Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Ni{

Niš

 

Sponzor Policijske uprave u Nišu, direktor JKP Direkcija za javni prevoz, suočen je sa svojim kriminalnim radnjama

 

Uspon uz Bananu

 

Mada se nalazi pred sudskim postupkom u kome podnosioci krivične prijave protiv njega nastupaju sa čvrstim dokazima o kriminalnim radnjama, direktor Direkcije zajavni prevoz i bivši direktor JKP Parking servisa iz Niša, Miljan Jovanović i dalje važi za značajnu figuru u ovom gradu.  Kako među stranačkim perjanicama tako i u policiji.

 

Mersiha Hadžić

 

 Bivši direktor JKP Parking servis u Nišu (2007-2008), Miljan Jovanović, jedna  korumpirana i i kriminalizovana ličnost, poslednjih dve godine (2012-2013) nalazi se na mestu JKP Direkcija za javni prevoz, kao kadar URS. Vlasnik je i direktor svoje privatne firme Interal koja je glavni izvođač radova za aluminijumske profile u Nišu, na osnovu koje je i došao do novog direktorskog mesta. Kao vlasnik firme Interal Miljan Jovanović je 2012. godine izvodio radove na zastakljivanju terase u ul. Tome Rosandića 4, lideru niškog URS-a Branislava Jovanovića poznatijem kao Bane Banana, a za uzvrat, zbog dobro obavljenog posla, ovaj ga prevodi u URS i daje mu mesto direktora Direkcije za javni prevoz, iako ga je 2008. godine baš Miljan Jovanović na prevaru pobedio u akciji za ličnost godine nameštenim glasanjem!

Oktobra 2012. godine podneta je protiv Miljana Jovanovića krivična prijava za brojne mahinacije, a koje tužilaštvo u Nišu revnosno čuva u fioci zbog svojih veza u tužilaštvu. Policija ćuti, jer je on sada kao novi direktor sponzor policijskim sindikatima u PU Niš! Svoje mahinacije nastavlja da radi i u novom javnom preduzeću o čemu će se tek čuti, a nešto su već i pisale lokalne "Južne vesti". da ne govorimo o partijskom zapošljavanju...

Tako je Sanja Novaković (videti tekst "Tužioci, filmski pregaoci", Tabloid broj 256) sada je novi visoki kadar u JKP Direkcija za javni prevoz grada Niša, jer je Miljanu potrebna odstupnica iz URS-a u SPS zbog novonastale situacije i sigurnosti (Sanjin suprug je Igor Novaković predsednik Okružnog odbora SPS-a).

Takođe, kao blizak prijatelj prethodnog gradonačelnika Miloša Simonovića (2008-2012) omogućeno mu je da ostane visoki rukovodilac u JKP Parking servisu a da se pune četiri godine ne pojavi nijedan dan na poslu, dok je za to vreme vodio svoju privatnu firmu Interal. Dok je bio direktor niškog Parking servisa u periodu od 2006. do 2008. godine, Jovanović je   oštetio ovu firmu za 11.500.000 dinara, tako što je sebi i drugima pribavio korist.

Naime, kao direktor je davao naloge službi sistem administratorima da bez plaćanja. Unose u bazu podataka, brojeve vozila koja imaju pravo da bez plaćanja koriste parking u gradu.

A od pojedinaca je za to dobijao bolji status i pogodnosti za porodično privatno preduzeća (Interal Niš) a od drugih novac za takvu pogodnost.

Na spisku su politicari Miloš Simonović, Boban Mihajlović, gradski većnik Goran Ilić predsednik skupstine Vlada Antić, gradski većnik, Saša Ilić gradski većnik, Bratislav Vučković direktor Medijane, Slaviša Cvetanović predsednik upravnog odbora, Braca i Laki iz Telekoma, Miljanovi drugari, svi članovi upravnog i nadzornog odbora Parking servisa itd... Sa svim ovim je upoznat i Dragan Vučković koji ga je nasledio na mestu direktora i koji je tolerisao neko vreme takvo stanje, ali kad je sagledao gde to vodi, prekinuo sa ovakvim načinom rada, te može biti ključni svedok za Miljanove kriminalne radnje.

Delio je Miljan u Parkingu servisu radna mesta rodbini i prijateljima a da oni uopšte nisu dolazili na posao, ali su platu primali. Takvih je petnaestak, i uvidom u kadrovsku evidenciju lako je utvrditi ko su oni, jer ih od radnika Parking servisa niko ne poznaje niti ih je video da dolaze da rade!

Dok je bio direktor, gradski većnik i predsednik gradskog odbora DSS, malo se zaboravio pa je postao najpopularniji Nišlija 2007. godine, i to tako što je radnicima o trošku Parkinga podelio kartice za mobilne telefone i naredio da glasaju za njega.

Protiv Jovanovića je u toku sudski postupak. Radnici Parking servisa smatraju da je sada trenutak da se i u tom preduzeću nešto uradi protiv kriminala. Ali...Došao je jedan mlad sposoban i nekompromitovani direktor, ali se odmah okružio Miljanovim ljudima (ili su ga oni okružili) i sve ih je postavio za prve saradnike! Dakle, ništa od njegove samostalnosti u radu. Miljanov duh i dalje živi!

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane