Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Druga strana

 

Koga podržava Vlada Republike na predstojećim izborima na Kosovu i Metohiji?

 

Čiji su Goranci?

 

Na Gori se ovih dana, u režiji predsednika privremenog opštinskog organa Adema Hodže, odigrava još jedna prevara, celokupne goranske zajednice. Vlada Republike Srbije je preporučila da se i na Gori formira jedinstvena, Goranska lista, koju će Srbija podržati. Ali, umesto da sadašnji predsednik privremenog organa to i zaista uradi, on samovoljno sebe proglašava za nosioca liste ne nudeći nijednu drugu partiju osim CDU-Partiju Bošnjaka. U međuvremenu, Vlada Republike Srbije ovo nemo posmatra i time pomaže albanskim ekstrimistima koji su skoro istrebili i Srbe i Gorance sa Kosova.

 

Mersiha Hadžić

 

Zloupotrebljavajući položaj predsednika veća, on pojedinačno poziva ljude, i pod pretnjom da ukoliko ne prihvate da budu na tzv, jedinstvenoj goranskoj listi, da ima odrešene ruke od Vulina, Vučića i Dačića, da svakog ko ne podrži ovu listu treba da ostane bez primanja iz Srbije. Neki su pristali da budu na listi zbog toga sto su stvarno mislili da je to jedinstvena goranska lista, a neki iz straha da ne ostanu bez posla.

Čim je lista navodno prijavljena, odmah se na internetu videlo da nešto nije u redu sa registracijom liste. Umesto jedinstvene goranske liste u CIK-u, (Centralna Izborna komisija)je prijavljena CDU (Centar demokratske unije), nosilac liste, Adem Hodža, predsednik Opštinskog Veća SO Gore, čiji je predsednik, Hamza Balje, poslanik u kosovskoj skupštini, inače Goranac, koji se izjašnjava kao Bošnjak, a koji se inače "proslavio" u kosovskim medijima kada je izjavio posle katastrofalne lavine u seli Restelici da "građani ne žele pomoć iz Srbije"!

Mnogi se sada na Gori pitaju za koga će sada glasati, kada nema jedinstvene goranske liste, koga će sada podržati Vlada Republike Srbije? Narod je zbunjen. A sve je ovo namerno uradio Adem Hodža jer je na ovaj način morao da pomogne svom pašenogu, Hamzi Balje, kome su u Prištini zapretili kako je mogao da prijavi svoju partiju na listi koju podržava Vlada Srbije.

Pritisnut pretnjama iz Prištine Adem i Hamzo. Menjaju listu i daju joj samo ime CDU, a nosilac liste ostaje Adem Hodža, koga će navodno podržati Vlada Republike Srbije, i na taj način obezbediti svom pašenogu glasove Goranaca koji će slušajući svoju državu glas dati njima. Pred zvaničnicima države Adem ovu ujdurmu, pravda kako je Priština zabranila naziv goranska, što nije tačno.

I po ko zna koji put porodica Hodža laže Srbiju (ranije je to radio Redžep Hodža, sada to radi njegov brat, Adem) a ova im opet veruje.

Zato se sa pravom pitaju predsednici goranskih partija, kao što su GIG (Građanska Inicijativa Gore)i SDSG (Socijal Demokratska stranka Gore) zašto država Srbija i njena Vlada ne podržavaju njihove partije, koje su se javno izjasnile da će ukoliko pobede (mada nemamo ni teoretske šanse) nastojati da Goru, pridruže Zajednici srpskih Opština, već podržava Bošnjačku partiju koja je protiv ulaska Gore u tu asocijaciju.

 Gora je jedina lokalna samouprava koja je na Kosovu posle 1999, godine ukinuta i tadašnjoj opštini Gora, Albanci su pridodali 19 albanskih sela, dve trećine Goranaca proterali i sada su novoj opštini Dragaš oni apsolutna većina.

Kada bi svi Goranci glasali za jednu opciju maksimum bi mogli imati sedam odbornika pri SO Dragaš, a Albanci  bi imali 22. Zato su Goranci unapred izgubili izbore jer je Vlada Srbije pristala da se izbori održe u okviru SO Dragaš, a ne u okviru SO Gora, gde bi mi bili apsolutna većina.

Zato se i toleriše ponašanje Adema Hodže, kako bi na taj način otkačili i Goru i Gorance, koji to nisu zaslužili, posebno ne od Republike Srbije za koju je ova zajednica oduvek bila vezana. Upućen je i apel Vladi Republike Srbije da hitno smeni Adema Hodžu, zbog kobnih grešaka koje je napravio i podrži jednu ili obe goranske partije javno, putem sredstava javnog informisanja. U suprotnom, to je svesno zatiranje prava punopravnih građana Srbije, i to onih građana koji su zajedno sa Srbima stradali i danas stradaju od albanskog ekstremizma.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane