Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Rakovica

Rakovica

 

Koliko košta oprost grehova u Srpskoj naprednoj stranci?

 

Familija zove centralu

 

Od kako su pre godinu dana došli na vlast u Rakovici naprednjaci su spiskali preko 70 miliona dinara na nepotrebne radove, proslave i zapošljavanje svojih rođaka i partijskih kolega. Predsednika opštine Milosava Miličkovića su u centrali stranke krajem jula već hteli da smene zbog iskazane nesposobnosti, ali je on uspeo da kupi "oproštajnicu" i mirno provede letovanje.

 

Igor Milanović

 

Beogradska opština Rakovica zauzima teritoriju površine 3.036 hektara i ima 99.000 stanovnika. Na tako malom prostoru razvio se veliki kriminal.

  Predsednik ove opštine je Milosav Miličković iz Srpske napredne stranke, koji je za manje od godinu dana vlasti u opštinskim organima zaposlio oko 80 novih "radnika" isključivo iz svoje stranke i porodice. Tako je na mesto referenta za trafike, kioske i tezge u Poslovnom prostoru opštine, postavio svog sestrića Tomu Šćekića, koji je do tada živeo u Crnoj Gori. Toma je još i dobar, jer se bar doselio u Rakovicu, ali ima funkcionerki koje i dan danas žive na Bežanijskoj kosi, a obavljaju funkcije u Rakovici.

  U Odelenje za građevinske poslove i građevinsku inspekciju, predsednik opštine zapošljava Danijelu Šćekić, sestru pomenutog Tome Šćekića, u Odelenje za Informisanje i upravljanje administrativno-informacionim sistemom predsednik Miličković zapošljava brata od rođene tetke, Dejana Andrijaševića...

  Porodica Miličkovića je vlasnik privrednog društva Mosfet doo u kome je Veselinka Miličković direktor. Preduzeće je registrovano na adresi Sretena Mladenovića Mike 54 na Rakovici, ima uplaćeni osnovni kapital u visini od 4.973.961,56 dinara, a osnovna delatnost mu je proizvodnja i servis elektronike, inženjering i usluge.

  Mosfet DOO kao sopstvene reference navodi sledeće poslove: rad na unutrašnjim elektrotehničkim instalacijama na zgradi "Magistrata" u Zemunu, površine 2.000 m2 (u Zemunu je na vlasti Branislav Prostran, kadar SNS-a); elektrotehničke instalacije, rasveta, zvučni i video efekti u pozorištu "Slavija", ul. Svetog Save broj 6, površine 1000 m2; unutrašnje elektrotehničke instalacije u više poslovno stambenih objekata u Rakovici (Kneževačka br. 39, Slavka Rodića br. 30, Prvoborca br. 41...); glavni projekat razvodnog postrojenja trafo stranice 110/6KV JKP Beogradske elektrane, kao i rekonstrukcija spoljnog polja trafo stanice 110/35KV na strani višeg napona od istog investitora.

  Političke veze čine čuda, tako da opština odmah po dolasku na vlast SNS-a angažuje privatnu firmu Multi technology consulting center doo za poslove fizičko-tehničkog obezbeđenja. Prvobitni ugovor iz avgusta 2012. bio je zaključen na godinu dana, ali je naprasno, dosta pre isteka (u februaru 2013.) produžen za još godinu dana. Ova ažurnost je rezultat činjenice da je ubrzo posle toga na snagu stupio novi zakon o javnim nabavkama kojim ovakve petljavine nisu predviđene.

Svi izvršioci ispred firme Multi Technology su ili prijatelji predsednika Miličkovića ili makar zaslužni partijski kadrovi, pa nije čudo što su im plate astronomske. Vrhunac bezobrazluka je to što su u opštini punoj gladnog stanovništva, dva odbornika, Branko Filipović i Dragoljub Jovanović, istovremeno, kao "čuvari", i na platnom spisku Multi Technology.

  Sadašnji šef kabineta predsednika opštine Nikola Kovačević bio je pre dolaska na ovu funkciju vlasnik privatnog preduzeća AN-Telekomunikacija doo sa Dedinja. Ovo preduzeće je zatim preko sumnjivog tendera dobila posao čišćenja deponije za koji je iz opštinske kase plaćeno više od tri miliona dinara.

  Novopostavljena šefica službe za informisanje opštine Rakovica, Dušica Stojković, za renoviranje svog kabineta potrošila je 700.000 dinara narodnih para, iako je nasledila potpuno sređeni kabinet koji je do tada koristio zamenik predsednika opštine. Pored već postojeće dve sale za konferencije ona je dala da joj se opremi i treća. Zauzvrat Dušica po internetu piše ode  novom opštinskom rukovodstvu, a svoje partijske kolege naziva "naprednjacima" (kao u izveštaju na Fejsbuku od 14. jula ove godine o akciji Budi deo tima). 

  Krajem jula, manje od godinu dana pošto su ga doveli na vlast, naprednjaci su pokrenuli inicijativu za smenu nesposobnog i kriminalnog Milosava Miličkovića, ali mu je partijska centrala progledala kroz prste. Koliko ga je koštala ova indulgencija, saznaće se uskoro.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane