https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

RTV Svetac

 

RTV Svetac

 

Dosadno!

 

Kako se osećate dok gledate pojedine emisije sa „velikim rejtingom"? Uživate i pomno ih pratite, ne trepćete, "svađate se sa televizorom" ili pak zevate, dremate i dosađujete se?

"Utisak nedelje"(B 92) - Ista priča, isti gosti, iste laži, ista opravdanja, iste obmane, ista sranja. Olja je od svoje dinamične emisije napravila uspavanku -  uspavljujuće dosadno!

TV Dnevnik" (RTS) - Ko je u stvari predsednik Srbije: Nikolić, Vučić, Dačić ili File? U „Dnevniku" se to ne vidi. Glasao sam za Nikolića ali njega nema nigde. Pojavljuje se samo na periferiji događaja. Namerno ili slučajno narod se pita - zbunjujuće dosadno!

„Vojvođanski Dnevnik" (RTV Vojvodina) - Bojan Pajtić bio tamo, Bojan bio ovamo. Bojan rekao ovo, Bojan  rekao ono - jednolično dosadno.

„Vesti" (B 92) -  Ovaj je ubio ovoga, onaj je ranio onoga. Ovaj je opljačkao ono, onaj je pokrao ovo. Nemiri tamo, demonstracije ovamo. Rekonstrukcija Vlade ili izbori - Hamlet se pita.EU nas hoće, EU nas neće - magareće uši nam sve veće."Ekskluzivno" iz Vlade,"ekskluzivno" iz ambasade  - paranoično dosadno.

„I posle Farme - Farma" (TV Pink) -  Narod (se) pita a „kočijaši" odgovaraju, ogovaraju  i varaju. Ova je opsovala onoga, onaj je izvređao ovoga. Pevaljka je psovala „pevca" a „pevac" je ispolivao pevaljku. Ko je u pravu a ko je u „krivu" nije ni važno jer ionako sve je montirano -dosadno i lažno.

„Ljubav na međi", "Kako vreme prolazi" (turske serije TV Prva) - Jedni se vole a pate, drugi se mrze i srećni su zbog toga. Podmetanje na sve strane, zapetljano da ti pamet stane. Ko koga, zašto i zbog čega omalovažava i vređa .Ništa poučno,ništa realno važno je da je - dosadno.

„Mala nevesta" (TV Pink) - Nevesta je bila mala samo kada se udala ali koliko je epizoda do sada imala,postala je baba - rastegnuto dosadno.

 Repriza filma na RTS-u, repriza filma na Pinku, repriza filma na B 92, repriza filma na TV Prvoj. I tako u krug. Pravi ringišpil sedme umetnosti - dosadno je dosadno.

„Odbačena"(TV Prva) - Odbačena sirotica Ića oteže da kaže istinu ko gladan srati (izvinite na izrazu) jer više voli da boluje, plače i pati - do suza dosadno. „Lea Kiš vikendom/Lea Kiš nedeljom" (TV Pink) -  Ista frizura, ista pitanja, iste igrice, iste face, iste radosti - Bože oprosti. Lea mi te volimo (voli i ona nas) - u dosadi je spas.

Postoje neke emisije stroge (Studio B, RTS)  koje vode dosadne baba-roge. Ali ja sam razumete, jedno fino vaspitano dete, pa im neću imena reći, da mogu na vreme od njih i njihovih gostiju uteći. Dave nas danju, dave nas noću, ne mogu da ih gledam i slušam sve i da hoću - dosadno na kvadrat.

„Menjam ženu" (Happy TV) -  Ubedljivo najgluplji šou koji velikodušno „pomaže" očuvanju srpske porodice. Da bi ste sačuvali brak - menjajte ženu! Mojne - glupo dosadno. „U trendu" (TV Pink) -  Toliko prenemaganja, nebuloza, umišljenosti, bezvrednosti je stalo na jedno mesto - takvo podjebavanje gladnog naroda ne viđa se često. Pažnja, pažnja - neka normalni  što dalje od televizora sednu, jer oni nisu u ružičastom trendu - bezobrazno dosadno!

Zlatni sponzor…BOJA LJUBAVI…emisija za romantičare, zaljubljene, ostavljene, usamljene…..     

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane