Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Razbojnici

 

Razbojnici

 

Građani Srbije pred najezdom privatnih izvršitelja

 

Razbojnici pod državnom zaštitom

 

Hoće li promovisanje "nove klase" privatnih izvršitelja, sa zadatkom da otimaju i crno ispod nokta siromašnim građanima, biti i početak bune na dahije? Kao svoj doprinos, objavljujemo neke od adresa privatnih izvršilaca na kojima ih građani mogu naći, kako bi sa njima namirili račune. Po sistemu-gde zatečen, tu i obešen!

 

Milica Grabež

 

Juna meseca prošle godine, odlazeća ministarka pravde Snežana Malović, pod zaštitom mafije Borisa Tadića, promovisala je ''prvu klasu'' privatnih izvršitelja.

Banda Borisa Tadića koja je opelješila Srbiju za najmanje 51 milijardu evra, koliko su izneli iz zemlje, rešila je da nasrne i na siromašne građane, da im otme crno iza nokta.

Siromašne porodice, koje žive od socijalne pomoći, ili mizernih penzija, sudski izvršitelji  su oslobađali od plenidbe pokućstva, usled siromaštva. Oi su, ipak, sudski činovnici, i većina od njih je odbijala da izigrava prljavog Harija.

Onda se ober kurva Snežana Malović dosetila kako da od siromašnih uzme i ono što se uzeti ne može. Promovisala je privatne izvršitelje, kao oružanu bandu javnih preduzeća i bogataša, koji mogu da otimaju od dužnika, umesto da šalju na njih uterivače.

Da nam JP Infostan, Elektrodistribucija, Beogradske elektrane, dostave svoje račune privatnim izvršiteljima, a oni zakucaju na vrata sirotinje raje, popišu imovinu, otmu sve što se oteti može.



kliknite na sliku da biste je uvećali

Građani sa javnim komunalnim preduzećima sklapaju ugovore o pružanju usluga. Uopšte više nije važno da li su usluge i izvršne, važno je da je građaninu ispostavljen račun. E, tu su izvršitelji, da vam, sa svojom policijom, o vašem trošku, zavrnu ruke, da vas vežu i otmu sve što u kući nađu. Srbija je jedina država u svetu koja ničim ne štiti svoje građane, i ne pruža im nikakvu socijalnu, pravnu i građansku sigurnost.

U Srbiji trenutno deluje 110 izvršilaca, a otvoren je i stalni konkurs za njihov izbor. Privatni izvršitelji prve klase, su članovi Demokratske stranke! Njihov biznis je krvav. Oni dobijaju od Infostana i drugih komunalnih preduzeća izveštaje o građanima koji nisu platili dug.

Izvrštelj, narogušen i ljut sav, dođe sa policijom, provali u stan i pleni stvari. Staricama koje žive same, bez prihoda, ili sa penzijom od deset hiljada, oteće sve osim kreveta, prodati to za male pare svojim prijateljima, i baka će opet ostati dužna.

Građani Srbije su jedini narod u Evropi koji nema, pred državom, nikakvu zaštitu. Ni socijalnu, ni pravnu, ni građansku. Ako porodice, u koje uleti izvršitelj, imaju malu decu, verujem da će ih vaditi iz dečjih kolica, i prodavati njihove organe.

Sarađuju i sa policijom, koju podmićuju, imaju svoje doušnike u raznim kvartovima koji tipuju starije osobe, koje su same, koje mogu neograničeno opljačkati. Popišu im sve vredne stvari, a prođu svojoj bratiji po bagatelnoj ceni, tako da sva njihova  godinama sticana pokućstva ne mogu da otplate samo ''rad'' privatnog izvršitelja.

Privatni izvršitelji ''tipuju'' stare osobe i primoravaju ih da im prepišu stan, a da ih oslobode dugovanja. A iz stanova otimaju sve što im pod ruku dođe. Kućne aparate, aparate za merenje krvnog pritiska, saksije za cveće.

Objavljujemo imena privatnih izvršitelja, koje smo našli u telefonskom imeniku. Dvoje privatnih izvršitelja imaju i svoj sajt. Slikali su se nasmejani, srećni. Sa njihovog sajta objavljujemo kuću koju su zaplenili, i prodaju po početnoj ceni, umanjenoj od tržišne za 40 odsto. Ako se ne bude konkurenata na licitaciji, prodaće je nekom svom pajtosu, budzašto!  Apetite privatnih izvršitelja nemoguće je zadovoljiti.  Većina njih se obogatila za ovu godinu dana, do neslućenih razmera. Njihova samovolja i nasilje ničim nije ograničeno!

I u srednjem veku postojali su privatni uterivači poreza. Kraljevi i diktatori su ih angažovali da otimaju porez u vreme velikih suša i epidemija. Oni su pljačkali gladni narod, u pratnji vojnika, pržili ih žaračima da priznaju gde su sakrili žito, stoku, ili ne daj Bože zlato.

Zbog privatnih uterivača državnog duga, oni su bili omraženi, i često su građani dizali ustanke i krvavo se obračunavali sa njima. Vešali su ih, zajedno sa vojnicima i plemstvom, ubijajući i njihove potomke, da se oslobode globe. Još pre toga, u antičkom Rimu, Neron je, nakon ovakvih pobuna naroda, naređivao da privatne poreznike, koji su od naroda otimali i više od od onoga što je on tražio, dovedu u Koloseum, pozivajući narod da posmatra kako poreznike komadaju lavovi i tigrovi. Viva imperator, uzvikivao je opljačkani narod!

Očekuje se da će uskoro početi pravi rat, jer dolaze nove klase operativnih izvršitelja, koje će, poput roja skakavaca, uterivati dugove komunalnih preduzeća od siromašnih građana praznih džepova. Najveći deo opljačkanog završiće u džepovima privatnih izvršitelja i njihove mafije. Od njih se treba braniti svim sredstvima, jer zakonski, od njih nema odbrane. Osim metka.

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane