Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tragedija

 

Tragedija

 

Od čega boluje šeik El Zajed, dečko koji obećava

 

Sifilističko ludilo

 

M. Brkić

 

Visokopozicionirani zapadnoevropski diplomata u Beograda potvrdio je saradniku Tablioda-List protiv mafije, da šeik El Zajed iz Ujedinjenih arapskih emirata već duži period boluje od sifilističkog ludila, što je poznato svim diplomatskim službama iole ozbiljnijih država.

Sifilis je polna bolest koja može uspešno da se zaleči, ako se lečenju započne u ranoj fazi bolesti, bolje reći, ako se simptomi bolesti na vreme otkriju.

Šeik El Zajed je, očigledno, kasnije započeo lečenje, ili se nije pridržavao procedura u lečenju, tako da je njegova bolest u skoro završnoj fazi. U svakom slučaju, čovek koji ima toliko novca, mogao je da zaleči ovu bolest, ali ostaju posledice, koje se, običnim jezikom zovu-sifilističko ludilo. Ono se ogleda u neartikulisanom ponašanju bolesnika, njegovom smehu, izvitoperenom pogledu na svet i obaveze. Što danas obeća, bolesnik se već sutra toga ne seća.

Kako je saopšteno saradniku Tabloida, najmanje dve službe bezbednosti u Srbiji - Bezbedonosno informativna agencija i Vojnoobaveštajna agencija, obaveštene su o šeikovoj bolesti. Ipak, i pored toga, potpredsednik srpske vlade Aleksandar Vučić, stupio je u intimne odnose sa šeikom, predstavljajući ih kao veliki događaj za državu, jer, navodno, šeik namerava da u Srbiju uloži nekoliko milijardi evra.

Očigledno je da je i gospodinu Vučiću postalo jasno da sa šeikom El Zajednom ''nešto nije u redu''. U poslednje vreme  i Vučić izjavljuje da mu se bliži kraj, da on to zna! Sasvim je sigurno da od posla sa sifilističnim šeikom nema ništa. Obećanje, ludom radovanje. Preporučujemo, da vezano za ovu informaciju, pročitate i tekst iz ovog broja, pod naslovom "Dupe će mu doći glave".

 

(Ovaj tekst nije objavljen u štampanom izdanju)

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane