Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

 

Uvodnik

 

(Pr)osudite sami

 

Streljački vod

 

Milovan Brkić

 

Ove nedelje je Aleksandar Vučić, potpredsednik u Dačićevoj vladi, najavio da je mladoumni ministar Laza Krstić, sa svojim dečkom, sastavio plan oporavka Srbije. Najavio je da će u naredne dve godine u Srbiji veoma teško i bolno da se živi! Nekoliko dana ranije, Vučić je istakao da će reformama malog Laze da se u budžetu Srbije uštedi oko 230 miliona godišnje!

Govoreći otvoreno, to su male pare. Mizerne, takoreći, za jednu državu. Bivši premijer Cvetković je pokrao Srbiju, i na računima ima oko milijardu evra. Milijardu evra ima i Dragan Đilas, najmanje šesto miliona je ukrao bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac...

U poslednjih deset godina iz Srbije je vladajuća klika iz zemlje iznela, na svoje inostrane račune, 51 milijardu evra. Diplomatskom poštom iz Srbije je mafija Borisa Tadića i Mlađana Dinkića iznela više od 20 milijardi evra! U kešu!

Opet da ponovim- ovo su podaci koje je prošlog decembra saopštila američka provladina agencija Global Financial Integrity iz Vašingtona.

Da je samo deseti deo tih para Aleksandar Vučić vratio u zemlju, danas nam ovaj odvratni peder ne bi pretio umiranjem od gladi, kao potrebom da nas takva njegova politika izvuče iz krize. Ej, umiraćemo zbog 230 miliona evra, koliko MMF i Vučićevi mentori traže da se uštedi! Deset puta više od te brojke Vučić i sam ima u svojim sefovima.

Prošle nedelje srpski predsednik Tomislav Nikolić izjavio je da je ponosan na Vučića, i da ga je on postavio za čoveka koji će voditi borbu protiv organizovanog kriminala. I njih dvojica su se pred kamerama RTS-a strasno zagrlila, sa suzama u očima. Ta scena me porazila. Proklinjao sam sebe što nemam raketne bacače.

A, Vučić, taj ''borac protiv organizovanog kriminala i korupcije", imenovao je za svog savetnika Sinišu Malog, bivšeg čoveka za tendere u Agenciji za privatizaciju, a potom savetnika premijera Cvetkovića!

Dakle, ova dvojica krmaka (Vučić i Nikolić) vređaju našu inteligenciju. Vučić je ''krenuo u preispitivanje'' 24 sporne privatizacije, iza kojih je, ustvari, stajao njegov savetnik Siniša Mali. Oni kao da javno pišaju po nama!

I ''spasitelj'' Vučić, koji je uzeo za predaju Kosova pet milijardi evra, saopštava nam: ko ne prihvata njegovu reformu, može da ide! Gde? Valjda u Božju mater, ili u pakao, na nebo!

I još kaže da je uzeo 100 miliona dolara kredita od šeika El Zajeda, sa kojim je stupio u intimne odnose. Mala i najsiromašnija država u Evropi uzela je kredit da bi izgradila sistem za navodnjavanje, na zemljištu koje je poklonila šeiku? O, Gospode, da li je to moguće?

 To isto nam je radio i Mlađan Dinkić. Poklanjao je stranim kompanijama preduzeća i za svakog radnika, koji je ostao u firmi, plaćali smo im, iz budžeta, po deset hiljada evra!

Dok pišem ove redove, zastadoh, i misli mi odlutaše, a pred očima mi se pojaviše slike iz nedeljnog izdanja lista Alo, na kojima se Nikolić, sa saradnicima, cereka kao lud na komad, na komemoraciji žrtvama logora u Jajincima!

Prijatelj iz Podgorice poslao mi je fotografije koje su snimili prilikom posete pomenutog gada, kome su podveli mladu kurvu. Nikolić na njima izgleda kao i svaki starac, kao očerupana kokoš.

Misli mi odlutaše još dalje u prošlost, kada je Draga (Mašin), a ne Dragica, vladala Dvorom. I zamišljam kako sam na čelu streljačkog voda koji stotine metaka ispaljuje u Nikoliće, Tomu, Dragicu, sinove njihove, takođe opasne kriminalce...

Ali, stvarnost je drugo. Dolaze vremena u kojima će ili ON,  ili MI, nestati iz života.

Vidim streljački vod...

 

 

 

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane