Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

Uvodnik

 

(Pr)osudite  sami

 

Uterivači poreza

 

Milovan Brkić

 

Prošlog petka zatekao sam u poštanskom sandučetu obaveštenje privatnog izvršitelja da dođem u njegovu kancelariju da mi uruči neki papir Javnog komunalnog preduzeća Infostan i da mi zakaže plenidbu pokretnih stvari u stanu.

Od kada je pre pet godina počeo najsurovije da pljačka Beograd, Dragan Đilas je na svoj konto prikupio preko milijardu evra. Gradsku kasu je zadužio za 837 miliona evra, što je više  od jednogodišnjeg budžeta glavnog grada.

Da bi od njsiromašnijih građana u Evropi uzimao crno iza nokta, Đilas je gradski saobraćaj, odnosno naplatu prevoza od građana, dao svom preduzeću. O trošku grada angažovao je uterivače, takozvane kontrolore, koji su, u pratnji komunalne policije, koja se danas primirila, šamarao nesrećnike koji nisu mali novca da kupe prevoznu kartu. I dok svom preduzeću puni račune, Đilas mesecima ne isplaćuje građanima dečje dodatke, socijalnu pomoć... A traži da ih potpuno nezbrinuti građani kupuju karte gradskog prevoza! Od kojih para?

Životinjsku pohlepu Đilasa, iz petnih žila, pokriva Aleksandar Vučić, bahatim i osionim izjavama da on nema vremena da se bavi gradonačelnikom. Jer Đilas odvaja postotak opljačanih para za Vučića.

Danas je Srbija dobila privatne izvršitelje. Uterivače poreza i javnog duga. To je nedelo Borisa Tadića, Đilasa i bivše ministarke, ober kurve Snežane Malović, koju i danas čuva 40 naoružanih policajaca! Kojim se to poslovima ona bavila, da joj treba tolika telesna garda, koju plaćaju građani?

Šta je zadatak privatnih izvršitelja?

Oni dobijaju od Infostana i drugih komunalnih preduzeća izveštaje o građanima koji nisu platili dug. Izvrštelj, narogušen i ljut sav, dođe sa policijom, provali u stan i pleni stvari. Staricama koje žive same, bez prihoda, ili sa penzijom od deset hiljada, oteće sve osim kreveta, prodati to za male pare svojim prijateljima, i baka će opet ostati dužna. Građani  Srbije su jedini narod u Evropi koji nema, pred državom, nikakvu zaštitu. Ni socijalnu, ni pravnu, ni građansku. Ako porodice, u koje uleti izvršitelj, imaju malu decu, verujem da će ih vaditi iz dečjih kolica, i prodavati njihove organe.

Kada pogledate lica Đilasa i Vučića, vidite zločince čija krvožednost prevazilazi krvoločnost lavova i tigrova.

I u srednjem veku postojali su privatni uterivači poreza. Kraljevi i diktatori su ih angažovali da otimaju porez u vreme velikih suša i epidemija. Oni su pljačkali gladni narod, u pratnji vojnika, pržili ih žaračima da priznaju gde su sakrili žito, stoku, ili ne daj Bože zlato.

Zbog privatnih uterivača državnog duga, oni su bili omraženi, i često su građani dizali ustanke i krvavo se obračunavali sa njima. Vešali su ih, zajedno sa vojnicima i plemstvom, ubijajući i njihove potomke, da se oslobode globe.

Još pre toga, u antičkom Rimu, Neron je, nakon ovakvih pobuna naroda, naređivao da privatne poreznike, koji su od naroda otimali i više od od onoga što je on tražio, dovedu u  Koloseum, pozivajući narod da posmatra kako poreznike komadaju lavovi i tigrovi. Viva imperator, uzvikivao je opljačkani narod! Ličilo je to sve na današnji rialiti šou na TV Pink.

Hleba i igara (Panem et circences), bila je deviza kojom je vladao Neron, i carevi i kraljevi posle njega. Danas Đilas i Vučić obećavaju narodu samo Igre, bez hleba (Circences sinae panem).

Kako spasiti građane bez ikakvog prihoda, da ih ne čereče Đilasovi i Vučićevi privatni izvršioci?  Moj prijatelj Goranko Đapić smatra da ih treba sve povešati. Čudim se tolikom njegovom milosrđu. Meni se čini da bi pravednija kazna bila da im svima pucamo u muda i kolena, da ih ostavimo da pate doživotno. U sledećim brojevima objavićemo sve njihove kućne adrese, da ih u "danu D" lako možemo pronaći.

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane