Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

Likovi i senke

 

Lopov u razvoju

 

M. Brkić

 

Prošle godine, kada je list koji uređujem počeo da otkriva nepoznate podatke iz života Aleksandra Vučića, potpredsednika Vlade Srbije, ministra odbrane i koordinatora rada svih službi bezbednosti, posetio me je njegov savetnik, inače i dotadašnji advokat redakcije.

Preneo mi je Aleksandrove pozdrave i zamolio me da mu kažem koliko mi novca daje Ivica Dačić, zbog lošeg pisanja o njemu (Vučiću). Aleksandar će mi, rekao je, dati dvostruko više, samo za ovu informaciju. Budući da je advokat i dalje moj prijatelj, bez obzira šo savetuje pogrešnog čoveka, čašću sam mu garantovao da Ivica Dačić, predsednik Vlade Srbije, nije ni prebijene pare dao za  finansiranje Tabloida. On je klimnuo glavom, potvrđujući da mi veruje. I obradovao ga je moj odgovor.

Interesovalo ga je kakva su moja saznanja o odnosima u SPS-u. Lakomisleno sam odgovorio da naši urednici raspolažu podatkom da u SPS-u postoje najmanje dve frakcije.

U drugoj su Branko Ružić, predsednik Izvršnog odbora i potpredsednik Dušan Bajatović. Bajatović snabdeva Branka Ružića velikim svotama novca, a partijski drugovi visokom funkcioneru Ružiću podvode mlade devojke, kada posećuje opštinske odbore po Srbiji.

Kada je krenuo iz redakcije, upitao sam Vučićevog savetnika šta je obećanim novcem za informaciju. On se zbunio, odgovarajući da će mu doneti dvostruko ništa!

Mesec dana kasnije, Aleksandar Vučić je preko svojih mnogobrojnih seiza startovao na Branka Ružića. Ovaj lopov u razvoju brzo je prihvatio predlog potpredsednika Vlade Srbije da postane krtica u SPS-u. Njegov čovek.

Pre toga, Vučićevi psi iz Informera i Kurira, danima su hapsili Dušana Bajatovića, generalnog direktora Srbijagasa. A uhapsiti Bajatovića, to je kao da Branku Ružiću izvadite oba oka. Velikom količinom novca je gospodin Bajatović napunio džepove i račune Braka Ružića.

Novinari i saradnici Tabloida-Lista protiv mafije raspolažu fotografijama na kojima se vidi kako, u alkoholu ogrezlom i zadriglom Branku Ružiću, opštinski funkcioneri privode mlade i obnažene devojke, kojima obećavaju brzo zaposlenje, upis na fakultet i brz završetak, samo da razonode drug Branka.

Gospodin Ružić je, zahvaljujući bliskosti sa potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem, postao i član rekonstruisane Vlade, jer je pokušavao da razbije sopstvenu partiju, koja je ovog bubuleju stvorila, oženila, okućila. On je danas perspektivan - lopov u razvoju.

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane