Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(P)likovi

 

(P)likovi

 

Ko su i šta rade "nosioci preporoda Srbije" pod komandom Aleksandra Vučića

 

Gospodo, odnekud se znamo!

 

Srpska napredna stranka na najvažnije pozicije u državi dovodi nestručne i kompromitovane kadrove oprobane jedino u kriminalu. Na čelu Ministarstva energetike je osoba sklona vređanju saradnika i saradnji sa kriminalcima i "kontroverznim" biznismenima. Ministar odbrane se ne tako davno dokazao kao uspešan u izbornoj krađi, a savetnici predsednika Republike su ili vlasnici bankrotiranih preduzeća, ili pod istragom da su prali pare zarađene trgovinom narkoticima.

 

Igor Milanović

 

Direktoru Fonda za zdravstveno osiguranje Momčilu Babiću nedavno su zaposleni uputili otvoreno pismo oštro ga kritikujući zbog nesposobnosti i nepotizma. Po njihovim rečima, Babić se okružio nesposobnim, ali podobnim kadrovima koji ne moraju obavezno da budu sa njim u krvnom srodstvu, ali moraju da budu rodom iz Peći ili okoline, odakle dolazi i direktor. "Svi oni su sa Kosmeta pobegli tokom NATO agresije, ostavljajući nas da ratujemo za njih i njihovu imovinu", tvrde zaposleni.

Među njima se po zlu i kriminalnoj energiji ističe Anđelka Radenković, zamenica direktora Babića, koja nosi nadimak "Tri procenta". Ustvari, bilo bi dobro da se Radenkovićka, tvrde zaposleni u svom otvorenom pismu, zadržala na samo tri procenta mita za svaku transakciju, jer je u međuvremenu počela da uzima i svih sto odsto. Tako su netragom nestali i stanovi za izbeglice sa Kosova i Metohije i novac za njih dat iz državnog budžeta u vremenu dok je u Koordinacionom centru za KiM finansijske poslove obavljala Radenkovićka.

Babić se, istina, svima hvali kako jednim telefonskim pozivom sve može da reši, aludirajući na svoje snažne veze u vrhu Srpske napredne stranke, ali ga zaposleni pitaju zašto taj broj ne okrene da bi se konačno zaveo red u Fondu zdravstvenog osiguranja u kome ima oko 900 radnika.

Možda bi još i bilo podnošljivo da su jedini kriminalci na nivou vladinih direkcija i fondova, ali ih ima i na ministarskim mestima. Zorana Mihajlović eks Milanović je aktuelna ministarka energetike, ali rukama i nogama kopa ne bi li postala kandidat SNS-a za gradonačelnika Beograda.

Ministarka se redovno na obrocima u beogradskim restoranima "Šeher" i "Zavet" sreće sa Verom Milosavljević (suprugom Sretena Jocića, poznatijeg pod nadimkom Joca Amsterdam) i Milomirom Joksimovićem (Mišom Omegom), Jocićevim peračem para i nekadašnjim velikim finansijerom Demokratske stranke, a ponekad sastancima prisustvuje i bivši policijski general Goran Radosavljević Guri.

Miša Omega i Guri sa ministarkom razgovaraju o "obezbeđivanju" buduće deonice "Južnog toka" čija bi izgradnja bila poverena zajedničkom preduzeću njih dvojice. Pošto su za "Južni tok" finansijski zainteresovani neki od najkrupnijih kriminalaca u Srbiji i sama ministarka je naglo odustala od kritikovanja i ometanja ovog projekta.

Budući da je ministarka Mihajlovićka potpuno nekompetentna, ona je broj zaposlenih u svom kabinetu višestruko uvećala u odnosu na stanje iz vremena Petra Škundrića, a medijima se usmerava 11 puta više para nego što su bila davanja inače širokogrudog ranijeg ministra Olivera Dulića. O ministarkinoj i nestručnosti Dušana Bajatovića predsednik Upravnog odbora EPS-a Aca Marković javno u prisustvu stranih diplomata priča viceve.

Ako je već nestručna, Mihajlovićka je dokazala da je i nevaspitana: svog stranačkog i ministarskog kolegu Milana Baćevića (ministar prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja) izbacila je jednom prilikom iz kabineta nazivajući ga idiotom, a na trećem spratu zgrade Vlade u Nemanjinoj ulici svađala se sa Draganom Markovićem Palmom, koji je intervenisao u korist pritvorenog bivšeg direktora "Kolubare" Radosava Savatijevića Keneta, rekavši mu da "jede govna", Životija Jovanovića (direktora Direkcije EPS-a za distribuciju) na jednom sastanku Upravnog odbora EPS-a nazvala je majmunom...

Svom ljubavniku Slavoljubu Grboviću zvanom "Labud"  Mihajlovićka je na stalno korišćenje dala službeni automobil, "Škodu Oktaviju", a na mesto sekretara ministarstva dovela je Gordanu Škoro, nevenčanu suprugu aktuelnog ministra odbrane Nebojše Rodića, iako su njih dvoje u to vreme bili vlasnici preduzeća "Magma Prom d.o.o." iz Šapca. (preostali deo teksta o Rodiću cenzuriso je odgovorni urednik, opisujući ga kao poštenog čoveka...)

Koliko je loša kadrovska politika vladajuće naprednjačke stranke vidi se i po savetniku predsednika Republike za privredu, Predragu Mikiću, zvaničnom beskućniku koji navodi kako ne poseduje nikakvu nekretninu. Mikić je kao vlasnik "Trgomena PV" d.o.o. ojadio "Puteve Srbije" za 22 miliona dinara, a zatim vlasništvo nad ovim preduzećem predao drugima. "Trgomen" je ostao sa ukupnim dugovima od 45,9 miliona dinara, a za samo godinu dana (od 2010. do 2011.) savetnik za privredu Mikić je ukupni kapital ove firme u visini od 1,8 milijarde dinara sveo na nulu. U isto vreme je za isto toliko narastao kapital drugog Mikićevog preduzeća: "Trgomen nekretnina".

Smatra se da Mikić ima najmanje jednu of-šor kompaniju, „Nourseley trading corp", i da na taj način izbegava plaćanje poreza u Srbiji.

Nepošten i već oproban u nezakonitim poslovima je još jedan savetnik predsednika Republike, Pavle Bašić, član Saveta za privredu pri kabinetu Tomislava Nikolića. Braća Pavle i Goran Bašić su svojevremeno optuženi i privedeni zbog malverzacija u privatizovanom preduzeću "IKL" koje su braća Rodić ("MB") uz njihovu pomoć kupila Šarićevim parama. Braća Bašić imaju vlasničkih udela i u: „Agrokopu", „Kvantumu" i „Tandem financialu".

Po Međunarodnoj organizaciji za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, OCCRP, braća Gordan i Pavle Bašić su bili najbliži saradnici i Zorana Ćopića koji je parama sumnjivog porekla privatizovao najmanje 15 preduzeća u Srbiji i BiH. Ostali Ćopićevi saradnici su bivši ministar energetike Srbije Goran Novaković, Anton Stanaj i Bogdan Rodić. Pavle Bašić stiže da se bavi vinima i hartijama od vrednosti kao osnivač "Tandem financial" a.d iz Novog Sada, a specijalnost su mu krizni menadžment i finansiranje start-up projekata. Nikoga zato ne čudi što su nam i berza i javne finansije u katastrofalnom stanju.

Srpska napredna stranka je Predraga Tričkovića iz Pirota  imenovala kao  glavnog čoveka za kadrove  za jug Srbije.

Tričković je  bivši direktor  Beogardske banke, potom Findomestik banke, i protiv njega postoje 104 krivične prijave podnete tužilaštvu!

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane