Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

 

Do koske

 

Zašto Aleksandar Vučić veruje da mu se bliži kraj?

 

Dupe će mu doći glave

 

Već duže vremena prvi potpredsednik Vlade Srbije tvrdi da je u opasnosti, preteći na taj način i celoj Srbiji da je i ona u opasnosti. Jer, ako se njemu nešto dogodi, i drugima će se desiti. Čovek sa toliko vlasti, koji utiče na život države i nacije, mora da bude miran i zaštićen, inače, sve će propasti i svako će stradati. Tako njegove poruke zvuče. Njegovo poslednje upozorenje: "Bliži mi se kraj", objavljen u njegovom biltenu "Informer", stavlja sve građane Srbije na optuženičku klupu. Svako će biti kriv, ako mu se nešto desi. On poručuje da njega neće biti, ali tvrdi da ni građane ne čekaju bolji dani zbog njegove politike i odlučnosti da za deset godina živimo bolje. Ako ga preživimo, valjda.

 

major Goran Mitrović

 

Privatni bilten Aleksandra Vučića, Informer, koji svakodnevno beleži sva njegova stanja, od jutarnjih košmara do noćnih mora, objavio je 7. septembra ove godine na naslovnoj strani njegov vapaj pod naslovom: Bliži mi se kraj, zato žurim. Iznad ovog naslova, Infomer zlokobno konstatuje: Vučić sluti neko zlo.

U trenutku dok ovo Vučić izgovara, ni šef Bezbednosne informativne agencije (BIA),  ni šefovi Vojne obaveštaje agencije (VOA), ni direktor policije ni ministar unutrašnjih poslova a ni načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) nemaju nikakvu informaciju o tome da se Vučiću nešto sprema.

Nije prvi put za poslednjih godinu dana da Aleksandar Vučić sam sebe vidi kao žrtvu nenadanog napada izmišljenih zaverenika, nepoznatih tajkuna i nejasnih "centara moći". U svakoj normalnoj zemlji, Vučić bi morao hitno da ode pred javnog tužioca, da se izjasni na okolnost da je ugrožen, da to potkrepi činjenicama ili, u suprotnom, da bude hitno smešten u ludnicu.

Od kako je pre godinu dana postao prvi potpredsednik vlade, ovaj opasan ludak, besomučnom propagandom drži Srbiju u nekoj vrsti vanrednog stanja. I on sam je u vanrednom stanju. Oko njega je višestruki krug obezbeđenja, vozi se u blindiranim džipovima kao šef mafije, preti svakome, i sumnja u svakoga. I sam je priznao da mu nije dobro, da ga po nekoliko puta dnevno vode na infuziju, da radi po dvadeset sati. Zašto, i ko to od njega traži?.

Za godinu dana apsolutizma i nezapamćenog medijskog terora koji je uveo, Vučić nijednog visokog funkcionera Demokratske stranke koji je pljačkao u bivšem režimu nije ni dotakao. Naprotiv, on je najveći garant da za njih nema ni istrage ni suda, te da im je opljačkani novac siguran i u Srbiji i u švajcarskim bankama.

Svi pokušaji gradskog odbora Srpske napredne stranke da smene Dragana Đilasa i privedu ga pravdi, pali su u vodu, jer ga Vučić brani ("Ne interesuje me to", "Imam pametnija posla" i slično).

Aleksandar Vučić očigledno zna nešto što obaveštajna zajednica u Srbiji ne zna. Ako je tako, onda javnost mora da zna kojim se to poslovima bavio i bavi Vučić, jer ga, očito, hvata paničan strah od poslodavaca ili od neizvršenih obaveza. U poslednjih godinu dana, on se bez imalo skrivanja predstavljao kao zastupnik politike SAD i njima savezničkih zemalja. Takvi su uvek kratko trajali. I loše su završili. I Slobodan Milošević i Sadam Husein i mnogi drugi koji su im jednokratno služili.

Ali, Aleksandar Vučić ima i problem lične prirode. Njegova velika ljubav, njegov intimus, bivši šef kabineta Borisa Tadića, Miodrag Miki Rakić, na smrt je bolestan, širi mu se opaka vrsta karcinoma, i njemu su dani odbrojani. Vučić to neće moći da podnese. Jer njihova pederska veza nije površna, nego vrlo duboka, toliko duboka da je Vučić spreman da umre istog dana kad i Rakić, jer njemu života posle toga nema! Pederske strasti jače su od politike, vlasti i bilo čega. Istorija je prepuna takvih primera gde su padale i vlade i glave, u ime istospolnih veza ovakve prirode. Ne bi onda bilo čudo da i Vučić slomljen padne preko izmučenog tela Miodraga Rakića.

Sa druge strane, Vučić sadistički atakuje na građane Srbije, preti im da će biti izloženi "najbolnijim rezovima", govoreći o amputaciji države, o najsurovijoj pljački koju sprovodi nekoliko povlašćenih kompanija i pojedinaca.

Stvarno, šta će biti sa Vučićem kad on više ne bude mogao da štiti njihove prohteve, kad Miki Rakić, njegova uzdanica više ne bude u životu, i kad ga njegovi nižerazredni američki prijatelji ostave da se valja u sopstvenom blatu?

Osim što svakodnevno pada u stanja koja su patološka, osim što prima infuziju i daje sulude izjave, Vučić se ne skida sa udarnih vesti, kako na televizijama, radio stanicama, tako i u novinama. Njegova pojava povodom nekog događaja ili poseta nekom mestu, dovoljan su razlog da njegove udvorice od toga naprave najmanje tri vesti u udarnom Dnevniku RTS!

Konačno, ako baš niko u ovoj državi nema načina da utvrdi šta je Vučiću, od čega boluje i čega se plaši, možda bi trebalo u pomoć pozvati konzilijum lekara iz inostranstva, a njega smestiti u neki sanatorijum na dugogodišnji oporavak. Na taj način  bi bio zaštićen od duge ruke svojih poslodavaca, a i Miodraga Rakića, svoju večnu ljubav, lakše bi preboleo.

Ako zaista centri moći žele da umru Vučića, neka ne oklevaju. Njemu će, čini se, ipak dupe doći glave.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane