Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Kraljevo: ko je u prodajnom centru "Tempo" u Kraljevu oplja~kao sedam miliona dinara

 

Kraljevo: ko je u prodajnom centru "Tempo" u Kraljevu opljačkao sedam miliona dinara?

 

Tempirana pljačka

 

Pismo radnika kraljevačkog prodajnig centra "Tempo", u kome autor govori o velikim pljačkama koje su se desile u ovoj firmi, Tabloid prenosi bez skraćenja...

 

...

 

Zaposlen sam  u prodajnom centru "Tempo" u Kraljevu. Pošto imam dovoljno radnog iskustva i razumem metode poslovanje, otkrio sam krađu u objektu, vrednosti više od 7.000.000 (sedam miliona) dinara. Prema mojim saznanjima, onaj zaposleni koji je učinio to delo, na isti način  opljačkao je i ,,Pekabetu" za vreme direktorovanje gospodina Slobodana Rudana. Daljim mojim interesovanjem, upozorio sam nadređene u kompaniji da ima elemenata organizovane pljačke. Kasnije se ispostavilo da je to i tačno. Direktor veleprodaje Veljko Davidović, njegov zamenik Aleksandar Đorđević i menadžer administracije Jelena Borovičanin  koji su napustili kompaniju po mojim saznanjima oštetili kompaniju za 600. 000 evra.

U komunikaciji sa našom internom službom unutrašnje kontrole upozorio sam na moja saznanja.Takođe i sa gospodinom Slobodanom Rudanom ostvario sam komunikaciju i upozorio na ovakva dešavanja. Na to sam od njega dobio odgovor da nema značajnih nepravilnosti, pa se zbog svega naljutio i pripretio mi je otkazom!

To me je samo podstaklo da sumnjam u dobre namere gospodina Rudana. Daljim mojim interesovanjem došao sam do podataka da je upravo gospodin Rudan učestvovao u predaji ,,Pekabete", po mojim saznanjima ne baš na veoma loš način.

Svako obraćanje državnim organima završavalo se jedinim prostim odgovorom,  da je to privatna firma. Jednom prilikom obratio sam se Poreskoj policiji, Odelenju za velike obveznike. Dobio sam odgovor da su izvršili kontrolu i da nije bilo nepravilnosti. To, naravno, nikako ne odgovara istini. Kontrola je vršena po mojim saznanjima 2006. godine. Razumem da je kompanija u rukama stranaca i da se strani investitor štiti, takođe ne želim ni ja da nekome nanesem zlo, ali je ovde reč o tome da niko, baš niko ne želi da spreči štetočine da potkradaju mene lično i moje kolege svojim mahinacijama.

 U zadnje vreme, moji neposredni rukovodioci dobili su najverovatnije naređenje da se na svaki način oslobode mene i moje "neprikladne radoznalosti". Obratio sam se potpredsednici kompanije Sanji Jevđinijević da me uzme u zaštitu pod uslovom da kaže da to radi u interesu kompanije, a ne u mom ličnom interesu. Takođe sam se obratio i sadašnjem direktoru u Srbiji sa istom molbom. Takođe sam upoznao novopostavljenog direktora sa nekim detaljima. Naravno, naglasio sam da bih želeo, u slučaju raspleta ove pljačke, da se se vodi računa o mojoj bezbednosti kao i bezbednosti moje porodice, jer znam sa kakvim ljudima imam posla.

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane