Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

RTV Svetac

 

RTV Svetac

 

Dosadno!

 

Kako se osećate dok gledate pojedine emisije sa „velikim rejtingom"? Uživate i pomno ih pratite, ne trepćete, "svađate se sa televizorom" ili pak zevate, dremate i dosađujete se?

"Utisak nedelje"(B 92) - Ista priča, isti gosti, iste laži, ista opravdanja, iste obmane, ista sranja. Olja je od svoje dinamične emisije napravila uspavanku -  uspavljujuće dosadno!

TV Dnevnik" (RTS) - Ko je u stvari predsednik Srbije: Nikolić, Vučić, Dačić ili File? U „Dnevniku" se to ne vidi. Glasao sam za Nikolića ali njega nema nigde. Pojavljuje se samo na periferiji događaja. Namerno ili slučajno narod se pita - zbunjujuće dosadno!

„Vojvođanski Dnevnik" (RTV Vojvodina) - Bojan Pajtić bio tamo, Bojan bio ovamo. Bojan rekao ovo, Bojan  rekao ono - jednolično dosadno.

„Vesti" (B 92) -  Ovaj je ubio ovoga, onaj je ranio onoga. Ovaj je opljačkao ono, onaj je pokrao ovo. Nemiri tamo, demonstracije ovamo. Rekonstrukcija Vlade ili izbori - Hamlet se pita.EU nas hoće, EU nas neće - magareće uši nam sve veće."Ekskluzivno" iz Vlade,"ekskluzivno" iz ambasade  - paranoično dosadno.

„I posle Farme - Farma" (TV Pink) -  Narod (se) pita a „kočijaši" odgovaraju, ogovaraju  i varaju. Ova je opsovala onoga, onaj je izvređao ovoga. Pevaljka je psovala „pevca" a „pevac" je ispolivao pevaljku. Ko je u pravu a ko je u „krivu" nije ni važno jer ionako sve je montirano -dosadno i lažno.

„Ljubav na međi", "Kako vreme prolazi" (turske serije TV Prva) - Jedni se vole a pate, drugi se mrze i srećni su zbog toga. Podmetanje na sve strane, zapetljano da ti pamet stane. Ko koga, zašto i zbog čega omalovažava i vređa .Ništa poučno,ništa realno važno je da je - dosadno.

„Mala nevesta" (TV Pink) - Nevesta je bila mala samo kada se udala ali koliko je epizoda do sada imala,postala je baba - rastegnuto dosadno.

 Repriza filma na RTS-u, repriza filma na Pinku, repriza filma na B 92, repriza filma na TV Prvoj. I tako u krug. Pravi ringišpil sedme umetnosti - dosadno je dosadno.

„Odbačena"(TV Prva) - Odbačena sirotica Ića oteže da kaže istinu ko gladan srati (izvinite na izrazu) jer više voli da boluje, plače i pati - do suza dosadno. „Lea Kiš vikendom/Lea Kiš nedeljom" (TV Pink) -  Ista frizura, ista pitanja, iste igrice, iste face, iste radosti - Bože oprosti. Lea mi te volimo (voli i ona nas) - u dosadi je spas.

Postoje neke emisije stroge (Studio B, RTS)  koje vode dosadne baba-roge. Ali ja sam razumete, jedno fino vaspitano dete, pa im neću imena reći, da mogu na vreme od njih i njihovih gostiju uteći. Dave nas danju, dave nas noću, ne mogu da ih gledam i slušam sve i da hoću - dosadno na kvadrat.

„Menjam ženu" (Happy TV) -  Ubedljivo najgluplji šou koji velikodušno „pomaže" očuvanju srpske porodice. Da bi ste sačuvali brak - menjajte ženu! Mojne - glupo dosadno. „U trendu" (TV Pink) -  Toliko prenemaganja, nebuloza, umišljenosti, bezvrednosti je stalo na jedno mesto - takvo podjebavanje gladnog naroda ne viđa se često. Pažnja, pažnja - neka normalni  što dalje od televizora sednu, jer oni nisu u ružičastom trendu - bezobrazno dosadno!

Zlatni sponzor…BOJA LJUBAVI…emisija za romantičare, zaljubljene, ostavljene, usamljene…..     

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane