Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

Likovi i senke

 

Sluga sa budžetom

 

N. Vlahović

 

Kao i svi potomci posleratnih "dođoša" u Vojvodini, i Aleksandar Vulin je mogao da bira: da bude prodavac levičarske demagogije ili autonomaš. Početkom devedesetih postao je ljubimac Mirjane Marković. Uz nju je postao ovo što danas jeste-dobro plaćeni nadri-patriota. Padom ondašnjeg režima, koji je on lako i bezbolno podneo, sklonio se u medijsku zavetrinu, ali samo na kratko.

Čim su se miševi iz devedesetih namnožili na javnoj sceni, i on se pojavio. Prigrabio ga je, "kao sina", Tomislav Nikolić. Ova protivprirodna blud bila je više od neke smešne koalicije. Devedesetih godina, njih dvojica ne bi ni kafu popili zajedno. Ali, pare i vlast ne poznaju ni moral ni ideologiju...

Čim je Vulin imenovan za direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, odobreno mu je iz budžeta toliko para da je bio jači od svakog ministra pojedinačno. Ta sredstva su obilato korištena za ubeđivanje Srba kako im je najbolje da  u samoproglašenoj albanskoj državi pronađu svoju budućnost.

 Aprila meseca 2013. godine, nakon što je Srbija u Briselu parafirala sporazum sa Prištinom, najavio je ostavku na tu funkciju, ali se kasnije predomislio. Nekoliko njegovih "propagandista" organizovali su "moleban" za njegov povratak na mesto direktora ove vladine kancelarije. Za naivne, ispao je častan, a za upućene, prevarant, pokvaren do koštane srži.

U međuvremenu, samo se "prestrojio". Naime, nakon rekonstrukcije Vlade postao je ministar bez portfelja zadužen za Kosovo i Metohiju. Ista uloga, samo još veći budžet! Niko da se seti kako mu je JUL plaćao apartmane u pokojnom hotelu "Jugoslavija", kako je tamo orgijao dok su drugi ginuli verujući režimu kome je on bio jedna od ikona.

I tada mu je budžet bio nesrazmeran ulozi i funkciji.

Danas, kad troši pare namučenih građana Srbije, Vulin se bavi i pretnjama. Nedavno je podigao glas: ako kosovski Srbi ne budu izašli na glasanje, sami će biti krivi što će ostati van Srbije!

Ovaj beskarakterni, ali uvek dobro zbrinuti čovek, služinče koje je u dva režima napravilo ogromne štete građanima Srbije, slika je i prilika etičke, političke i moralne propasti do koje je ova država stigla. Ne bi iznenadilo da u nekom trećem režimu, Vulin podrži Vojvodinu kao nezavisnu republiku, samo ako mu dobro plate. Njega zanima samo novac i vlast, a lažne emocije koje s mukom mora da odglumi, koštaju. On jeste sluga, ali uvek sa budžetom.

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane