigurno neće zarđati, neće za to imati dovoljno vremena jer će doći novi.Tako je; potrebne su promjene.

Bilo bi dobro da se žestoko prevarim i da Armagedon bude Kristova bitka. Bitka nad bitkama, jer na strani ološa stoje bezmjerni milijuni, a kod Krista je nešto sljedbenika i svi zakoni nebeske mehanike.Treba se nadati.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane